אז קנינו
לכל השבוע הבא...

yetush

New member
אנני יודע מאיפה הבוז והשנאה מגיעים!

זכותך להאמין במה שאתה רוצה ובא אגיד לך משהו.. אמונה זה דבר שרוכשים אותו, זה לא בא סתם ככה וזה לא אמור להיתפס עפ"י השכל.. אני גם חושב שהגישה שאתה בא כופר בהכל הינה הגישהסגורה כן כן סגורה (לא רק דתיים סגורים אם לא ידעת) למה בתור איש חילוני אתה יכול להאמין לאלף וחד דברים מופרכים שקיימים ולדת שלך אינך רוצה להיפתח? אגיד לך למה, אתה מבוצר בדיעותיך! כל מה שאגיד אעשה יאמר , אנסה להוכיח תמיד תחלוק עלי ... ככה זה תמיד אנשים המכחישים שסגורים על דיעותיהם לא יזוזו מכך! אותו דבר ניתן לראות להבדיל אצל מכחישי שואה...

yetush

New member
לא אמרת כלום..

תראה , אני לא הכי חסיד ודתי שיכול להבין את הצד של החרדים אבל אומר לך משהו, רוצה לחלוק על מישהו , נסה להבין אותו כנס לנעליו נסה להבין לךמה הוא נוהג ככה... אני לא אומר שהצדק איתך או איתם... אבל נסה להבין.. ואל תזרוק כפיה דתית סתם...כי לפי דעתי יש כפיה מ-2 הכיוונים וזה העצוב בעם שלנו שלא מבינים את זה! הכי עצוב שאתה מכליל, מה? אני עשיתי לך משהו? כפיתי עליך?? תדע לך שאין לי שום רצון שתחזור בתשובה ושאם תמצא לנכון לעשות את זה ,זה צריך לבוא מהלב.... אל תכליל יש דתיים סבבה ויש חרא , יש חילונים סבבה ויש חרא... דעתי בענין היא שאין דבר כזה דתיים /חילונים בענין התנהגות, יש אנשים חלקם טובים וחלקם רעים! תבחר אתה מה בא לך להיות...

TheOrion

New member
מה שנקרא...

משתינים על מישהו בקשת, והוא טוען שזה גשם. היא טוענת שגם גשם זה שתן

מישהו קרא לי?

אז ככה. כן, כן - כל תופעות הטבע החל מגשם פשוט וכלה בהתפרצות הר געש - זה ניסים. כל ההסברים הפיזקליים מתגמדים לעומת המשפט: "על ניסים ונפלאות שמעת?" - אז זה הזמן לספר לכם שאני אכן מבסס את הניסים שאני עושה על חוקים פיזקליים. באמת הכל קשור להכל, כל הניסים והנפלאות שאני (וגם האוריון בשבוע שלו) מבצעים ובוראים לא קורים סתם! ובקשר להתנתקות - זה לא עונש זה פרס. ראיתי שאין טעם לחכות שכל העם יהיו צדיקים אז החלטתי להסתפק בזה שהרוב יהיו צדיקים ונתתי לכם את פרס ההתנתקות. טוב בתור בורא עולם יש לי עוד הרבה עבודה, אך אשמח לענות על שאלות (בשבועות שלי)

yetush

New member
חח בורא עולם קופץ לפורומים???

טוב לדעת שיש לו זמן!

יש לי זמן להכל

אבל בגלל שהעבודה קצת שוחקת ומעמיסה אני עושה שבוע-שבוע (נו? מי הטמבל שייתן בדיחה על טבחים?) עם האוריון. הפעם זה השבוע שלי. אתה מוזמן להפנות אלי כל שאלה שיש לך.

לא אני...

כל החברים... תשמעי.. הם היו כמו סכין בגרון שלנו המון שנים... סכנה לביטחון... עכשיו יהיה יותר טוב...

לא כל כך נוער :) אבל כן...

פעיל בשכבות הפחות מוסריות של המפלגה
חחח. סתם אני צוחק.. סתם נחמד לי עם הבלגן התקשורתי... זה הכיף שלי בעניין.. מבחינתי שהיו מגרשים ערבים.. או רוסים :)... ברצינות... במקרה זה יצא אנשים עם כיפות... אז מה טוב... אבל זה באמת לא מה שעושה לי את זה :)

TOMASS The Best

New member
אז לפי מה שאתה מתאר את עצמך

אתה לא אחד מ"יפי הנפש" ו"האינטלקטואלים" של השמאל

טפו!! :) בטח שלא...

תראה אותי .. יהודי קטן פשוט... למכור בבסטה בשוק לא היו לוקחים אותי.. (טוב אולי היו לוקחים. אבל בשביל לפרק את הבסטה ולהרכיב...)
אהוד ברק המלך! חחח סתם סתם ניסיתי לשמוע איך זה יוצא כשאני אומר את זה
.. דוחה לחלוטין חח..

A m i n a d a v

New member
אוי לאוזנים השומעות ולעינים הרואות

8,500 אזרחים המדינה הולכים לעשות את השינוי הכי גדול בחייהם, כשהדבר נכפה עליהם. לשמוח? לצהול?! פשוט בושה וחרפה, גועל. עם אנשים כמוך אני לא רוצה לחזור להיות "עם אחד" ביום שאחרי.

שמח מאוד שזאת דעתך אחי ../images/Emo8.gif

כי גם רבים מאיתנו לא ממש רוצים שתהיו חלק מהעם שלנו... כמו שאמרתי תמיד... 2 מדינות ל-2 עמים.. (מבחינתי.. תקחו את ירושלים. ברצינות... כל הבולשיט הזה של הקדושה זה בשבילכם) :).. אנחנו נסתפק בעיר החטאים...
ולא להילחץ חחח. זה סתם פורום עם הודעות וירטואליות.. ואני סתם אחד שיושב מול מחשב וכותב בפורום בזמן שאני עובד על משהו לאוניברסיטה... קח הכל "בקטנה" :).. הכל וירטואלי.... נרגענו?

כן.. כואב בכאבך אחי... (רגע אמיתי).

תשמע.. ברצינות אני אומר עכשיו.. הרי תכלס אי אפשר באמת לחלק את המדינה למדינה חילונית ומדינה דתית... יהיו לנו לדעתי בשנים הקרובות (5-10 שנים) הרבה מלחמות אזרחים.. וקרבות רחוב.. בין דתיים לחילונים.. בין כתומים לכחולים (קבוצות מכילות).. וחבל... אבל זה פשוט יקרה לצערי... ולא תהיה דרך למנוע את זה.. כדאי לעוף מכאן ל10 שנים...

יעל סתם

New member
כמה שאלות

מה היית אתה אומר אילו למשל היה בא חייל לבית שלך ונותן לך צו פינוי בשם ממשלת ישראל? האם היית מסכים להתפנות? האם אתה מודע לעובדה שמפנים את האנשים האלה בלי אפשרויות לחינוך הולם לילדיהם בשנת הלימודים הקרובה? האם אתה מודע לעובדה שביישובים שמיועדים לפינוי יש אנשים שנפצעו בפיגועים (מש´ כהן למשל) ואנשים שבאו לשם מימית לאחר שפינו אותם משם? אני חוזרת לרגע לשאלה הראשונה: איך היית מרגיש אם היו מפנים אותך ואני הייתי חוגגת?

אם הייתי בשטח מחוץ למדינת ישראל...

כמו במקרה הזה... הייתי מבין... לא הייתי הולך לגור במקום כזה עם הילדים כבר מההתחלה. אם היו באים לעיר בתחום המדינה זה היה מוגזם. (גם בחיפה יש משפחת כהן.. צירוף מקרים) :)

למעלה