יש סיכוי גבוה. גבוה מאוד כמו שכבר כתבתי פה... לעקוף את ליאורה אני אפילו לא מקווה.
M maymayush New member 6/12/06 #174 ../images/Emo6.gifיש סיכוי גבוה. גבוה מאוד כמו שכבר כתבתי פה... לעקוף את ליאורה אני אפילו לא מקווה.
M maymayush New member 6/12/06 #190 יחסית לעובדה שאני פה בערך... פחות מיום? נראה לי שכן (מפתיע... בד"כ אני מהמשתלבים לאט)
S ShukyD New member 6/12/06 #127 זה לא נוגד את צריכה לראות איך הרגליים שלי מקפצצות מעצבים אבל בסדר תתעודדי
M maymayush New member 6/12/06 #144 חח קשה לי להחליט מה מעודד אותי יותר המוזיקה או ההודעות המצחיקות שלכם. תזכירו לי למה לא הצטרפתי עד עכשיו? (טוב, בעצם אתם לא יודעים, כי לא אמרתי לכם, כי לא הצטרפתי אז כדי להגיד... ) בכל אופן, לא הצטרפתי כי לא ידעתי שיש פורום לגלגל"צ.
חח קשה לי להחליט מה מעודד אותי יותר המוזיקה או ההודעות המצחיקות שלכם. תזכירו לי למה לא הצטרפתי עד עכשיו? (טוב, בעצם אתם לא יודעים, כי לא אמרתי לכם, כי לא הצטרפתי אז כדי להגיד... ) בכל אופן, לא הצטרפתי כי לא ידעתי שיש פורום לגלגל"צ.
M maymayush New member 6/12/06 #163 ../images/Emo6.gifכי קראתי בפורום עברי את ההודעה על הזוכים בתחרות של הפורומים (כ"כ קרוב... בסוף הפורום של נינט לקח) ופתאום ראיתי שיש לגלגלצ (בלי מרכאות ). אז באתי.
../images/Emo6.gifכי קראתי בפורום עברי את ההודעה על הזוכים בתחרות של הפורומים (כ"כ קרוב... בסוף הפורום של נינט לקח) ופתאום ראיתי שיש לגלגלצ (בלי מרכאות ). אז באתי.
L limors2 Active member 6/12/06 #167 אז הזכייה שימושית יותר מקישוט השולחן מחשב שלי בגביע ובתלוש למסעדה
M maymayush New member 6/12/06 #186 ../images/Emo6.gifככה זה נראה זה רק קישוט שולחן המחשב אצלך? אני הייתי תולה את זה (אם זה לתלייה... מה היה הפרס בכלל חוץ מהתלוש למסעדה? גביע?) בחדר שכולם יראו
../images/Emo6.gifככה זה נראה זה רק קישוט שולחן המחשב אצלך? אני הייתי תולה את זה (אם זה לתלייה... מה היה הפרס בכלל חוץ מהתלוש למסעדה? גביע?) בחדר שכולם יראו
T tkuihehr New member 6/12/06 #242 כן, גביע היא צילמה אותו והראתה לנו, יפה וגדול מדי גדול אצלי הוא היה עובר לארון אבל אין לי גביע ולא תלוש למסעדה ואפילו לא המבורגרים קטנים ואכילים
כן, גביע היא צילמה אותו והראתה לנו, יפה וגדול מדי גדול אצלי הוא היה עובר לארון אבל אין לי גביע ולא תלוש למסעדה ואפילו לא המבורגרים קטנים ואכילים