אחד הטיעונים..

כינוי1982

New member
טעות

אני מוכן לסגת היום מכל שטח מעבר לקו הירוק. אני מוכן ורוצה לעשות מו"מ לחילופי שטחים כדי להשאיר כמה שיותר יישובים ישראלים במקומם, ובלבד שלא תפגע כתוצאה מכך אזרחותו של אף אדם. לכן גוש קטיף השומרון ומזרח י-ם לחוד, וחיפה, ת"א ומערב ירושלים - לחוד.

מיטלוש8

New member
אוקיי לכן אח"כ אמרתי

יש אנשים. אולי לא אתה. אבל יש אנשים שמוכנים לתת יותר. יש אנשים שדווקא ארץ ישראל לא חשובה להם יותר מ....אוסטרליה נניח.. ולא אכפת להם לתת יותר. דרך אגב, מבחינתי גם מזרח ירושלים זה... נורא!! אבל עזוב, כל עוד לא הגיעו לזה לא נדבר (ומן הסתם יגיעו...נקווה שייקח זמן...)

TheOrion

New member
צודקת... או שלא.

יש אנשים שאוסטרליה חשובה להם יותר מישראל. - באוסטרליה. מבחינתך גם עזה זה נורא, אז?

מיטלוש8

New member
אז כלום.

בגלל זה נועד חופש הביטוי. כל אחד והדעות שלו. קורה. שנינו גדלנו באידיאלים אחרים. מבחינתי ארץ ישראל היא הדבר החשוב ביותר. מבחינתך... לא?...

TheOrion

New member
חופש ביטוי ../images/Emo45.gif.

לפי מה שאמרת, מבחינתך אדמה >>>>> חיים מבחינתי חיים >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> אדמה

ואיך בדיוק הגעת למסקנה הזאת? ../images/Emo12.gif

היא לא אמרה שמבחינתה שטחים חשובים יותר מחיים.. למה להכניס לה מילים לפה?

TheOrion

New member
אז הבה ונצטט...

" שנינו גדלנו באידיאלים אחרים. מבחינתי ארץ ישראל היא הדבר החשוב ביותר. מבחינתך... לא?... " ההדגשה היא שלי, על מנת שתוכל לראות איפה היא אמרה את זה. אם האדמה היא הדבר החשוב ביותר בשבילה, אז היא חשובה מחיים.

צודקת..

כי אם עכשיו הם יקבלו את כל השטחים של ההתנחלויות הם יחליטו אח"כ שיש עוד איזורים ששייכים להם..בסוף לא תהיה לנו מדינה..כי בחיפה גם גרו פעם ערבים...ובכלל ישראל פעם הייתה של הערבים..לא גרו פה כמעט יהודים..רק הרבה ערבים..אז למה שלא ניתן להם את כל הארץ וזהו?! הרי ככה נשיג שלום לא? "יהודי לא מגרש יהודי" -אם לא נילחם בפלסטינאים לא נשיג שלום לעולם- _פשוט אין עם מי לדבר_

TheOrion

New member
אבל אבל... למה?

למה להשתמש במשפטים כל כך תלושים מהמציאות? למה לדבר כאילו את מנסה לעשות פרסומת למוצר? את צריכה לחבור אל המציאות ולראות את העובדות בשטח.

מיטלוש8

New member
איזה עובדות??

מה עוד חסר לך כדי להבין שזה באמת מה שהם רוצים?? אני לא מבינה... אתם פשוט מגינים עליהם... וממה??? הרי הוא אומר פה שהם ישיגו את הכל! אז מה יש פה לפקפק??

TheOrion

New member
נמנמ

הוא אומר!? מנהיג ארגון טרור קיצוני אומר? בן-לאדן אומר שהערבים יכבשו את העולם(הוא אמר את זה), אז עכשיו ארה"ב מפסיקה יחסיה עם העולם הערבי? עכשיו אירופה סוגרת דלתה לאיסלאם? נו באמת! מנהיג ארגון טרור אינו אלא מנהיג ארגון טרור. הוא אינו מנהיג מדיני, הוא אינו קובע את דעת הרוב והוא אינו אומר מה יקרה.

מיטלוש8

New member
העובדה היא

שיש כאלה. ויש הרבה ארגונים. וגם אם הם לא הרוב הם קיימים. והם אלה שהורגים את החיילים ושמפציצים הכל. אם נצא (נברח?) מגוש קטיף הם לא יפסיקו לפתע פתאום.

TheOrion

New member
נמנמ

יש כאלה, ויש הרבה כאלה, נכון. הם הורגים חיילים(לצערי), נכון. לא אמרתי שהם יפסיקו לפתע אם נצא(לא נברח) מרצועת עזה. השאלה היא מה ירקה אם נישאר. האם תעדיפי שאנשים ימותו(ימותו! יקפחו חייהם! יירצחו!) כי הם שם, כשאפשר היה אחרת? כשאפשר היה בקלות למנוע זאת, ובייחוד כשאין לנו(ואין לנו) חזקה על האדמה?

adishu

New member
פעם אחת ולתמיד:

לערבים שגרים בחיפה יש שיוויון זכויות והם יכולים להצביע לכנסת. לערבים שגרים בעזה אין זכויות ולכן הם נלחמים. אנחנו שולטים על עם אחר. אנחנו מתנהגים בדיוק כמו דרום אפריקה בשעתו. די תוותרו, אי אפשר להמשיך כך.

...

נכון.. אנחנו ממש אכזריים. יש כל כך הרבה מחבלים - ואנחנו לא נותנים להם לפגוע בנו. אנחנו מדינה כובשת אכזרית. לא - לא כל הערבים מחבלים, חס וחלילה. אבל מעל 15500 ניסיונות להרג יהודים בגוש קטיף קצת אומר לי משהו לגבי האוכלוסיה.. מה לעשות שאכפת לי מחיילים ואזרחים שלנו יותר מהם?? עכשיו תגיד שאם אכפת לי מחיילים אז שנצא משם, ואני אומר לך שלדעתי לא, וזה חוסם טרור.. ימים יגידו.. והלוואי ואני טועה.

adishu

New member
יש כל כך הרבה פיגועים כי

אנחנו שולטים על עם אחר. והעם הזה מין הסתם נמאס לו לאכול את החרא (סליחה על הביטוי) שאנחנו מאכילים אותו.

למעלה