אחח, דילמות יום העצמאות

kryp

New member
בילבולי שכל. החייזרים דפקו לך תראש.

תתפלאי, אבל בישראל יש ילדים בני 12 שיכולים ללמד אותך על דוד גרין. הבעיה האמיתית היא לא במערכת החינוך אלא בנוער דפוק שמחונך על ידי הורים דפוקים. ולכן התוצר הוא ילדות בנות 22, פרחות, שעתידות להיות מורות גרועות.

Gilliana

New member
הנה, תראה איך אתה יצאת ../images/Emo122.gif

לא יודעת תוצר של מה זה - מערכת החינוך, ההורים שלך, הגנטיקה, אבל אין ספק שאתה דוגמה חיה לכל מה שדפוק ורע במדינה הזו.

kryp

New member
מה דפוק ורע במדינה?

שיש אזרחים שאוהבים אותה ותורמים לה? כן, החייזרים בהחלט דפקו לך את הראש. גרושה שמבלבלת את השכל (מילא היית מעלה טענות ומנסה להתדיין) שמכפישה אדם בן 18 על גבי האינטרנט - זה ממש אומלל.
לא הצלחתי לראות איך יצאתי
. האירי את עיניי.

Gilliana

New member
מצטערת, זה לא בתחום המקצועי שלי

לך נדרש בעל מקצוע מסוג אחר לגמרי.

להפתעתך

New member
איך כל מה שכתבת קשור ללאומיות גילי?

השחיתות היא תוצר של לאומיות? המדינה שלנו היא לא לאומית בשום דבר, ולראיה ההגירה העצומה של לא יהודים מרוסיה במסווה של עידוד עליה יהודית. אני לא יודע אם נולדת יהודיה, אבל לגבי אלו שכן אני רק יכול להגיד שאם יש מה שמאוד מאפיין את העם היהודי-יותר מכל עם אחר, אז זה לא רק אחוזי התבוללות חריגים (הגבוהים בעולם בהשוואה לכל עם אחר), אלא גם כמות היהודים ששונאים להיות יהודים והדעות שלהם היו מתחרות בקלות באלו של אנטישמי לא יהודי ממוצע. תסביכי גלות ותחושת נחיתות כנראה שהם משליכים על החלשים בעם שבכלל לא קשורים לכל הסיפור. יהדות היא לא רק דת, היא גם היסטוריה, גנטיקה ועוד. למרות שיש כאלו, בעיקר כאלו שלא היו רוצים להיוולד יהודים, שנוטים לבטל את כל זה. ולגבי אלו שדיברו על קוסמופוליטיות-אין חיה כזאת (למרות שליהודים הודבק כינוי הגנאי "הקוסמופוליטים של העולם" בשל אלו שמכנים עצמם כעך ומדברים בשמה של קוסמו פוליטיות) ובמיוחד אין חיה כזאת למי שנולד יהודי. גרמני גוי אכן יכול לחיות כמעט, או בכל, מדינה שבא לו לחיות בה-עבור מי שנולד יהודי הסיפור הרבה יותר מסובך וכרוך בשקרים או באי קבלה מלאה. אם הלאומיות הייתה שקר היא לא הייתה קיימת מתחילת ההיסטוריה האנושית בפורמטים אלו ואחרים.

Gilliana

New member
כנראה שלא הבנת אותי

לא אמרתי שהלאומיות היא שקר - אמרתי שהלאומיות כפי שהיא נראית כיום, ריקה מתוכן. לא כך זה היה צריך להיות. ושלא תבין לא נכון - אני מאד ציונית, רק שמה שהמדינה שלנו הפכה להיות פשוט מגעיל אותי...

kryp

New member
כל אחד נותן משמעות אחרת למילה ציונות.

האחד יאמר כי ציונות זו עשייה ושאיפה למצויינות והאחר יטען כי ציונות זה להתלונן כל הזמן על כמה שחרא במקום לנסות לתקן. לכן יש הבדלים גם בין האנשים שאוהבים את המדינה.

kryp

New member
אבל למה את חושבת שלך הזכות לדבר על ריקנות?

את כלום אלא גרושה אומללה שמחפשת למלא את הריקנות שלה בחיפוש אחר עבמ"ים... פתאטית

Gilliana

New member
ביום שאתה תעשה...

מאית ממה שאני עשיתי ועושה - תהיה לך זכות דיבור. בינתיים, הפוסל במומו פוסל ומוכיח את אפסיותו, ריקנותו וכלומניקיותו באופן שאיננו ניתן לערעור. אגב, המידע שיש לך עלי לא מדויק, בלשון המעטה, אבל שוב, העובדה שאתה טורח להשתמש במידע שגוי ועוד באופן שכזה מהווה רק ביטוי נוסף לרמת משכל נמוכה במיוחד המשולבת עם עוד אי אילו תכונות לא סימפטיות ובעיות נפשיות הדורשות טיפול, ויפה שעה אחת קודם לכן.

kryp

New member
מה עשית, חיפשת עבמ"ים ברדיו? ../images/Emo6.gif

להתחרות בעשייה שלך אני לא יכול (המחשב שלי לא יכול להריץ תוכנות כמו SETI @ HOME... )
דווקא בתחומים חשובים באמת אני פועל המון למען המדינה והקהילה המקומית של אזור מגוריי. אגב, העובדה שאת מצליחה לקבוע מנת משכל על סמך שימוש במידע שגוי או לא לגבייך, רק מעידה על כך שאין לך שמץ של מושג מה זו מנת משכל. אבל סחטיין שאת מצליחה לכמת מנת משכל בשנייה. דבר שמבחנים שנבנו על ידי מומחים לא מצליחים להשיג בצורה מדוייקת, את הצלחת בשנייה. סחטיין.

kryp

New member
עדיין כותבת שטויות ולא עונה לעיניין.

תראי, נכון שאת בת 44 וכמו כל אישה רוצה להרגיש צעירה. אבל אולי תדאגי להראות צעירה ולא לכתוב ולהתנהג כמו ילדה קטנה בת 14? היחידים שאולי יכולים לכמת מנת משכל של אחר בשנייה הם החייזרים שלך. עד שהם יבואו, נסתפק במבחנים מפוקפקים שפותחו על ידי אנשים בעלי שיעור קומה גדול משלך.

Gilliana

New member
מדהים!

אתה עוד מצפה שמישהו יענה לך לעניין??? אם אתה עוד מצפה לתשובות ענייניות אחרי ההתנהגות האידיוטית המחפירה שלך, אתה עוד יותר טיפש ממה שהעליתי בדעתי וכנראה מכפי שניתן להעלות בכלל על הדעת.

kryp

New member
גם חולת נפש וגם מכוערת.

אני שמח שאת לא חלק מהעם שלי.

למעלה