אחח, דילמות יום העצמאות

Gilliana

New member
וואלה, מאיפה באו כל הג'וקים האלו? ../images/Emo122.gif

ממש משרצה יש לנו כאן. אלירן! נדרשת פעולת הדברה בדחיפות!

0Pandemonium0

New member
אחחח בנות, למה אתן עונות?

עשו כמוני: הישענו לאחור, התרווחו בכיסא והתענגו על אנשי הארץ היפים וטובי הלבב.

isrhammer

New member
אוי ...

אני מבין שאת אתאיסטית.... היית יכולה להרגיש הרבה יותר טוב אם היית מכירה ב-ה' אבל לא חשוב, לא נפתח את זה עכשיו...

מה זה להיות יהודי דת או הבנה...?

שלום, שאלתם פעם את עצמכם מה הפרוש האמיתי להיות יהודי? האם להיות יהודי זה לחגוג חגים לפי המסורת או ללכת לבית כנסת או בכלל יהודי זה להיות איש אמונה ואפילו דתי? האם יהודי זה רק מי שבא בא משבת יהודה? פרוש האמיתי של להיות יהודי זה להיות איש שלום ואהבה במיוחד כלפי הבוראים שלו האלוהים. האם זכות קיומה של מדינת ישראל היא בגלל העם או בשביל לבנות לאלוהים את בית מקדש השלישי וכך לקבל את בואם של אלה שבראו את האנשות בצלמם כדמותם כפי שכתוב בתנ"ך? נראה לי שרוב עם ישראל כבר שכח שעצם קיומה של מדינת ישראל היא לקבל את המשיח ובעזרתו להקים את בית מקדש השלישי לאלוהים, ויותר עסוקים במריבות ובניהם לבין האחים שלהם העם הפלסטינאי שהודות לאנשי הצבא ואנשי הדת ופוליטיקה תמיד יש מלחמות. בעולם של היום האמונה העיוורת תופסת מזה שנים רבים יותר ויותר מקום במוח האנושי ורואים פחות אנשים שהולכים לפי ההיגיון הבריא של המודעות והרצון להתקדם לעידן הזהב שכבר בפתח אך שרק אנשים בעליי מודעות, הבנה והיגיון שיכלי יכולים כבר היום להנות מחיים בריאים מלא שימחה ולפצות ברוב האנושות שרואה בהם כאנשים "מוזרים" עם חיוך על הפנים שכאילו המצב המדיני, חברתי וכלכלי לא פוגע בהם. רוב האנשים תמיד שרים למען אהבה, למען השלום, למען הצדק החברתי אבל ניראה שהמילים נישארים בשירים ולא באים ע"י ביטוי אצל רוב האנשים, במיוחד אצל עם ישראל שכבר לא מחפש\מעוניין בשלום ואהבה ומסתפק בשקט יחסי עם שאר העולם. מאז ומתמיד ניראה היה שהמצב בישראל מייצג את המצב העולמי, לא סתם אומרים שישראל היא עיר הבירה של העולם כולו, מה שקורה בישראל גם קרוה בשאר העולם, וכיום אנחנו רואים מלחמות בהרבה מקומות בעולם מה שנכון גם בתוך ישראל, המלחמות הפכו להיות לא רק בין דתות אלא גם בין האזרחים עצמם כפי שקורה באפריקה, אסיה, ובעוד מקומות בעולם. תחום האמונה הדתית תפס הרבה עוצמה בשנים אחרונות, ככול שיש יותר אמונה העולם מדרדר במהירות לכיוון השמדה תוטלית של האנושות מכוון שאם המצב ימשיך כך יוכל בן אדם שעומד בראשות ממשלה מכול דת כולשהי לבוא ולהגיד האלוהים שלי אמר לי להשמיד את האנושות, ואף גורם לא יוכל לעצור אותו. הפיתרון היחיד הוא ללכת בדרך ההיגיון ולהבין שאין אלוהים על טבעי ושהדתות יחד עם הצבא בונות מזמן נשק סופני מעל הראש של כולם, כוון שכול הדתות הם למעשה הכתות הכי גדולות ושרוצות כסף על חשבון החלשים באמצעות האמונה השיקרית מכוון שבכלל במקור אין GOD DIOS DIEUS בתנ"ך אלא רק המילה אלוהים שבעיברית עתידה פרוש המילה "אלה הבאים מהשמים" אבל הדתות סולפו בשביל ניצול אישי שלהם. אם נדבר על האנושות הזאת, אנחנו יכולים לראות אותה כגוף אדם, שהשולט כיום הוא למעשה התחת, בן אדם שהתחת שלו במקום הראש לא צפוי לו עתיד מזהיר כי אתם כבר יודעים מה יוצא מהתחת..., במקום זאת יכולים להביא את ההיגיון ומודעות לככך האנושות תהנה מפריחה בכול התחומים ע"י כך שהגאונים, יוצרים, מדענים ואנשי רוח אמיתיים יעלו את הרמה הקוסמית של האנושות ולא יהיו יותר מלחמות, רעה, סבל מיותר, ואפילו המוות יהפוך לאפשרות ולא לעובדה... לצערי רוב האנושות עדין בוחרת באמונה והולכת לכיוון של השמדה תוטלית... משתמשים תמיד במשפט הפרימיטיבי "הקם להורגך השקם להורגו" ושוכחים שזה משפט שלא קשור לת היהודית העתיקה אלא משפט שהוסף מאנשים פרימיטיבים... האם שכחתם את מהשפט "אהבה לזולתך" או "לאוייבך תן אהבה גדולה מאשר לידידך" ? אז האם עם ישראל הוא עם יהודי?? לצערי לא. ואם המצב לא ישתפר אז בקרוב מאוד לא תיהיה מדינת ישראל... (3 שנים להישרדות המדינה)

אחד שער

New member
אחת האפשרויות

ייתכן שהכוונה היא אלו שבאים מהעולם העליון (מחוץ למטריקס), ומתחברים למטריקס, לעולם התחתון ("יורדים למטה").

תשובה

פרוש המילה אלוהים בעברית עתיקה = אלה הבאים מהשמים לפרטים אנא כנסו לאתר של התנועה הראלית www.rael.org זה הזמן להבין ולא רק לאמין באמונה עיוורת

Handy Alley

New member
אני מאמין בPuka.

A six foot giant rabbit from count carrey who says hello mr. wilson how are you Tonight.

Gilliana

New member
מה זה המסיונריות הזו???

ועוד ביום שבת טפו טפו טפו??? אסור להפעיל מחשב בשבת, אתה לא יודע???

Handy Alley

New member
לחגוג את יום העצמאות

זה כמו לעשות ברית מילה, רק יותר לאט.

philoshit

New member
לשאלת מיהו יהודי ../images/Emo104.gif

גם אני מרגיש ישראלי בגלל שנולדתי כאן, אבל לעומת זאת - אני יהודי רק בגלל שנולדתי לאימא יהודייה. אני חילוני גמור שלא מקיים שום מצווה. אבל יש פה יותר מאשר מה אנחנו עושים ומרגישים. מחקרים גנטיים טוענים שלהיות יהודי זה בגנים שלנו; אנחנו פשוט קבוצת אנשים בעלי מכנה משותף גנטי הדוק מאוד, ולכן יהדות היא לא רק דת - אלא גם ממצא ביולוגי בגופנו. אפשר לעקוב אחרי הדנ"א המיטוכונדריאלי ולמצוא את השורשים היהודיים שלנו כבר לפני אלפי שנים (אגב - זו הסיבה, כנראה, שיהודי הוא מי שאמו יהודייה; דנ"א מיטוכונדריאלי נמצא אצל נשים). אפשר למצוא גם עקבות ל"כוהנים" בגברים בשיטות אחרות, ולמצוא מי באמת משתייך לשבט העתיק הזה. כנראה שאנחנו יהודים "בעל כורחנו", גם גנטית וגם היסטורית (המדרש אומר "שקולה ישיבת א"י כנגד כל המצוות בתורה", [ספרי ראה, נג]). אנחנו לא צריכים לקיים מצוות בשביל להיות יהודים. אגב, תחשבו שאם לא היינו יהודים מבחינה היסטורית וגנטית, לא היתה לנו חזקה על ארץ ישראל. הרי זה בדיוק הטיעון שטוענים הפלסטינים - אתם באתם מאירופה ומארצות ערב; המקור שלכם הוא לא פה. הפלסטינים מתעלמים מהעובדות ההיסטוריות שהאשורים והבבלים גירשו את היהודים שהיו בא"י במאות ה-8 וה-6 לפנה"ס; לכן יהודים רבים היו צריכים לעשות עלייה ולחזור לא"י במאה ה-20 מאירופה ומארצות המזרח (הסבים והסבתות שלי, למשל).

למעלה