אחח, דילמות יום העצמאות

kryp

New member
כתבת נכון אבל תוכן ההודעה סתר את דבריו..

הייתי ממליץ ל"אמיר הגדול" להמשיך לדוג ולגדל דגי נוי במקום לבנות תורות שלמות על סמך קורס בסיסי בביולוגיה.

והדגים גדלים..

אבל ה IQ של אנשים לא גדל.. לעצרי.. נראה כאילו הוא הולך ופוחת (ה IQ ), כמו הדור... מה עניין שמיטה להר סיני? מה עניין קורס הביולוגיה? פשוט, "תורת הגזע" היא מונח שמעביר בי צמרמורת... וקצת קשה לי איתו, גם כשמשתמשים בו "לטובתי". פשוט רציתי לומר שאין דבר כזה גזע בביולוגיה בכלל... ובטח שלא בבני אדם...

kryp

New member
גם אני בדעתך שכולנו בני אדם בסופו של דבר,

אבל אין כאת סתירה.

Handy Alley

New member
יהודי.. יהודי.. יהודי..,

יהודים.., מממ.., זה לא האלה שכמעט ניסו להשמיד את הגרמנים..? =|

חנצוק6

New member
קצינים בצה"ל - גילינו את אלוקים בעופרת יצוקה

הסרטות וצילומים נדירים שלא אושרו לפרסום עד כה. בחשיפה ראשונה בתקשורת בארץ ובעולם. היכנסו כאן :סרט עופרת יצוקה מומלץ לא לדלג על אף קטע יש הפתעות במהלך הסרט. מומלץ להפיצו ברישמת תפוצה למשפחה ולחברים בארץ ובעולם KABBALA WORLD כניסה חופשית לאתר הכנסו לאתר - עולם ההקבלה

miss mcmillan

New member
בווטרלו גילינו את אלוקים.

באל עלמיין גילינו את אלוקים. במידווי גילינו את אלוקים. נה, זה לא עובד.

גיל110

New member
מאיפה אנחנו מכירים יקירה?

במה הפעילות מתבטאת? בכך שאני עושה מה שבא לי ואומר בפה מלא את המילה "יהוטיפש" (חיבור של יהוה-טיפש או באנגלית Jehojerk שזה שילוב של Jehovah ו-Jerk).

גיל110

New member
משום מה לא הבנת

אני מפיץ את האתאיזם ואפילו הקמתי ארגון לשם כך. הפצת האתאיזם פירושה מיגור הדת :) אז לפני שאת מדברת, תסתכלי בצלחת שלך, אני בטוח שאחרים בנו אותה ושמו לך את האוכל שם ולא את לעצמך :)

Blutige Erde

New member
ועידת אביאן.

מה הארגון שלך עושה? ואגב, זה מתוך סקרנות אז אל תעלב בבקשה, ואל תיקח את זה אישית. הכל ברוח טובה. אני נושכת את הידיים שמאכילות אותי, אז אנשים למדו שאותי לא מאכילים. החיים שלי קצת כמו בגן חיות- חוץ מהקטע עם הגורילות. נראה לי שיש הרבה יותר גורילות מאשר בגן חיות ממוצע.

גיל110

New member
כמו מה?

והוא ועוד איך עושה. את חושבת שכל ארגון יכול להשפיע בענק? זה לא קל בכלל. נסי את להקים ארגון ולקחת אותו לצעדים גדולים, ואז נראה את הילדה הקטנה נמחצת כמו מקק. תביני, המדינה מבחינתה לא מכירה בחופש מדת, ולכן יותר קשה לנו לנהל את הארגון, כי הכנס הארצי הראשון מסוגו בארץ בנושא אתאיזם שמתוכנן, לא יוכל לצאת לפועל רק בגלל שלחרדים יש כוח משפטי ולכן לא נוכל לפרסם אותו אלא לעשות הכל בשושו, ויותר מזה, הם כל כך אלימים, עד כדי כך שהדרך היחידה שלנו תהיה או להחזיר מלחמה פיזית (מה שלא נעשה) או למצוא דרכים חלופיות.

למעלה