שיהיה..
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום, שישי. שעור נפלא בחוץ- כיף לקפוץ מעל ולתוך שלוליות
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השעור בחוץ היום.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יש הבדל בין מרגש לרגשני. מרגש הרכיבה היום, רגשני- יום רביעי
התעצבתי מעט כי.. היה לי עצוב. פשוט וקל.
התעצבנתי על.. עצמי. שאני מתעצבנת על אחרים, בלי סיבה מוצדקת.
אבל בסוף סלחתי כי .. קצת קשה לנטור לעצמי טינה
התאכזבתי מ... כי... מעצמי, ששוב נכנסתי לפלונטר הזה.
בכיתי מעצב/אושר כי.. כי אני שוב נכנסת לפלונטר, ואני לא יכולה שלא לבכות כשאני ככה, והוא מחבק אותי.
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. בדשא אתמול, במקום שעור ביולוגיה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "עזרת לי, המצב רוח שלי השתפר סופסוף, את גדולה!"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אחרי שאכזבתי את עצמי כל השבוע, התעשתתי סופסוף.
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרקוד כמו שרקדתי אתמול בשעור פלמנקו.
הסרט הכי טוב שראיתי.. חתונת רפאים, הסיוט שלפני חג המולד
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חברה שלי, זה עשה לי טוב.
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. קולר נגד פרעושים וקרציות לפיצי
?
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את הרכיבה היום. את שירקה, ואת ליאור (למרות הכל)
התודה שלי השבוע היא ל.. שיר, שהייתה שם בשבילי כל השבוע המוזר הזה. ולקימי, שהייתה הכי מדהימה שרק אפשר היום, למרות שהיא כמעט שברה לי את האצבעות ברגליים
פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא ממש יצא לי להתפנק השבוע. רק הרכיבה היום.
מאכל השבוע שהיה הוא.. בא לי בננה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. black night - deep purple
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Really truly I didn’t mean to hurt you I just thought that maybe now We’d have better luck the second time around Its always better the second time I hear ... Please believe that I tried my best to forget you but the memories keep flooding back like tears I didn’t mean to fall in love But sitting here waiting for this is torture הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את ה
ניתוק הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב מחר, שיחה איתו (לא יקרה) ואצליח לישון כמו שצריך.
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שיר ושי
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיחה, ציור קיר, קים, לנשום.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיחה, ציור קיר, קים, לנשום. לנשום. לנשום. ? שאני אסיים את העבודה באמנות. ושהעניינים בבצפר עם המורות המפגרות יסתדרו סופסוף.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אורלי, עדי, שיר, ניצ. ו... ליאור