אחח כמה שחיכיתי לסופ"ש הזה

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

stary1

New member
It's about time!

אבל עדיין לא הספקת לעדכן אותי מה בדיוק קרה שם:)

ממ..

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ממ.. דפנטלי יום האהבה.. כי יש לי בייב מושלם הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:יום האהבה עם בייב הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :ההודעות מכרמל... כי חשבתי שאני מתחילה לבכות.. התעצבתי מעט כי.. זה נגמר לי מהר מדי התעצבנתי על..אפאחד.. אולי קצת על המבחן דרסג' אבל בסוף סלחתי כי .. ?.. התאכזבתי מ... כי...ממנו.. כי די. עבר. נגמר.. ואת האמת.. אני עדיין מאוכזבת בכיתי מעצב/אושר כי.. :לא נראה לי שבכיתי השבוע הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:היום עם תמרי וזה שדניאלה צחקה עלי כי זיילי עשה אפצי' עליי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..כמה חיכיתי ליום הזה.. טה אמו חחחחח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי כיף לי נורא בזמן האחרון.. ורכבתי טוב למרות הרגל שלי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב עם הרגל הזאת הסרט הכי טוב שראיתי..אממ.. יורו טריפ חחחח המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:אתמול להפקות וביום האהבה עם בייבי שלי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..חח המתנה לבייב? ולאבאאאאא משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..בייב ותמר התודה שלי השבוע היא ל..לבייב שהוא כל כך מדהים אליי ושהוא הפך כל יום השבוע ליותר מושלם מקודמו.. היה לי כיף עם היפה שלי כל כך פינקתי את עצמי השבוע עם..המון בייבי שלי.. המוןןן מאכל השבוע שהיה הוא..ממ.. עוז? חחח סתם.. שוקולד .. דפנטלי שוקולד אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?ש-ל-מ-ו-ת שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..סקוטי דאזנט נואו סקוטי דאזנט נואו... חחח אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..מישו לרוץ איתו ביחד לא לחוד.. לה לה לה לה הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הכאב של כרמל שלי החמוד הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:יראה אותו סופסוף גולש.. כי הוא כל כך רוצה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..בייב!!!! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ממ... שיגמר? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שהמבחן במתמטיקה לא יהיה קשה!!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..היפה שלי...

פרדוש

New member
../images/Emo7.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..לא היה יום כזה!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. 90 בבוחן הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שנטע חיבקה אותי שבכתי..זה ממשש עסר..טנקס אוהבתך התעצבנתי על.. אח שלי אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי פשוט חלףף לו יום.. בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי המון מעצב ביגלל דיזי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לחוות עוד פעם מוות.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לחווה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נטע התודה שלי השבוע היא ל..ריקי ונטע מאכל השבוע שהיה הוא..עוגייה ביום שלא אכלתי כלום בגלל שלא יכלתי להכניס כלום לפה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום רביעי,היום שזה קרה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יוכל ליראות את דיזי שוב השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אין! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיחזירו את בלמונדו ושאף אחד אחר לא יעמוד בתא שלה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיציאו לי להתחרות על פילוני

פרדוש

New member
תודה אבל..

זה הרבה יותר קשה ממה שחשבתי שיהיה.. לחוות מוות שני זה כל כך קשה ..

שירלי317

New member
שיהיה..

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום, שישי. שעור נפלא בחוץ- כיף לקפוץ מעל ולתוך שלוליות
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השעור בחוץ היום. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יש הבדל בין מרגש לרגשני. מרגש הרכיבה היום, רגשני- יום רביעי
התעצבתי מעט כי.. היה לי עצוב. פשוט וקל. התעצבנתי על.. עצמי. שאני מתעצבנת על אחרים, בלי סיבה מוצדקת. אבל בסוף סלחתי כי .. קצת קשה לנטור לעצמי טינה התאכזבתי מ... כי... מעצמי, ששוב נכנסתי לפלונטר הזה. בכיתי מעצב/אושר כי.. כי אני שוב נכנסת לפלונטר, ואני לא יכולה שלא לבכות כשאני ככה, והוא מחבק אותי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. בדשא אתמול, במקום שעור ביולוגיה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "עזרת לי, המצב רוח שלי השתפר סופסוף, את גדולה!"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אחרי שאכזבתי את עצמי כל השבוע, התעשתתי סופסוף. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרקוד כמו שרקדתי אתמול בשעור פלמנקו.
הסרט הכי טוב שראיתי.. חתונת רפאים, הסיוט שלפני חג המולד
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חברה שלי, זה עשה לי טוב. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. קולר נגד פרעושים וקרציות לפיצי
?
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את הרכיבה היום. את שירקה, ואת ליאור (למרות הכל) התודה שלי השבוע היא ל.. שיר, שהייתה שם בשבילי כל השבוע המוזר הזה. ולקימי, שהייתה הכי מדהימה שרק אפשר היום, למרות שהיא כמעט שברה לי את האצבעות ברגליים
פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא ממש יצא לי להתפנק השבוע. רק הרכיבה היום. מאכל השבוע שהיה הוא.. בא לי בננה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. black night - deep purple משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Really truly I didn’t mean to hurt you I just thought that maybe now We’d have better luck the second time around Its always better the second time I hear ... Please believe that I tried my best to forget you but the memories keep flooding back like tears I didn’t mean to fall in love But sitting here waiting for this is torture הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הניתוק הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב מחר, שיחה איתו (לא יקרה) ואצליח לישון כמו שצריך. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שיר ושי - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיחה, ציור קיר, קים, לנשום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיחה, ציור קיר, קים, לנשום. לנשום. לנשום. ? שאני אסיים את העבודה באמנות. ושהעניינים בבצפר עם המורות המפגרות יסתדרו סופסוף. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אורלי, עדי, שיר, ניצ. ו... ליאור

SILVER LADY

New member
באלי ובאלי ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי והיום
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אממ היום עם הבנות ואתמול עם גלי=]לא הלכתי לביצפרר=] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שסמכו עליי
ואממ לא יודעת התעצבתי מעט כי.. שוב התבטלה תחרות ואין תחרויות עכשיו איזה חודש =\ התעצבנתי על.. ההתאחדות הזאתיי אבל בסוף סלחתי כי .. פפ חחח?!?! התאכזבתי מ... כי...לא היה שיעור אתמול..=\ באלי לי כברררררר בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב .. כי על הילדים הקטנים והמפגרים האלההה ארגגגגג הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חחחחחחח דפנטלי היוםם=] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..חחחח כל השירים מהיום=] גאדדד כמה זמן לא צחקתי ככהה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. חעע לא הלכתי היום לבצפר=]אחרי השיעור בשלישי חחח
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לישון חחח הסרט הכי טוב שראיתי..מי רואהה חחח המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה היום=]] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..פיצה?חחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..גלי=]והבנות היום=] התודה שלי השבוע היא ל..כנ"ל חחח מפגרותת
פינקתי את עצמי השבוע עם..פיצה?חחח מאכל השבוע שהיה הוא..פיצהה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."how to save a life" אלבום השבוע שהיה..חחח?! משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא יודעת חחח הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אי כוח הזה שעבר עליי ביום רביעי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יתחרההההההה!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..בננות וגלי=] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימונים ורכיבות כברר!!ק פ י צ ו ת!! למה אני לא קפצתי כבר פאקינגג שבועיים וחצי חוץ מסופ"ש שעבר!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..כנ"ל ^^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אממ כולם=]] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

ניקול לשלטון ../images/Emo98.gif.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אני חושבת שאחרי הכל, חמישי. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. זה עבר? הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. המבחן בתיאטרון? התעצבתי מעט כי.. אנשים פגעו בי. התעצבנתי על.. אוי, רררררררררר. אבל בסוף סלחתי כי .. שניהם סתומים, ודי. התאכזבתי מ... כי... הגשם המעפן הזה, כי חשבתי שכן ארכב. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצבים, ררר. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חמישי בחווה, דנפטלי. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "בטח שהתאהבו בך, פשוט קטינים" [עמרי אני אוהבת אותך!
]. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הפתעתי את עצמי ולא וויתרתי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לראות את כל הסרט החופר הזה. הסרט הכי טוב שראיתי.. חחח, לא אגיד שיומן נעורים
. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה
. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. טוב לא קניתי, אבל, המ, איבדתי משהו
. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הסמסים המעודדים של פושטקית. התודה שלי השבוע היא ל.. עמרי ופושטקית!
. פינקתי את עצמי השבוע עם.. אבדה
. מאכל השבוע שהיה הוא.. מרק תירס, יאמ. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "שימי זין על הזין"
. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. The Carpal Tunnel Of Love. אלבום השבוע שהיה.. לא. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. You'll put your eyes to the sun and say, "I know you're only blinding to keep back what the clouds are hiding." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כל העצבים. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלמד כמו שצריך
. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פושטקית
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לאלאלא:S. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לעבור הכל בהצלחה
. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. פושטקית וברבר! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): כי אני מרגישה צורך בזה
.

favory

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo11.gifלא ידעתי שאני משתווה לעמרי

כמה שהוא אהוב ליבך.. אני יותר ממנו..

למעלה