אחח כמה שחיכיתי לסופ"ש הזה

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

The Bitter End

New member
יש לך עומרי!

לי יש את עמריל'ה הכיעורלי שלי עם אמרלד גריזלי המדהימולי שאני חולה לו על התחת!D:

2eye

New member
*חשוב להדגיש

שזה התחת של הסוס
ואני של עצמי (טובנו, גם של נעה
)

The Bitter End

New member
עמרי, אני לא שואלת אותך

אתה שלי
יחד עם צבא הגריזלים מושפעי בוגר שלךD: המשטר קובע.

ווינגז

New member
נמנמנמנמ

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון, כי באופן כללי היה רגוע כזה (ונייטע ממש שמחה אותי). הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. המ, הצלחתי לבטל את הזימון הזה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הבנתי משהו על עצמי... התעצבתי מעט כי.. אני לא מצליחה לעזור לחברה. התעצבנתי על.. כרגיל אבל בסוף סלחתי כי .. לא נשכח ולא נסלח. התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי שוב הברזתי. בכיתי מעצב/אושר כי.. אני לא מצליחה לעזור לבנאדם שמאוד חשוב לי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הצטרפתי לשיעור נהיגה של נייטע, היה מגניב. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא יודעת, מה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לשם שינוי הייתי האופטימית. היה לי שבוע טוב יחסית. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... קום היום בשבע.
הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי את כל הבטמן
, ואת Corpse Bride. מי, מי צריך יותר מג'וני דפ וטים ברטון? המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. המ, לא ממש יצאתי לאחרונה... אבל אני מניחה שהשיעור עם נייטע. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי! כל הכבוד לי. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. וואו, כ"כ הרבה. נייטע (תודה!), טוריעלי, ללי, ניצן, דניאל, נוּש, אנה, נועית (למרות שלא ממש דיברנו) ושחף, כרגיל. התודה שלי השבוע היא ל.. נוּש וטוריעלי. פינקתי את עצמי השבוע עם.. מאפין. מאכל השבוע שהיה הוא.. סוכריות ללא סוכר בטעם ריבת חלב |פרסומת|, זה כ"כ טעים. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "אצלי הכל בסדר". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "Run" - Snow Patrol. אלבום השבוע שהיה.. מי יודע... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Even if you cannot hear my voice I'll be right beside you dear מיועד לכל אלו מכם שבמצברוח רע השבוע (+
) הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כל הרע שקרה לכולם, איכ. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן בצורה נורמאלית, אוף. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. צומי והבני דודים שלי, לגמרי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לסיים עם המבחן האחרון באנגלית (לפני המתכונת והבגרות).
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לראות אנשים שלא ראיתי הרבה זמן, אני מתגעגעת! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מה, כולם... רק שעם הרוב אין ממש סיכוי. די, אני אפסיק עם התמונה הזו.

שירלי317

New member
חתונת רפאים../images/Emo99.gif

טים ברטון וג'וני דפ בהחלט!
וגם הסיוט שלפני חג המולד חמודיק, אני שוקלת להתחפש לסאלי
למה את לא עונה לי בשום מקום?!?

PinkHorse

New member
וויףףף

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. רביעי. כי.. סיימתי מוקדם והיה שיעור נחמד על מיסטר חמורי. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..חווה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת. התעצבתי מעט כי.. כל מני. התעצבנתי על.. כל מני. אבל בסוף סלחתי כי .. נעל. התאכזבתי מ... עצמי כי...רכבתי זוועה היום.. ממש!!! וכל שיעור אני מסיימת עם דמעות, צריך לרכב יותר דרסז' לסבול ולהתקדם
. בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, עד כמה חסרת כישרון ברכיבה אפשר להיות?! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כל מני. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא יודעת. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי היום על 4 פונים וקרעתי להם את התחת.**חבול**. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב כ"כ הרבה. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הכל. התודה שלי השבוע היא ל..לכולם. פינקתי את עצמי השבוע עם.. פיצהה מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצההה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? עייפה... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא יודעת.. אלבום השבוע שהיה.. לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא היה. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. רכיבה על פייבל אבל לא זה חשוב. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אעשה משהו בשבת... מישהו תוכניות!? השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..לא יודעת. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. רכיבות טובות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא יודעת. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

LordHorse

New member
פף.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אולי ראשון,אולי שלישי.בכל אפן,לא משהו. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. רכבתי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כלום. התעצבתי מעט כי.. אולי עשו מזה ביג דיל,אבל להיות לבד בוולנטינ'ס זה לא כיף. התעצבנתי על.. היו אחדים שלא. אבל בסוף סלחתי כי .. היו שכן,והיו שלא. התאכזבתי מ... כי... ממ.לא יודעת. בכיתי מעצב/אושר כי.. סתם.סתם. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שיחות עם חברות. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את חושבת שאני דובון?"..."לא"..."יופי,כי לא אכפת לי" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. טרוט ישיבה טוב! טרוט ישיבה נורמאלי! [ועוד על יסעור.] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... מסקנה אחת;אין לי כוח. הסרט הכי טוב שראיתי.. השטן לובשת פראדה!
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. לא יודעת. התודה שלי השבוע היא ל.. אנשים נחמדים. פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא הייתי בביצפר ברביעי. מאכל השבוע שהיה הוא.. תותים עם קצפת!
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? Live With It. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. here without you - 3 doors down אלבום השבוע שהיה.. סטדיום ארקדיום והמון רד הוט. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "The more I see the less I know,The more I like to let it go" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. גשם,ביטול שיעור): הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא יודעת.אראה את לורד. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. חברות. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לרכב,פעמיים,לא פעם אחתP: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. להצליח באנגלית.לרכב פעמייםB| -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא אדם.לורדייי
שבוע טוב כולם!
בהצלחה בתחרויות ובהכל
תהנו

2eye

New member
../images/Emo106.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום, פשוט יום שכולו חיוך. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע... השיעורים הטובים, שני סוסים, הרבה דברים. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע... מרגש? לא יודע. התעצבתי מעט כי...לא התעצבהתי
התעצבנתי על... החצי פנסיון. אבל בסוף סלחתי כי... ככה, ובכל זאת יש לי אינטרס שתישאר. התאכזבתי מ... כי... X בכיתי מעצב/אושר כי.. רק צחקתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חווה - חווה - חווה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו... "אתה מאיים?" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי... כי אני הלך ומשתפר... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... X האמנתי בעצמי
הסרט הכי טוב שראיתי... "רשיון לגנוב" המקום הכי טוב שאליו יצאתי... פארמ? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה... ציוד אצל חנה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע... אנשים מחווה
התודה שלי השבוע היא ל.. פינקתי את עצמי השבוע עם.. 2 סוסים לאורך הסופשבוע
[חמישי-שישי-שבת שזה ימשיך?] מאכל השבוע שהיה הוא... טוסט בחווה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? X שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה... riding dirty אלבום השבוע שהיה..X משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: "here I am - wiil you send me angel?" סתם כי שמעתי ת'שיר הרבה. הייתי מוחקת מהשבוע הזה... את, המ ההתחלה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני... אהנה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא... השמש
סתם, אנשים מהחווה. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע... לרכב המון, ולקפוץ על מאונטיין
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע... ^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע... מיכאל - משומה בא לי.

=]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..מממ יום שלישי כי..היה שיעור מדהים! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..השיעור! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..שמאי'וש כפר'וש דיברה איתי על מש'ו חח...אפילו ש..חחח התעצבתי מעט כי..הייתי חולה והיום מהבחנים.. התעצבנתי על..המורה המזדיינת הזו... אבל בסוף סלחתי כי ..שתחנק מכל הסיגריות שלה זאת... התאכזבתי מ... כי..לא נתן יחס וגרם לי לעצבים=/ בכיתי מעצב/אושר כי..בכיתי מצחוק אולי...ותמיד כשאני בחווה3> הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הסוסה המשוגעת שלי היום! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..''את במחזור?''חח זה היה גדול ואני אוהב אותך תמיד ילדה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..הבנתי בשיעור מש'ו!חח גאה בעצמי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לשרוד את יום רביעי=/ הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה..והיום ללוטם=]] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כל האוכל אתמול בארומה איזה 3 פעמים טחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מאי'וש נויקה נועוש סימוני מור אמא אבא...נו הרגילים=]] התודה שלי השבוע היא ל..כנ''ל פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה שוקו חם מארומה אתמול! מאכל השבוע שהיה הוא..סלט ארומה..יא מאן.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?ממממממ שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..נער ונערה אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..רוצה להיות איתך אבל אתה איתי לא אמיתי הכל קורה רק לי תוקף אותי הכוח של האהבה הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שהייתי חולה ותבצפר היום=// הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לא יהיה בבית!חח המבין יבין השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מאיוש נויקה נוע'וש סימוני מור וכו'... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור!ושיהיה טוב!ותחרות! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעור טוב ותחרות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..הבננות מהחווה ועוד כמה=] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

ש נ י ס

New member
../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי, כי קפצתי 1.40 (!!!!)
ו..כל השבוע היה מעולה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שלא ישנתי בבית בכלל
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. 140!!!!
(כן, אני מתלהבת
) התעצבתי מעט כי.. סתם כזה
התעצבנתי על.. ההרפס
אבל בסוף סלחתי כי .. סופסופ עבררררר
התאכזבתי מ... כי...פפפ...
בכיתי מעצב/אושר כי.. סתם כזה נו..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..שעייידו קרע את עצמו
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אתמול איזה 20 אנשים אמרו לי שאני יפה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קפצתי 1.40!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לכחות עד שההרפס הזה יעבור!!!!!
הסרט הכי טוב שראיתי..גלדיאטור..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..צפרירים, וניפגשתי עם חברות שלא ראיתי חצי שנה, והיה מעולה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..דלק!!!!!
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..בריזה, עידו, הדר, מירי, עדי, צליל, פיי..יש מלאנתלפים!!!!
התודה שלי השבוע היא ל..בריזה, היא הייתה מדהימה!
פינקתי את עצמי השבוע עם..עם כלווום
מאכל השבוע שהיה הוא..אורז ושניצל..חחח
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?חסכים ו1.40
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..מיי לאב-ג'סטין
אלבום השבוע שהיה..ג'סטיןןןןןןןןןןןןן!!!
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."כל מה שנשאר, מהכוח שנגמר, אשמור לי למחר, לעוד יום נהדר"
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..הממ..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אבל אני לאאאא
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..עייידו
השבוע שבפתח (מראשון): משהו שאתם מחכים לו השבוע..אין משו מיוחד..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..רכיבה טובה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כלמיניי
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

עוד שבוע עבר

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום חמישי.... יום כלום בבית ספר הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..היה אמור להיות נסיעה לחרמון אבל בסוף היה באסה... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מרגש לא אבל נחמד.... התעצבתי מעט כי.. חרמון, שיעור רכיבה מאפן ויום שלישי בגלל הגשם שמצליח לבטל לי שיעורים התעצבנתי על.. עצמי בעיקר.... אבל בסוף סלחתי כי .. אני מתקשה לסלוח לעצמי למרות שאני פשוט צריכה להבין מה עובר עליי בשבועות האחרונים.. התאכזבתי מ... כי... מהכל בכיתי מעצב/אושר כי.. כמעט בכיתי מעצב כי הכל הלך חרא הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לא זוכרת... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אם כבר לבכות כל השבוע היה שאולי אני לא יכנס לתחרויות וזה שאולי נעבור לגור בצפון!!!! WTP הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא הרגשתי מי יודע מה... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא היה בי את הכוח הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חרמון וגם הוא היה מאפן משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי אני במינוס וזה לא מצחיק... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אוף..... התודה שלי השבוע היא ל.. אמממ לאמא שלי אני מניחה פינקתי את עצמי השבוע עם.. כלום כלום כלום מאכל השבוע שהיה הוא.. מממ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? למה? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא שמעתי שירים אלבום השבוע שהיה..------ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..----- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את רוב השבוע ואני לא התחיל לפרט הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ישן... כנראה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אמא... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבה טובה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור נוסף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. עופריקי ועדי סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

segev 007

New member
סופ''ש...../images/Emo8.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום שני כי היה לי שיעור רכיבה כזה כיף שעשה לי ת'שבוע
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..קרו לי הרבה דברים... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע...הלכתי לסבתא שלי ו........ התעצבתי מעט כי..לא יכולתי ללכת לחווה ביום שיש
התעצבנתי על...אמא שלי שבסוף לא ילה לכחת אותי חווה אוף
אבל בסוף סלחתי כי ...עבנתי שהיא רצתה לכחת אותי ובסוף לא יצא אז סלחתי
התאכזבתי מ... כי...לא ניראה לי שהתאכזבתי השבוע להפך....^_^ בכיתי מעצב/אושר כי.....לא בכיתי...
. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע....חחחח נפלתי מסוס שבחיים לא האמנתי שאני יפול מימנו
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היו הרבה..XD הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.....יום שני רכבתי ממש טוב והלך לי ממש טוב בשיעור....
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...להגיד את מה שאמרתי ביום ראשון ל....זה היה ממש קשה אבל בסוף הצלחתי הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי......>< המקום הכי טוב שאליו יצאתי..זה כבר ברור..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה....אין לי חשבון בנתק..XD משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..השיעור ביום שני..
התודה שלי השבוע היא ל..הרבה אנשים.... פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה דברים.....לא ממש זוכר..... מאכל השבוע שהיה הוא....האוכל של סבתא שלי
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?....אין לי מושג שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..היום הרבה לא זוכר איך קוראים לו.....XD אלבום השבוע שהיה..לא היה... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא היה הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום חמשי ורביעי....>_< הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..היה מאושר ומחייך כמו שאני עכשיו
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..????..... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור רכיבה ביום שני....
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שסוף סוך אני ימצא את....... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע...יש מלא..

favory

New member
סופ"ש!../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום חמישי נראה לי...
כי היה יום פשוט פנאןן..! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע שיעור מעולה בשישי על וונוס
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע חצי שנה עם סנואיקה יפה שלי
התעצבתי מעט כי לא ראתי את פריקאצה
התעצבנתי על לנה. כי היא ממש לא מתרגשת, אפילו לא קצת וזה הורג אותי..
אבל בסוף סלחתי כי אין מה לעשות.זאת היא ואני לא יכולה לשנות אותה. התאכזבתי מאף אחד. כולם ממש חמודים
בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי מרוב צחוק זה היה כ"כ מצחיקק..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע " מייאוו מיאוו ו-האוו האוו!" והצירוף מקרים הלא נורמלי..וה- 16.2.2007 מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו " מי יודע אולי הכל בזכותך
" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי הפחד לא גבר עליי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לשמוע את מה ששמעתי ביום שישי
הסרט הכי טוב שראיתי..בהחלט סטאפ אפ!
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה וקניון..!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אממ...שום דבר מיוחד ובמיוחד לא למינוס חחחח. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע פריקאצה(
) עמרי(
) יהב(
) וברבר(
) התודה שלי השבוע היא ל..פריקאצה ויוני. פינקתי את עצמי השבוע עם..המון דברים.
מאכל השבוע שהיה הוא מיץ תפוזיםם בחד"צ! ( כמה שזה לא מאכל אבל לא חשוב..! ) אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? " שבוע בעבוע שלא נגמר.." שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..behind these hazel eyes. אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שום דבר. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אעשה דברים שאני באמת אוהבת לעשות.. וזה כיף להיות במצב כפית עם ברבר אז גם טוב חח! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: פריקאצה עמרי יוני ודניאל..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור ~קפיצות~ בשלישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני אראה את פריקאצה!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..פריאצה ,הילה, עמרי ,יהב, יוני ואיילת! קיצור את החווה חח..! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

MC sApiR

New member
סופשבועע ../images/Emo47.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמול כי הייתי עם הבנות והיה ממש מצחיק הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..השיעור בחמישי ואתמול הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אתמול התעצבתי מעט כי.. היא מנסה למשוך צומי בשאלות מפגרות התעצבנתי על.. לא לפה. אבל בסוף סלחתי כי .. מה לעשות,היא חברה.. התאכזבתי מ... כי...- בכיתי מעצב/אושר כי.. - הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אתמול במקס ברנר מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..כלמיני הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. - לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להחזיק תסייחה המטומטמת הזאת הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..מקס ברנר משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אתמול במקס ברנר
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..- התודה שלי השבוע היא ל..שרון ואמא פינקתי את עצמי השבוע עם..שוקולד והרבהה
מאכל השבוע שהיה הוא..שוקולד אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..My Chemical Romance - Welcome To The Black Parade אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא עולה לי עכשיו הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הסמינר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..- השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שרון,זוהר ואמא השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ליהיות הרבה אצל זוהר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני ירכב עליו קצת ושניפגש עם הבעלים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..שרון סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

נפילה ראשונה- ~שבוע רע~

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שום יום לא היה כיפי.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. פיצי,יהב , איילת, ו..מיכל!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שאולי רק שניים-שלושה אנשים אוהבים אותי (אף אחד מה לא מהחווה..) אבל האלה שאוהבים אותי---> אז זה באמת..
התעצבתי מעט כי.. נפילה ראשונה--> אפחד חוץ מעדי לא באמת ראה--> וכולם צוחקים עלי בגלל עמרי
.. + אני אולי אעזוב את תחום הסוסים --> יותר טוב בשביל כולם,או לפחות את החווה- כי מה זה שווה להיות במקום שאף אחד לא במאמת אוהב ומעריך אותך..! התעצבנתי על.. אחותי,עמרי (מאד!!), ועל עצמי.. אבל בסוף סלחתי כי .. לא סולחת-- שימותו (לא כולל אחותי).. גם אני! התאכזבתי מ... כי... עצמי--> נפילה.. וכל השאר שצוחקים עלי מתי שרק יוצא להם.. בכיתי מעצב/אושר כי.. כאב+ והרבה עצב--> שונאת סוסים על באמת!! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מיאו מיאו.., 16.2.2007, אם את אומרת עוד פעם אחת שאת לא אוהבת סוסים --> אני נותת לך כאפה!, ואת השאר (היו הרבה..) שכחתי.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אם הוא יגע בך- אני אהרוג אותו
, אני אוהבת אותך, גם אני אוהבת אותך..,את ממש יצירתית וכישרונית באמת (!) מקסים !!! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. העזתי לרכב שוב..
.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ליפול.. לרכב?! הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. דודים.. (?!) משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עדי-פיצי!!!!!!
ומיכל!!!!!!!!!!!!! התודה שלי השבוע היא ל.. פיצי מיכל ומוזר...
פינקתי את עצמי השבוע עם.. עאלק פינוקים... מאכל השבוע שהיה הוא.. עוגה.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? יחי הדיכאון! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..lonely day אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. lonely day.. and its my its a day i glad i'd sorvivd... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כולו הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אמות השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. עדי ומיכל--> תאכלס.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. למות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. למות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. עדי.. פיצי..

למעלה