../images/Emo13.gif / ../images/Emo10.gif
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום... כי..לא היה,כי..לא רכבתי כבר שבועיים ואני בבאסה מאז, וגם כי היה שבוע משעמם שכזה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לא קרה, ואולי היום שסוף סוף יצאתי קצת החוצה והתאווררתי (טיול עם המשפחה)..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..לא קרה כלום,
אבל יקרה
התעצבתי מעט כי.. לא היה לי שיעור כבר שבועיים.
התעצבנתי על.. חברות שלי, סיפור ארוך..
אבל בסוף סלחתי כי ..סלחתי?..לא יודעת !..
התאכזבתי מ... כי..חברות שלי, כי..הן איכזבו אותי
בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי,אבל אם זה היה קורה זה היה מעצב,
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..נפלתי מנדנדה :|
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..-אני אוהב אותך-
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אין לי משהו מיוחד, אז אני יגיד סתם משהו שעלה כרגע בראש, שהרבה זמן לא באתי לחווה וסוף-סוף ביום שישי הלכתי לשם
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. ? אין לי משהו מיוחד..
הסרט הכי טוב שראיתי..הלוחש לסוסים :] זה סרט לעיניין, אני יכולה לראות אותו 2738741709 פעמים !
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..שומקום..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה. ממ..ג'ינס!? חחח..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ת'אמת אף-אחד, השבוע כולם איכזבו אותי..
התודה שלי השבוע היא ל..במצב הספציפי הזה לא אף-אחד :|
פינקתי את עצמי השבוע עם..בגלידה שאני כ"כ אוהבת ולא אכלתי 82098-1920490 שנה !
מאכל השבוע שהיה הוא..גלידה, חחח סתם לא, ממ..אני חושבת בורקס בסמי בורקס
האם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?דלתות נסתרות-אני יודעת שקיים סרט כזהה !
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..השיר החדש של פרג'י
אלבום השבוע שהיה. :|
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "בסוף הכל יסתדר"..אין לי מושג מאיזה שיר זה :] ההייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הריב עם חברות שלי זה באמת היה מיותר וטיפשי.. :|
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ירכב סוף-סוף !!
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הרופא שיניים שלי :] הוא אמר לי שסוף-סוף מורידים לי ת'קוביות
סתם חחח, מממ אפחד מיוחד :|
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..השיעור שלי, אני מחכה לזה כמו לא יודעת מה !! ושביום ראשון יורידו לי ת'קוביות ! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..הריב הטיפשי שהיה יגמר סוף-סוף ! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע...XXXX אפחד לא קורא את זה באמת אני חושבת, אז אני חושבת שזה מצוין שלא קוראים את זה, למה ככה אתה מוציא ת'שטיות שיש לך בראש ואפחד לא קורא אותן ! חחחחח..