אחח כמה שחיכיתי לסופ"ש הזה

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך
תיקון---> אני סתומה--> התבלבלתי:

הדבר הכי טוב שקרה לי- כלום-- רק אנשים---> פיצי מיכל ו(טיפה) איילת..

חחח ניראה לך שאת עוזבת!

אם את רק חושבת על לעזוב אני קושרת אותך לאוכף של שמעון. וזהרי ממני יא פרוותית.

MAYA 4827

New member
סופ"ש../images/Emo6.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שני, רביעי ושבת כי.. שני כי סיפרו לי על משו טוב שיקרה, רביעי כי המסיבה, ושבת כיי היה מושלם כל כך.. וקיבלתי המון המון מחמאות
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אמרו לי המון המון דברים טובים וסיפרו על משו ממש טוב.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. החופש הגדול (עזבו=]) התעצבנתי מעט כי.. אוף למה חייבים לעבור!? כל כך טוב לי למה להרוס?! התעצבנתי מעט כי.. הקורס עולה על הטיסה התעצבנתי על.. מי שקובע תתאריך של הקורס מדריכים..!! אבל בסוף סלחתי כי.. כשישנו תתאריך אני יסלח התאכזבתי מ.. כי.. עצמי ביום שני, כי הייה טיפשי אבל הייתי גרועה
בכיתי מעצב/ מאושר כי.. מי בכה? כיףף לי!! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הדרך הביתה והנפילה, שלעומר נפלו המכנסיים, הדרך חזרה מהחווה בשישי, ועוד פוול... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "תסתכלו על מיה ותראו איך עושים סלטה יפה באמת", "את נחשבת לאחת התלמידות היותר טובות שלי","עם יוליה את עושה דברים כאלה יפים". הרגשתי כל כך טוב אם עצמי כי.. בגלל הרבה דברים, בעיקר באימון היום. לא האמנתי שיהיה בי תכוח ל.. לוותר על היציאה בשישי כדי לקום בשבת לפנות בוקר לאימון של 5 שעות.. אבל היה שווה את זה!! הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שעליו יצאתי.. מסיבהה כיפית כל כך, האולם המושלם בחולון, וכמובן שחווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ממ ארטיק אבטיח אחרי האימון? משו או מישו שאזכור לטובה מהשבוע הזה.. את כול החברים שפירגנו, את המאמנים, ואת הדבל של עדי המוכשרת שלי!! התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע אם.. המון התעמלות ומרק עוף עם שקדים מהמכונות המגניבות בחווה מאכל השבוע שהיה.. ספגטי אם שוקולד נוטלה!!
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? בשורות טובות=] שיר השבוע שהיה.. i belive i can fly ישן בטירוף אבל הידבקתי את כל הבצפר.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום כלום כלום!!! הייתי נותת הכל כדי שבסוף השוע הזה אני.. לישון.. אני רוצה לישון!! השמש שהאירה שלי את השבוע.. כולם!! משו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור קפיצות טוב סוף סוף (הלוואי ), וימי עבודה לפורימון=] משו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני יעבור תמבחנים, ניגמור תתחפושת, והריקוד בספורט יהיה מוכן האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אין מישו מיוחד ממש

../images/Emo13.gif / ../images/Emo10.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום... כי..לא היה,כי..לא רכבתי כבר שבועיים ואני בבאסה מאז, וגם כי היה שבוע משעמם שכזה :( הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לא קרה, ואולי היום שסוף סוף יצאתי קצת החוצה והתאווררתי (טיול עם המשפחה).. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..לא קרה כלום,
אבל יקרה
התעצבתי מעט כי.. לא היה לי שיעור כבר שבועיים. התעצבנתי על.. חברות שלי, סיפור ארוך.. אבל בסוף סלחתי כי ..סלחתי?..לא יודעת !.. התאכזבתי מ... כי..חברות שלי, כי..הן איכזבו אותי בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי,אבל אם זה היה קורה זה היה מעצב, הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..נפלתי מנדנדה :| מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..-אני אוהב אותך- הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אין לי משהו מיוחד, אז אני יגיד סתם משהו שעלה כרגע בראש, שהרבה זמן לא באתי לחווה וסוף-סוף ביום שישי הלכתי לשם
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. ? אין לי משהו מיוחד.. הסרט הכי טוב שראיתי..הלוחש לסוסים :] זה סרט לעיניין, אני יכולה לראות אותו 2738741709 פעמים ! המקום הכי טוב שאליו יצאתי..שומקום.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה. ממ..ג'ינס!? חחח.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ת'אמת אף-אחד, השבוע כולם איכזבו אותי.. התודה שלי השבוע היא ל..במצב הספציפי הזה לא אף-אחד :| פינקתי את עצמי השבוע עם..בגלידה שאני כ"כ אוהבת ולא אכלתי 82098-1920490 שנה !
מאכל השבוע שהיה הוא..גלידה, חחח סתם לא, ממ..אני חושבת בורקס בסמי בורקס
האם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?דלתות נסתרות-אני יודעת שקיים סרט כזהה ! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..השיר החדש של פרג'י אלבום השבוע שהיה. :| משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "בסוף הכל יסתדר"..אין לי מושג מאיזה שיר זה :] ההייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הריב עם חברות שלי זה באמת היה מיותר וטיפשי.. :| הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ירכב סוף-סוף !! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הרופא שיניים שלי :] הוא אמר לי שסוף-סוף מורידים לי ת'קוביות
סתם חחח, מממ אפחד מיוחד :| השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..השיעור שלי, אני מחכה לזה כמו לא יודעת מה !! ושביום ראשון יורידו לי ת'קוביות ! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..הריב הטיפשי שהיה יגמר סוף-סוף ! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע...XXXX אפחד לא קורא את זה באמת אני חושבת, אז אני חושבת שזה מצוין שלא קוראים את זה, למה ככה אתה מוציא ת'שטיות שיש לך בראש ואפחד לא קורא אותן ! :p חחחחח..

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifאחלה שבוע!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..: שני בחווה!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: האימונים בשני, ימי עבודה בסניףףף!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: יום האהבה התעצבתי מעט כי..:
התעצבנתי על..: שימווו כי הוא שפך עלי 3 בקבוקי מים אבל בסוף סלחתי כי ..: שפכתי עליו בחזרה
התאכזבתי מ... כי...: ממנה, כי שוב היא מצפה ממני ליותר מדי ולא מבינה שזה קשה... בכיתי מעצב/אושר כי..:
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..: כל הימי עבודה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..: שיר: "שכחתי מה רציתי להגיד לך" זוהר: "רצית להגיד לי כמה שאת אוהבת אותי וכמה שאני יפה וחמוד ומושלם נכון?!" שיר: "הוצאת לי את המילים מהפה"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: סתם כי היה לי טוב! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: לצאת בחמישי הסרט הכי טוב שראיתי..: משכנתא המקום הכי טוב שאליו יצאתי..: חווה, סהר, ימי עבודה, תום משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..: ממתקים לטיול השנתי.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..: זוהר כל כך!! התודה שלי השבוע היא ל..: זוהררר על אתמול.. פינקתי את עצמי השבוע עם..: אימונים שולטים בהחלט.. מאכל השבוע שהיה הוא..: ג'חנון בימי עבודה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..: Give it up to me אלבום השבוע שהיה..:
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..: "אני זוכר שיש שפתיים שרוצות אותי קרוב... אני יודע שזכיתי לאהוב".. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..: יום רביעי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..: הייתי עד לא מזמן במכבי ואותו דבר אתמול.. ככה שלא יצא לי לעשות הרבה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..: זוהר וחיים השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..: אימון בשני טיול שנתי ברביעי וחמישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..: שיהיה טוב כמו השבוע שהיה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
גל סלמה

כבר נגמררררר../images/Emo10.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל יום היה מדהים!
אתמול במיוחד הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שני שיעורים עם הדס, שיפור מטורף! החברים. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אקס מיתולוגי שהפתיע אותי לטובה התעצבתי מעט כי.. אני מרגישה שאין לי זמן לכלום התעצבנתי על.. הזמן, אני צריכה יותר שעות ביממה! אבל בסוף סלחתי כי .. מי דיבר על סליחה? התאכזבתי מ... כי...אף אחד, אני לאט לאט מצפה פחות בכיתי מעצב/אושר כי.. ביום שישי בארוחה משפחתית כי פאקינג עיצבנו אותי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ואו צחקתי המון
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אווו פיצקלה למדה משהו!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני חיה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר הסרט הכי טוב שראיתי..חתונת רפאים המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ביליארד
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..רון,איתי,טוליק,אפי! התודה שלי השבוע היא ל..איתי! פינקתי את עצמי השבוע עם..כלום מאכל השבוע שהיה הוא..בלינצ'ס אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"החיים במסלול המהיר" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."תמיד כשאתה בא" אפרת גוש אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."הניחי לי לשמוח, אהובתי, בהמשך חיי העצובים." הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הבלאגן שאחרי הארוחה ביום שישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..כדי שהוא ימשיך!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..טוליק השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לקפוץ שוב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לא ידועת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..לי סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

shirli0811

New member
זה טוב שהוא נגמר בטעם של טוב..;]]

ושבוע הבא ב"ה יהיה לך עוד יותר טוב.. ואולי גם אני אנסה לבוא לגן יבנה לראות אוותך כי אני פשוט מתגעגעעת אלייך ((:)

fliperit

New member
סיכום השבוע בקצרה....

יש לי מאמנת חדשה, שונה מאוד מהמאמנים הקודמים שלי, אבל טובה. רכבתי פעם ראשונה אחרי 3 שבועות. הגיע אלינו סוס חדש, אחיין של פליפ (ואח של וונדי), שדומה לפליפ נורא. אותו ראש, אותו צעד, מבנה דומה, ואפילו אותו מבט בעיניים. זה עשה לי קצת להתגעגע, אבל געגוע טוב..לא כ"כ עצוב

ram ram

New member
השבוע שלי..../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אההה.. נראה לי שני.... כי הייתי בחווה..
והיה יום האהבה...
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מממ...
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אהה.. לא יודעת... הרבה שיחות...
התעצבתי מעט כי.. שלא תדעו מצרות... התעצבנתי על.. כנ"ל+מישהו שכעסתי עליו כבר משבוע שעבר... אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי... ואני לא יודעת אם אני אסלח מתישהו... התאכזבתי מ... כי... ממישהו שלא חשבתי שאני אתאכזב ממנו בחיים..!!
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אההה.. וואי הרבה... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "תודה על כל שנייה שאת מחייכת וצוחקת למרות שהבדיחות שלי לא הכי מצחיקות..." כל כך אוהבת אותו..!!!
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ראה שאלה למעלה... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום לבצפר....
הסרט הכי טוב שראיתי.. אהה... לא ראיתי כל כך... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הבית של רזוש..!!!!
המבין יבין..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מממ.... תנו ניחוש...
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם.. פינקו אותי מספיק...
מאכל השבוע שהיה הוא.. שוקולד...
חחחח.... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מממ.. לא יודעת... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. find uot אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אהה... לא יודעת.... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את היום בבוקר... [שבת..] הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. רציתי להיות בחווה ועם החבר.. והייתי...
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מממ... חחח..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע... הרבה בחווה..! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מממ.. חחח... אולי סער יבוא...
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

gili600

New member
קצת בדיליי אבל לא נורא ../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיחה עם חגית
והשיחה עם רובי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שחר התעצבתי מעט כי.. קטמן התעצבנתי על.. נעם, עדי ומיה אבל בסוף סלחתי כי .. לנעם כי איך אני יכולה לכעוס עליה אחרי השיחה אתמול? ולמיה ועדי לא סלחתי!!! מה הן עושות מזה כזה ביג דיל?! התאכזבתי מ... כי... עדי בכיתי מעצב/אושר כי.. בגלל קטמן ומעצבים מיותרים הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אבא של איתי בדרך חזרה מהחווה ביום שישי והבליינד דייט שלי עם הכביש מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אל תהיי עצובה שאת עצובה גם אני עצוב.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד לבחנים במתמטיקה הסרט הכי טוב שראיתי.. זהות בדויה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה וישפרו אתמול בערב משהו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ארוחה בבורגר קינג? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. חגית, רובי ונעם התודה שלי השבוע היא ל.. חגית על השיחה
פינקתי את עצמי השבוע עם.. בורגר קינג ושיחות טובות עם אנשים חשובים מאכל השבוע שהיה הוא.. דפנטלי צ'יפס אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? חצוי שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אבא עורך דין אלבום השבוע שהיה.. משקאות חריפים של שייגעצ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אממ לא יודעת הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. יותר מדי דברים ובעיקר מתמטיקה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. הוא כבר נגמר ועשיתי כל מה שרציתי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. חגית, שחר, רובי ושמנצ השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור ביום חמישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. השיחה עם שחר ועם רובי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שיר התפוח אדמה שלי (
) ושחר סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הנעליים המפורסמות

למעלה