אחלה מטאל

metal is cute

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

אני מזה מיצטערת!!!!@!@@!~ טהיתי בפורום!!!

../images/Emo4.gif

אמ, רק שתדעי.. מקפליי[
] זה ממש לא מטאל
זה פופ שנות ה-70,60 .

®NuLy®

New member
מקפלי מטאל?!!??!?!?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אם הם מטאל אז מה גרין דיי?!

Satla ruleS

New member
../images/Emo32.gif נצל"ש! כנסו זה חשוב!!!

להקת הפאנק רוק-פופ, סימפל פלאן סחפה אחריה הרבה מעריצים! וגם בישראל!!!, אנחנו רוצים להביא אותם לארץ! פתחנו עצומה שאותה נשלח להם. העצומה הזאת נועדה לנסות ולהביא אותם לארץ, ואנחנו צריכים לפחות 700 חתימות! אז בבקשה עיזרו וחיתמו! למי שלא מבין איך חותמים וכו' מוזמן לפנות אליי. בכדי להיכנס לעצומה לחצו פה תודה

etv8

New member
חחחח, איזה גרוע...

סימפל פלאן מעפנים. בטח הם ירצו להופיע עם אחת מהלהקות הסצינת פאנק הישראלית ואפחד לא ירצה..

®NuLy®

New member
סימפל פלאן מעולים...

אולי לשירים שלהם אין הרבה משמעות אבל הם אחלה להקה!!!!!!!! אחרי פסח יהיה לי מספיק כסף ואני קונה דיסק שלהם!!!! |לא יכולה לחכות|

BrainDaMaGeD

New member
לשירים שלהם אין הרבה משמעות?

אני ממש לא מסכימה... אלה בין הלהקות היחידות שאני מצליחה להזדהות עם השירים שלהם.. של רוב הלהקות זה פשוט יותר מידיי! יותר מידיי משמעותי, וזה כבד, וזה משגע...

bad astronaut

New member
למה שהם ירצו

להופיעה עם איזה להקת פאנק ישארלית??? מאיפה אפלצת את זה? יואו איך שאני לא סובלת תגובות כאלה!!! גררר אה כן? איזה להקת פאנק את/ה מכיר/ה בארץ? חוץ מיוזלס? גאד ארר! כבר מספיק לי הבצפר עם כל התגובות הדפוקות האלה!

etv8

New member
אני מכיר:

Beer 7 Brutal Assault נקמת עוללים לא כשר ברוטאל פולקה איוול וויזל אסטרוגליידס נכי נאצה דיר יאסין USF קוסקוס גז מזגן משכב בהמה ועוד'. יוזלס איי.די, אני ממש שמח שהם הצליחו להתפרסם יותר בארץ. הדבילים עוד מעט חוזרים לארץ, שמעתם על ההופעה הקרובה שלהם??

קרניjack

New member
דיר יאסין../images/Emo70.gif זה באמת מצחיק../images/Emo70.gif אלה

להקות פאנק ישראליות? גם יוזלס? כי אין לי מושג...

ADCMAN

New member
כן. הרוב הן להקות הארדקור פאנק

פוליטי. והם נגד הציונות. קרני, יש פאנק בארץ

למעלה