אחלה מטאל

danielle23

New member
חתמתי כבר! והם ממש לא מעפנים!!

אני לפחות אוהבת אותם!!

etv8

New member
יש לי פה משהו שמציק לי

"נמאס לכם שאף להקת פאנק לא מגיעה לישראל? בא לכם לראות את סימפל פלאן ברייל לייף? זה הזמן להגיד מה אתם חשים בעניין,ועם קצת מזל נצליח להביא אותם לישראלללל,אבל אנשים...קצת הגיון!נירא לכם שהם מבינים עברית?אז אל תרשמו הודעות בעברית כי הן ימחקו!!! חחח." יש פה שורה שאומרת "נמאס לכם שאף להקת פאנק לא מגיעה לארץ" יש לי לזה תגובה, באות לפה המון להקות פאנק לארץ. באוגוסט2004 באו לארץ פטר והטסט טיוב בייביז שהם נחשבים לאחת מהלהקות החשובות בפאנק. בתחילת מרץ2005 באו לפה קומיסר איקס, להקת הארדקור פאנק מגרמניה באמצע מרץ2005 באו לפה קריטקה רדיקלה, להקת הארדקור פאנק מרומניה. אז שבו בשקט

BrainDaMaGeD

New member
טוב כנראה אני סתם בורה...

אבל שום שם של הלהקות שהבאת לא מוכר לי. אנחנו התכוונתו בעצומה יותר ללהקות בסגנון סימפל פלאן, גוד שארלוט, בלינק 182....וכו'.

busted4ever

New member
ואי איזה מכועריםםםם

רוצים? תחתמו!לא רוצים? אל תחתמו מה אתם פותחים דיון על הנושא בכלל?!!?!?!?!? חחח חוץ מזה עם כל הכבוד לגרין דיי [ויש כבוד] אתם תופסים מעצמכם יותר מידי.... יותר מידי

Satla ruleS

New member
שב אתה בשקט!

לא אוהב את סימפל פלאן?! לא רוצה לחתום?! אל---תגיב!

etv8

New member
טיפשה, כונפה, פריקית.

אין שום קשר בין מה שאני שומע למה שהיה רשום שם. רק תיקנתי ואמרתי שבשנה האחרונה באו להקות פאנק, ואולי עוד יבואו. ומי שרשם שהוא לא מכיר: בקשר לקריטיקה רדקילה וקומיסר איקס זה הגיוני כי הם לא מוכרים והם עשו פה הופעות DIY פטר אנד דה טסט טיוב בייבז הם מפורסמים בעולם הפאנק, ואם היית באמת שומעת פאנק היית יודעת מי אלה...

Satla ruleS

New member
../images/Emo4.gif אבל למה ישר לקלל?

תקשיב, אני כתבתי את ההודעה הזאת גם בהקשר למה שכתבת מקודם.. לא היתה לי שום כוונה לפגוע או להעליב.. אם ראית מהתחלה "סימפל פלאן" אוקיי..אתה לא אוהב אותם.. בכלל לא היית חייב לכתוב..ואם כבר..אתה כ"כ היית חייב את זה.. מה הבעיה בלדבר קצת יפה?!! אז אם כבר, כתבת את מה שכתבת, אני הגבתי, אתה ישר מקלל..!!! למה מה כבר עשיתי לך?!

Satla ruleS

New member
טוב יודע מה

נמאס מהמשחקים.. אל דבר אליי- אני לא ידבר אלייך- שלום.

SAMAR

New member
היי! עד כאן!

היא רק רצתה להגיד לך שהיא אוהבת את סימפל פלאן, גרין דיי, גוד שארלוט וכאלה, לא נאה לך לחתום אל תחתום.....לא זכור לי ששאלנו מי או מה זה פאנק רק אמרו שמי שרוצה את סימפל פלאן בארץ שיחתום, אין שום סיבה שתקלל או תפגע במישו.... יום טוף!

etv8

New member
סאמיר,

שמע, חבוב. האמנם אתה ערבי, ידוע שיש ערבים כמוך שהם אנשים רעים.. (הרוב אנשים טובים). ושוב, אם אתה לא יודע מה הקשר, אל תגיב..

BrainDaMaGeD

New member
וואט דה פאק?

על מה אתה מדבר?!?!?!?! חחח יש לך בעיות... רגע אני אמספר. 1. אתה לא יודע לקרוא באנגלית. רשום SAMAR לא, סאמיר. 2. זאת בת, לא בן. 3. סמר זה לא שם ערבי. מחבוביאדה זה כן. 4. מי אמר שערבים הם אנשים רעים. 5. הוא יודעת מה הקשר [היא יודעת מה הקשר] בביי.

etv8

New member
אין מה לעשות, אפחד לא מושלם..

אני דווקא יודע יותר טוב ממך אנגלית. לפי ההודעה שהיא הוסיפה, לא נירא לי שהיא באמת יודעת מה הקשר...

BrainDaMaGeD

New member
אתה בכלל מכיר אותי

שאתה אומר שאתה יותר טוב ממני באנגלית??? אולי תפסיק להיות עם הגישה שאתה הכי "פאנק" והכי "יפה" והכי "טוב" מכולם... לא נראה לי שזה גישה של פאנק...חע חע.

למעלה