אחלה מטאל

ADCMAN

New member
כן,שמעי,

העובדה שאני בן 18 ואת בת 15 אומרת הכל. וגם שלי יש מחר בגרות בע"פ באנגלית

BrainDaMaGeD

New member
זה שיש לך מחר בגרות בע"פ באנגלית

לא אומר שאתה יותר טוב ממני האנגלית... אניווי, עדיין נשאר "היפה" ו"פאנק"...

ADCMAN

New member
כן, אבל העובדה.

שאני למדתי יותר חומר ממך, מצביע שאני יותר טוב ממך באנגלית..

BrainDaMaGeD

New member
מי אמר שלמדת יותר חומר ממני?

מי אמר שלמדת? ועדיין, נשארו 2 הדברים האחרים...שאתה לגמרי מתחמק מהם.

BrainDaMaGeD

New member
רגע, לצטט? אוקיי...

"אני למשל פאנק, ואת לא" "את פשוט מקנא כי יפה ואת לא" אתה הכי פאנק והכי יפה...והכי טוב באנגלית...

ADCMAN

New member
אלה, מה יש לי להסביר.

בריינדמג'ד, אני ביום שישי מסיים ללמוד, ואת יש לך עוד שנתיים. וכמובן, שאת בורה כדי להבין ש "את פשוט מקנא כי יפה ואת לא", זה בצחוק. http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=8299 אני מבקש ממך לקום ולעזוב את הפורום.

BrainDaMaGeD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ומי אתה שיש לך את הזכות להגיד לי לעזוב את הפורום? ויכול להיות שאני לא מבינה הרבה דברים, אבל עובדה שאמרת "אני פאנק ואת לא" וזה מה שהכי שיגע אותי...

ADCMAN

New member
"את פשוט מקנא כי יפה ואת לא"

לא אמרתי את המשפט הזה בחיים. חמרמור. ריקודים. רעשנים שירים.

ADCMAN

New member
גם לא כתבתי אותו.

תעלי למה ותיראי איפה הטעות שלך...

IVaLeRyI

New member
אניוואי

אם אתה מצדיק את זה שרק בגלל שהמסכנה פירסמה את עצומה היא צריכה לקבל הערות כמו "את לא פאנק ואני כן" אז אתה כבר לא נשמע חכם במיוחד...עם המשפט,או בלי :]

healing drug

New member
מזה הריב האידיוטי הזה..

מה נסגר איתך?! -אתה סופר מתנשא- למי אכפת אם אתה פאנק או לא זה לא מעניין אותי וגם לא אכפת לי כמה אתה טוב באנגלית ומוכשר ומכיר להקות....אז תמצא לך חיים אחרים חוץ מלפוצץ תפורום בשטויות שלך!!!!! ולבת: מה אכפת לך ממנו שיגיד מה שהוא רוצה הרי הוא לא מכיר אותך...

Satla ruleS

New member
רציני!

אנחנו בפורום גרין דיי, שמתי נצל"ש, פירסמתי עצומה.. ענו, לא ענו, העליבו, קיללו ..אנלאדעת.. אבל פשוט תעזבו את זה

מה?

מה אתה רוצה? מה הקטע של הברכות הנאציות? מה אתה נדבק לאנשים? ואני מאמין שתידבק אליי... ותפסיק לדבר על עצמך, זה פורום גרין דיי לא מתאים לך, תלך...

BrainDaMaGeD

New member
טוב, היא פריקית. ואתה פאנקיסטית.

סליחה, התכוונתי ל"פאנקיסט" , פשוט בעיה מספר 2 שלך דיי מדבקת, להבדיל בין בנים לבנות...

etv8

New member
חחחח,

"פאנקיסט" אני את יכולה להוריד את הגרשיים. מצטער שאני לא מכיר פה את כולם. אז אני ממש לא יודע מי בן ומי לא...

BrainDaMaGeD

New member
וואטאבר...

אתה לא צריך להכיר את כולם בשביל להבין ש A זה לא כמו היגוי של I. וצריך טיפת הגיון בשביל להבין שסמר זה שם של בת... טוף לא משנה, אחרי הכל, אתה פאנקיסט...חע

למעלה