אבל אתה פאנק בדם! כי אתה שומע את כל הלהקות הפאנק שיש ואתה מכיר המון להקות שאני לא מכירה! וואו זה ממש מזיז לי! ומה אתה מבין במה שאני יאהב ומה שאני לא יאהב אני חושבת שאת זה אני צריכה להחליט, לא?
אתה פאנק ואני לא!!! גאד אתה כמו איזה וואנבי! אני לא תומכת באנרכיזם ואני גם לא נגד השלטון! אז אני לא פאנק! נו יופי! לא ממש אכפת לי מיזה... זה אותו הדבר שמישהו יבוא ויגיד: אני פריק למה? כי אני שם הרבה עיפרון שחור ולק שחור ואני אוהבת ללבוש בגדים שחורים! חחח אתה לא מתאר איזה דפוק זה נשמע מהצד! אתה כאילו מתגרה בי שאתה פאנק- אם לא שמת לב, לא ממש אכפת לי מי אתה! זה פשוט עיצבן אותי שאתה סתם ככה מתחיל להגיד ולקלל וחושב את עצמך מעל כולם!
קראת בויקפדיה [או כל אתר אחר] בערך "פאנק". גאה בך, מחיאות כפיים!!! להשתחוות גם? מה אחר כך? הלכת ו"הגשמת" כל המ שקראת? ויפיי, גאון גדול. והתוצאה....אתה פאנק [=פאנקיסט] אולי גם הכתירו אותך ל"פאנקיסט" בטקס גדול? קיבלת מדליה מקרטון? או שהיית עסוק בלרסס "punx not dead" כדיי שתהיו יותר "פאנקי"?
לא, אני באמת מחפש את האתר של ויקפדיה, לאיזה עבודה שאני צריך להכין. את ממש צוחקת עליי, יעני אפחת אותי לנושא לבדיחה. אני לא יודע מה רשום בויקפדיה הזה, אבל אני מנסה רוב מהיום שלי למלא אחר האידאולוגיה שאני מאמין בה. יש לי להוסיף פה עוד פוסטים אלימים. אני אברך אותך בברכת "זיג הייל"
זה נראה לי מטופש לעשות את זה וזה וזה וזה...ולהגיד שאתה פאנק בגלל זה..ולהגאות בזה עוד. צר לי שאני לא יודעת את ברכת ה"זיג הייל", אני לא פאנק ואני לא מנסה להיות...
ואני הצדקתי את זה שאת לא פאנקיסטית... ואני לא התערבתי לך בטעם המוזיקלי... אני רק אמרתי שאם היית פאנק היית מכירה את להקות הפאנק הישראלי.. אז, לפחות אם את מנסה להשיב תגובה, תעשי טענה טובה..
אבל אתה אומר כאילו זאת עובדה או משהו שאני כן אמרתי את זה! אני לא מכירה פאנק ישראלי ואני אולי בגלל שאני לא עוקבת מה קורה בישאל? ואיזה להקות יש בישראל...