אחלה מטאל

etv8

New member
כי את לא פאנק.

ולפי ההגיון, את גם לא תאהבי אותם..

etv8

New member
בעצם, את לא פאנק או שומעת פאנק

בכלל. לשמוע כמה להקות פאנק זה לא הופך אותך לפאנקיסט או ל"מאזין פאנק" כן.

bad astronaut

New member
מי אתה בכלל שתחליט?

אתה בכלל לא מכיר אותי!!! אתה אפילו לא יודע איזה להקות אני שומעת!

bad astronaut

New member
אני לא אמרתי שאני פאנק!

אבל אתה פאנק בדם! כי אתה שומע את כל הלהקות הפאנק שיש ואתה מכיר המון להקות שאני לא מכירה! וואו זה ממש מזיז לי! ומה אתה מבין במה שאני יאהב ומה שאני לא יאהב אני חושבת שאת זה אני צריכה להחליט, לא?

bad astronaut

New member
ומה זה בכלל מישהו "פאנק"

עכשיו תעשה לי טבלאות מי זה פאנק ומי זה לא?

etv8

New member
פאנק=פאנקיסט

קודם כל הוא מאמין באידאולוגיית ה-D.I.Y לרוב הוא גם צמחוני רוב הפאנקס תומכים באנרכיזם, והם נגד השלטון. אני למשל פאנק, ואת לא...

bad astronaut

New member
אווו מזל טוב לך!

אתה פאנק ואני לא!!! גאד אתה כמו איזה וואנבי! אני לא תומכת באנרכיזם ואני גם לא נגד השלטון! אז אני לא פאנק! נו יופי! לא ממש אכפת לי מיזה... זה אותו הדבר שמישהו יבוא ויגיד: אני פריק למה? כי אני שם הרבה עיפרון שחור ולק שחור ואני אוהבת ללבוש בגדים שחורים! חחח אתה לא מתאר איזה דפוק זה נשמע מהצד! אתה כאילו מתגרה בי שאתה פאנק- אם לא שמת לב, לא ממש אכפת לי מי אתה! זה פשוט עיצבן אותי שאתה סתם ככה מתחיל להגיד ולקלל וחושב את עצמך מעל כולם!

bad astronaut

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה מצחיק! לא באמת שזה היה מצחיק! לא בצניות! זה היה מצחיק! חחחחחחחח

BrainDaMaGeD

New member
יופי כל הכבוד לך =]

קראת בויקפדיה [או כל אתר אחר] בערך "פאנק". גאה בך, מחיאות כפיים!!! להשתחוות גם? מה אחר כך? הלכת ו"הגשמת" כל המ שקראת? ויפיי, גאון גדול. והתוצאה....אתה פאנק [=פאנקיסט] אולי גם הכתירו אותך ל"פאנקיסט" בטקס גדול? קיבלת מדליה מקרטון? או שהיית עסוק בלרסס "punx not dead" כדיי שתהיו יותר "פאנקי"?

etv8

New member
פאנקס נוט דד, אלבום לא רע.

לא, אני באמת מחפש את האתר של ויקפדיה, לאיזה עבודה שאני צריך להכין. את ממש צוחקת עליי, יעני אפחת אותי לנושא לבדיחה. אני לא יודע מה רשום בויקפדיה הזה, אבל אני מנסה רוב מהיום שלי למלא אחר האידאולוגיה שאני מאמין בה. יש לי להוסיף פה עוד פוסטים אלימים. אני אברך אותך בברכת "זיג הייל"

BrainDaMaGeD

New member
אולי כי אתה מציג את זה כבדיחה?

זה נראה לי מטופש לעשות את זה וזה וזה וזה...ולהגיד שאתה פאנק בגלל זה..ולהגאות בזה עוד. צר לי שאני לא יודעת את ברכת ה"זיג הייל", אני לא פאנק ואני לא מנסה להיות...

etv8

New member
את לא אמרת.

ואני הצדקתי את זה שאת לא פאנקיסטית... ואני לא התערבתי לך בטעם המוזיקלי... אני רק אמרתי שאם היית פאנק היית מכירה את להקות הפאנק הישראלי.. אז, לפחות אם את מנסה להשיב תגובה, תעשי טענה טובה..

bad astronaut

New member
נכון אני לא אמרתי!

אבל אתה אומר כאילו זאת עובדה או משהו שאני כן אמרתי את זה! אני לא מכירה פאנק ישראלי ואני אולי בגלל שאני לא עוקבת מה קורה בישאל? ואיזה להקות יש בישראל...

BrainDaMaGeD

New member
אם היא לא אמרה שהיא פאנק...

למה לעזאזל אתה צריך להצדיק את זה?!?! אתה סתם מחפש תירוצים כדיי להראות כמה "פאנק" ו"מגניב" אתה!

etv8

New member
נאאאכון.

כל מה שתגידי... שמת לב שהא' בדפוס ניראת כמו צלב קרס?

למעלה