אחרי צהרים טובים

didush100

New member
דניאל גמרה ללכלך על קרן ועכשיו היא מדברת איתה

הלוואי שקרן תיכנס בה

ela501

New member
היי דידוש! עוד פעם דניאל מדברת על הפרס

מגיע לא מגיע,וקרן הרבה יותר חכמה מקרן

didush100

New member
הי מותק

קלטת את המאוסה הזאת? אין לה גבול היא לא רואה בעיניים אומרת לקרן שלשתיהן מגיע לזכות אבל לגב לא מגיע ולאיתן כן. נו תגידי היא אמיתית? מי קונה את הבולשיט שלה? חיה בסרט שלא נגמר

didush100

New member
איפה את רואה כנות?

היא ישבה וריכלה על קרן כל היום ועכשיו היא יושבת לדבר איתה? אני קוראת לזה צביעות. ומי היא שתחליט למי מגיע ולא מגיע לזכות? מי היא בכלל

adiyon2

New member
תגידו מישהו מבין מה קרן אומרת?

איזה שטויות היא מוכרת לדניאל?

goodpink

New member
קרן פשוט פרחה בשיחה שהיתה לה עם ליהי הצורה

שהיא מדברת באופן כללי הבעות פנים שפת גוף הכל היא פשוט פרחה אם לא הבגדים שהביאו לה היא גם מתלבשת כמו פרחה את זה רואים שהיא לובשת את הבגדים שלה בשידורים המרכזיים. פשוט גועל היתה מגעילה ביותר השיחה שלה עם ליהי אתמול קרן בכיעורה מה שהיא מנסה להסתיר וכל הזמן צף. מה דניאל מדבר איתה בכלל ומספרת לה מה חושבים עליה ועל גב בגמר יהיה סביר להניח קטע שהם צריכים לדבר לקהל והיא מספרת לה מה הם חושבים שיכולים להשתמש בזה.

didush100

New member
שקרן תקרקף את הפוסטמה הזאת כבר

כמה אפשר לשמוע את החרטה שלה? כמה צביעות התנשאות וזלזול בשיחה אחת? כמה?

KEEK

Member
דניאל מדבר וקרן רוצה לאכול אותה

המבט שלה משדר סכינים מתעופפים. דניאל מסבירה לה למה קשה להם עם הפרס של יוון שגב קיבל היא אומרת לקרן בן השורות שהקהל בחר בגב רק כי הוא בא "מוערץ" מבחוץ וגורמת לזה להשמע כאילו הוא זכה רק בגלל שיש לו מעריצות וגב, ולא באמת כי הם הזוג הכי מוצלח במשימה (ובכלל) וקרן דופקת לה מבטים כאלה...

sivan513

New member
אני לא מבינה למה הם תמיד אומרים

שהם זכו בגלל שלגב יש הרבה מעריצים- איזה מעריצים יש לגב?? מי בכלל ראה הישרדות? הם גם תמיד אומרים שאורטל לא מועמדת בגלל שהיא מבת ים וההברקה של אתי- בגלל שהמעריצים של קובי פרץ סימסו לה
ודניאל שחושבת שעשתה משהו לא בסדר.. קשה להם לקבל את זה שפשוט אוהבים אותם בחוץ?

adiyon2

New member
והכי יפה שהיא אומרת שאף אחד לא מכיר את גב

בטח קרן מכירה את גב כבר חיים שלמים. אשכרה מצדיקה את ההתנהגות שלו לכולם, היא ממש עיוורת לכל מה שקורה. עכשיו ליהיא מתבכיינת. קהל אני מסכנה, תצביעו לי, קשה לי, אף אחד לא מבין אותי.

goodpink

New member
אורן פשוט מגעיל אותי כל התנהלות שלו

תמיד חשבתי שהוא לא משהו הוא בסדר אבל אף פעם לא רציתי אותו לפייבורטית שלי לקוני חסר אינטלגנציה רגשית בעל בעיית תקשורת ובורח משאלות עמוקות וקיומיות. לא יכולה לסבול לראות אותו יותר והדרישה שלו לפאן העיקר התלונן על הזוגיות של איתן ודניאל אבל אין לו בעיה שאחרים מתנשקים מולו וכל היום ביחד. לא יכולה לראות אותו צוחק עם גב ולדעת כל פעם שזה פגיעה למעשה באיתן צוחק לו עם גב כאשר פגע באיתן.

meytula

New member
שיחה בן קרן לדניאל

''סתם הרגיש לי שהרמת את האף עלי'' קרן''אני עלייך?'' דניאל''גם לפני זה,בואי נחזור קצת אחורה,לא היה שום דבר ספיציפי כמו שהרגשתי בהתחלה כשגב הגיע הלכתי איתך ונפתחתי בפנייך והייתי נאמנה לך,אבל הסתגרת איתו בעולם שלך ושלו ולא שיתפת אותי בכלום רק את ליהי'' קרן''לא שתפתי אף אחד,אני מבינה מאיזה מקום זה מגיע שאת לא מבינה למה אני לא שפתתי ודווקא חשבתי שאת תביני אותי'' דניאל''חשבתי אולי זה הגיע ממקום שאת לא יכולה לסמוך עלי '' קרן''היחסים שלי עם גב ,לי היה מאוד טבעי וכייף אז כאילו ,לא רציתי לשתף אחרים בבעיות וכו,אני יודעת שתמיד אני יכולה לגשת אלייך לליהי ואורטל ואקבל אהבה ,פשוט אין יל את הצורך לשתף כי זה נורא שלי ואני לא משתפת אף אחד ואמרתי לגב למה אני מקבלת מדניאל וובים מוזרים וגב אמר לי שאדבר איתך,גם אני רואה שאת מתבודדת מכולם ובאיזשהו מקום התחלתי להבין אותך וחשבתי שאת תביני גם אותי בהסתגרות הזאת אפילו לא ידעתי מה לשתף ומה להגיד ולא ידעתי איך לדבר על זה חוץ מפניו ,וזה הכי לא משהו שאת עשית'' דניאל''אני מקבלת את מה שאת אומרת ואפילו יכולה להיזדהות איתך אבל לא ידעתי מאיפה זה מגיע כי לפני זה היינו פתוחות יותר ביחיד ומשתפות אחת את השניה בהכל' קרן''את עדיין חברה שלי פה לגמרי'' דניאל''זה מין תחושה כללכית כזאת שקבלתי'' קרן''את חודקת ,כי התרחקתי גם מהבית ואנשים כל הזמן באים ומדברים מליון אנשים ידברו לך פה אבל מאה יחדרו ,אני הרגשתי שכאילו את חזרת איתי לאיזה נקודה שהייתה לפני חודש של סינון דברים והרגשתי שאולי כמה דברים שכאילו ..אני אפילו לא יודעת מה נאמר אבל אני יודעתש הם מעוותים לחלוטין וכואבים לאנשים אחרים ולך לך ומכל מה שנאמר בטוח נכנס לך משהו ובגלל זה לקחתי צעד אחורה והתאכזבתי קצת אבל בגלל שאני יודעת מי זאת דניאל אני חזרתי בי(היא מתכוונת לאתי ) קרן''את חייבת טיפה לשים את עצמך במקום הזה שזכית במשימה של הקהל ואת חוזרת לאוירה לא טובה וכל הבית חושב שהגיע אבל לא מספיק''' דניאל''אני אסביר לך כלפי מה זה'' קרן ":למה"?'' דניאל''זה כלפי גב יותר לא כלפייך,אני באופן אישי ניסתי ליצור איתו בהתחלה אינטרקציה אבל לא קבלתי משוב,כביכול גב נכנס עם גב מאוד חזק בחוץ,יש פה פרס,כמה ימים לפני הכסף,עכשיו בשלבים האלה כבר כולם חושבים על זה וכל מי שנמצא פה ,איתן למשל עבר פה הרבה,3 חודשים פה אני באופן אישי חושבת שלא פייר מה שקורה פה כלפי איתן,גב היה בגמר של הישרדות והיה זוכה בה גם,התיסכול של יוון הגיע מעצם העובדה זה לא הפרס עצמו זה פירגון מהקהל אחרי כל מה שעבר פה שלושה חודשים.גב הגיע פרש עם אנרגיות של בחוץ,כשכולם כבר איבד מהכוחות שלו '' קרן''אתם לא מבינים מי זה גב'' דניאל''אני לא מכירה אותו'' קרן''מההתחלה כולם עפו עליו ופתאום התהפכתם'' דניאל''לא התהפכנו הוא נאטם'' קרן''מאמי אפשר להגיד את זה עלייך ועל איתן אותו דבר' דניאל''זה לא אותו המצב גב מסוגר לבד בלופט ואם אין אישור כניסה ללופט אי אפשר להיכנס ,יש תחושה של חוסר פיירות ואת מאוד התרחקת גם מהבית ואני מבינה את זה '' קרן''הלכו עלי פה המון דברים מאחורי הגב,נראה לך שכייף לי שנעים לי מהדברים האלה והמון חדשות פסלו אותי בגלל דברים שהם שמעו''

meytula

New member
המשך

קרן''גם אותך אני מבינה בקטע הזה,לי זה לא גרם להתרחק כי אני לא אוהבת את איתן בצורה כזו ואף פעם לא אהבתי''(היא לא אמרה לענבר איריס ואחרי זה לליהי שהיא מאוהבת באיתן?חחחחחחחחחחח אך קרן קרן זיכרונך קצר) אין לי כח לצטט קרן חופרת
בקיצור,קרן צודקת איפה שהיא צודקת ודניאל צודקת איפה שהיא צודקת. קרן הרבה גם מחרטטת ומנסה להגן על גב ,יש לה יכולת התנסחות מעולה והיא יודעת לשכנע את כולם בצידקתה. אבל גם לה היו נקודות נכונות בשיחה ,גם אם הן מעטות

למעלה