אחרי צהרים טובים

pink panther7

New member
אם ה"אהבה" הכי חשובה לדניאל

למה היא כל כך עצבנית שהיא לא פייבוריטית של הקהל לזכייה? היא צבועה לא פחות מקרן ורוצה את המיליון. מאוד מקווה ויעשדה צדק ואורטל תזכה, כי היא להבדיל יש אישיות ולב טוב.

pink panther7

New member
מעניין שזה בולט במיוחד עכשיו שהקהל לא אוהב

אותה ומעדיף את קרן ואורטל...

ריף24

New member
איזו אהבה? עכשיו היא תפסה את בן שילכלך!לא יאמ

יאמן פשוט לא יאמן.

כי כשאת נמצאת שם, הקהל הוא המדד שלך

למה את שווה. וכשהקהל לא בוחר בך, זה מעליב. ברמה מפגרת, אבל מעליב. זה למה.

meytula

New member
שיחה בין בן לדניאל

''גב מותק של בן אדם אבל בן אדם שלא עשה פה כלום לא יזכה על חשבון חבר שלי'' ''אני סתם אצא אדיוט אם אפתח את הכל ,רב האנשים לא מעניין אותם איך צריך להתנהג'' ''מה שמעניין אותם זה הרייטינג ובגלל זה אני ואיתן יש לנו חילוקי דיעות,איתן ימשיך להתנהג שידרכו עליו ,הוא יתנהג באמונה טהורה ובאצילות ואני מנסה לחנך לתקן ואיתן נותן לדברים להתנהל כמו שהם צריכים להתנהל'' 'אני מרגיש חרא ולא רוצה לגרום כעס כלפי ואני רואה את זה באורן ויוני כשאני מעיר להם והכי גרוע שהבנות לא שמות עלי בקטע הזה,אמרתי לאורן שינקה אחרי שאכל והבנות ישר ''לא לא אני אנקה'' ''כל הנות פה ליטפו את הבנים ועשו את כל העבודה במקומם'' בן טוען שאורן יוני וגב לא עושים כלום בבית ולא תורמים .

ריף24

New member
דניאל מתפעלת את בן לרכל.הם לא מבינים שהמיליון

אולי לא יהיה שלהם, והם מנסים בכל דרך ללכלך ולתפוס קורבנות, גם אורן לא עשה כלום בבית, וקרן עשתה כל כך הרבה שזה מעל ומעבר גם לגב.

didush100

New member
שימשיכו לדבר זה רק יעשה טוב לקרן

הקנאה מדברת להם מהגרון

meytula

New member
../images/Emo45.gifקינאה זה רגש טבעי ביותר

והיא מניעה הרבה מצבים\מקרים במיוחד בתוכנית ראליטי

ריף24

New member
יש הבדל בין קינאה לליכלוך.עכשיו היא משקרת לקר

לקרן במצח נחושה.

didush100

New member
דניאל משקרת לכולם כל הזמן

היא רק מתבכיינת ומציגה את עצמה כמסכנה שכולם מתנכלים לה כשעצם היא זו שבחרה להתנתק מהבנות ולהצמד לבנים כדי לזכות באיתן ובמיליון

ריף24

New member
דידוש את קולטת את הצביעות של דניאל עם קרן? לפ

לפני שניה היא ריכלה וליכלכה עם אתי כאילו אין מחר. תראי איך היא מנסה לסובב את קרן שקרן תשאר על אש קטנה- והיא תמשיך בלכלוכים למצלמה מאחורי גבה! בא לי לצעוק אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איך אנשים לא רואים את זה?

didush100

New member
קולטת ובא לי להקיא ממנה

היא כ"כ מקנאה בקרן וזה שקוף. דניאל יוצאת קטנה ופתטית כרגע היא מקום שלישי נקווה שתרד לחמישי

הוא גם אמר על איתן שהוא מלח הארץ

ועל גב מילה שלא שמעתי ושהוא יתבאס אם גב יקח על חשבון איתן. ואז אמר את כל השאר... צודק.

ריף24

New member
אוי לנו-אם איתן אורבך הוא מלח הארץ!זה פוגע במ

במי שבאמת מלח הארץ!! איתן אורבך הוא כל כך לא מלח הארץ.

ברור שלא אתן לגב לזכות על חשבון החבר שלי =

ובמילים אחרות: ברור שלא אתן לקחת ממני את המיליון, בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע להקיא עליה!

למעלה