אחרי צהרים טובים

צרצרה1

New member
בן המונגולואיד - חצי תוכנית היה עסוק

בסאגת : ליהי ואני, יחסינו לאן - ובחצי השני הוא עסוק בסאגת : אני כאן שחקן משנה וזה לא מוצא חן בעיני. איזה מזל שאין עוד חצי.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלה חשובה

למה זה כ"כ גרוע לרצות את הפרס?? מי אמר שהדיירים לא צריכים לשאוף לזה ולרצות בכך בכל מאודם? ברור שהם יתבאסו אם לא יזכו, מי לא היה מתבאס?? למה זה נהיה חטא לרצות את המיליון הזה? אם הייתי שם גם אני הייתי מתאמצת לזכות (כמובן בגבולות,לא כמו ליהי ושות')

pink panther7

New member
כי זו צביעות שמישהי כמו דניאל

שאמרה "מבחינתי עכשיו שיפתחו את הדלת ואני אצא עם איתן" אמרה את זה כמה פעמים כדי להדגיש שהאהבה חשובה לה יותר מהכסף, פתאום מאוד לחוצה שהיא לא הפייבוריטית לזכייה. צביעות צביעות צביעות.

אז עכשיו היא הגיעה שניה לפני הסוף ובא לה

על המיליון! מה הבעיה? וזכותה לחשוב שמגיע לה. כמו שזכותם של קרן אתי ואורטל לחשוב שמגיע להם. (את ליהי אני לא מחשיבה היא רוח רפאים מבחינתי)

talibatata

New member
צודקת זה בדיוק מה שאני חושבת, גם אני אם הייתי

שם הייתי רוצה לזכות, מה כל ההיתממות של כולם.

שאפולי

New member
בעניי זה בכלל לא רע- ואפילו רצוי ושפוי

מה שלי מפריע זה להצדיק רק חלק מהמעשים של חלק מהאנשים ב"זה בסדר לרצות את הפרס"

רינתי77

Active member
אם לאחד מותר, אז מותר לכולם!

ולרצות את הפרס זה הכי נכון ולגיטימי שיש. אחרת בשביל מה הם שם?

ריף24

New member
נסיכה היית מרכלת על כולם,ומלכלכת?היית יורדת ל

רמות של דברים כאלה? היית מפסיקה להיות אדם? היית נעשית צבועה, מרכלת לפני רגע על אדם-ועכשיו יושבת לשוחח איתו על החברות שלכם כמו שהיא עושה כעת עם קרן? אז תחשבי-יש פה קהל שרואה הכל!! הכל

didush100

New member
דניאל הזאת מגעילה ברמות אחרות

כל היום קרן פה שלה חתיכת קנאית מגעילה צועה ורכלנית

didush100

New member
תגידו איתן הבטיח לאתי שהיא תישאר?

מה זה השטויות האלו? ומה לעזאזל יש להם עם אתי המגעילה הזאת?

זה לא מה שהוא אמר

הוא אמר שהרגשות שלו כלפיה משבוע שעבר לא השתנו. כנראה בשבוע שעבר אמר לה שהוא ישאיר אותה לגמר. מה זה משנה? הכל תלוי בהצבעה הקרובה והאם דניאל תועמד או לא. אז יהיה לו מרחב פעולה גדול יותר. הוא רוצה את אתי כי אורטל חזקה בחוץ, חשיבה אסטרגטית חכמה. (אבל מבעסת , מודה)

ריף24

New member
דידוש הוא צריך אותה כדי ללכלך על קרן. אתי כרג

כרגע עונה על הציפיות שלו! הרי לפני שבוע הוא אמר שהיא לא מתאימה לגמר. עכשיו זה בסדר.

didush100

New member
יש בזה משהו למרות ש

אם הוא רוצה להבטיח לקרן את המיליון שישאיר את אתי. היא הקונטרה שלה ועושה את זה עם יקירתו המבחילה דניאל

למעלה