אחרי צהרים טובים

24שעות1

New member
דניאל לאתי תסמכי על איתן - שמעת מה הוא הבטיח

לך אתמול אחרי ההדחה. איתן לא מבטיח סתם ולא משקר.

ריף24

New member
24 דניאל מדברת רק על הכסף ועל קרן.שתיקח את

האהבה הגדולה שהיא מדברת עליה, ותצא מהמשחק. שתיתן לקהל את הכבוד לבחור. ולא תגיד שהיא מאוכזבת מהקהל רק כי לא בחר בה. היא מאוכזבת כי לא בטוח שהמיליון שלה כל מה שאכפת לה ממנו זה המיליון! היא לא מפסיקה לדבר על זה ועל קרן ואורטל

נטלי1013

New member
זכתה באיתן ועכשיו רוצה את המיליון

די היא נמאסה עלי הדניאל הזאת, ברצינות !!! ערמומית ונחשה ללא לאות.

ריף24

New member
נטלי אני מרגישה כמוך.זה כבר מכעיס הרכילות הלא

נגמרת הזאת. פעם קרן פעם אורטל פעם אורן כולם לא בסדר. גם הקהל כי הוא לא נותן לה מיליון שח לאיזו רמה אפשר להגיע ברוע שלה?

24שעות1

New member
תקשיבו לשיחה של דניאל - שוב מדברת על הפרס

הם חושבים שהקהל מצביע לגב ולא לקרן - כמה מטומטמים קנאים צרי עין יש להם אכזבה מהקהל - שלא מצביע לאיתן איזה תותחית קרן - בתחילת שגב נכנס כולכם התלהבתם ועפתם ל והייתם איתו - אז מה קרה אחרי יון ששינתם את ההתנהגות אלינו דניאל - שוב לכם יש לופט ואני חיה איתו עם חברים את התרחקת מהבית. קרן התותחית - התרחקתי מהבית כי אתם התחברתם לחדשות שלא הפסיקו לדבר ולרכל עלי בבית ולא רק הם.ואת הצטרפת לשם את חושבת שהיה לי נעים ללכת ואתם שותקים לידי עובדה היא שלא התרחקי מליהי ואורטל

adiyon2

New member
אבל היא לא יודעת שגב זומם להעיף את אתי

ולהשאיר את ליהיא.

נטלי1013

New member
זה ברור שאתי תעזוב. למרות שאיתן משקשק פן...

המיליון לא לכיסו יפול. העיקר שזכה בנחשה- זאת בעייה שלו.

andy181

New member
איך אתי המגעילה צוחקת עכשיו על דניאל

פשוט דוחה האישה הזו!

../images/Emo41.gifאפשר עדכון מה קרה?

הייתי בפגישה,אח"כ בארוחת צהריים, אח"כ עבודה, אח"כ הרמת כוסית.. ועכשיו אני שיכורה מיין

יוני מספר לאורן שאיתן בכה בעקבות

הדברים שנאמרו על ידי אורן (על דניאל אני משערת) וואי. זה לקחת את זה טיפל'ה רחוק מדיי, לא? או שהוא מאוהב עד מעל לראש בדניאל וכאב לו שחבר שלו פגע בה? או שהוא כוסית
או שהוא לא בכה ויוני כרגיל מנפח דברים.

צרצרה1

New member
בכל אופציה הייתי מציעה להורים של איתן לרשמו

מחדש לגן ילדים, כיתת טרום חובה - ולנסות להתחיל להתבגר... בחור בן 34 הכי ריק, הכי אינפנטילי, הכי נרקסיסט.

למעלה