אחרי צהרים טובים

אם הוא באמת בכה, לדעתי

שילוב של הכל. חוסר הנוחות מול גב, חוסר הנוחות מול חבר טוב שלו, כל התכנית הזאת ומה שקרה או לא קרה בהתאם למה שחשבו שיקרה הרגשות לדניאל, התסכולים לקראת הגמר, הצביעות שם. הכל ביחד. יכול לשבור כל אדם בעיקר מישהו שרגיש לחברים שלו לחברה שלו ו... כן. מול אחוז קטן של המדינה :)

goodpink

New member
מסכימה עם הכל. ומרחמת על איתן החברים שלו לא

נותנים לו תמיכה בכלל וההפקה כולה נגדו. חוץ מזה שלא קיבל את התמיכה והאישור מההורים בפגישה עם ההורים. ממש מרחמת עליו רואים שתוחו הוא לא בן אדם רע ואישור של אנשים מסויימים חשוב לו.

meytula

New member
אספר לך בקצרה

הייתה לאורן ואיתן שיחה מאוד עמוקה ,אורן הוציא את מה שהוא חושב על איתן שהוא שיפוטי מידי(זה נכון)ואיתן קיבל את החוסר תאקט והחוסר סבלנות של אורן ומשם התפתח משהו שגרם לאורן ואיתן להבין שהם יותר מידי חשובים אחד לשני ושלמרות כל השנים שהם מכירים ,ההיכרות בוילה היא החזקה ביותר כי הם חיים יחד ורואים את המינוסים ואת הפלוסים אחד של השני. אכן אורן ואיתן לקחו את זה למקום רגיש של קצת דמעות,אבל לא בכי מצולות כמו שיוני מתאר
אורן בעיקר התנצל על הדרך הברוטלית שבה נאמרו הדברים,אורן סיפר לאורטל שאיתן לקח את זה מאוד קשה ושהוא גילה שאיתן בחור רגיש ושהוא מאוד נפגע ממנו ואורן מצידו סיפר לאורטל שזה ממש כואב לו שאיתן נפגע ממנו ויותר מזה הוא הבין איפה הוא טעה ביציאה חסרת התאקט לדניאל מול כולם. בקיצור טלנובלה מה שקרה שם. היו דמעות אבל לא בכי תמרורים,טוב שיוני לא אמר שאיתן רצה לקפוץ מהגשר של עזריאלי חחחחחחחחחחח אה ,אורן גם אמר שהוא ציפה שבגלל שאיתן ודניאל מכירים את החוסר תאקט שלו הם לא יפגעו ממנו.מה נראה לו שהם מברזל??חחחח אורטל הייתה ממש חמודה בשיחה,אהבתי את מה שהיא שאלה אותו וזאת הייתה שיחה טובה שלה

meytula

New member
אני שמחה שאורן מרגיש רגשות מצפון

לי פחות מזיז מה שהוא אמר על דניאל.היא בחורה חזקה ויעבור לה ,הוא סך הכל אמר משהו לטובתה ולא לרעתה,הדרך הייתה מפדחת .. לי מזיז מה שהיה לו עם גב בשיחה,ונראה לי שעל זה הוא מתחרט ואוכל את הלב.

sivan513

New member
שאלה

מה כבר הוא אמר לגב שהפכתם את זה לכ"כ קיצוני (ראיתי הרבה תגובות רעות על זה..)? מה היה רע בלחלוק את זה עם גב או לומר לו שאנשים התבאסו על הזכייה ביוון? מה גב כבר יוכל לעשות במידע הזה?

צרצרה1

New member
סיוון, אנשים כאן מעוותים לגמרי את שנאמר

על ידי אורן לגב. ממציאים, זו המילה המדוייקת. אורן הרי לא אמר לגב מי דיבר, בודאי שלא אמר שזה איתן או הבנים בכלל... אלא דיבר באופן כללי.

sivan513

New member
כן, זה גם מה שאני חושבת ../images/Emo13.gif

עדיין לא הבנתי מה נורא בזה כ"כ זה לא שזה הוציא נורא את איתן ודניאל..

בעקבות מה שהוא אמר חלה התרחקות פיזית בין

איתן לדניאל . מה שקורה עכשיו זה שבין אורן לאורטל יש יותר נשיקות וחיבוקים הוא לא היה צריך להתערב. נקודה. :)

goodpink

New member
הוא פגע באיתן פגע בדניאל וסיכויים למיליון

ובנוסף אמר לגב דברים שלא היה צריך כל זה שבוע וחצי לפני הגמר. מה שהוא עשה לאיתן פשוט מגעיל ככה חבר לא מתנהג הוא שכח למה הוא שם בשביל האינטרסים של איתן ולא למצוא מישהו שתנענע לו.

צרצרה1

New member
היוהרה, הדביקות, ההתנשאות וההתרחקות מכולם

הבטחון כאילו הפרס מונח בכיסם - זה מה שהרחיק את הקהל מאיתן ודניאל. לו היו קולטים שמה שאמר להם אורן זו מתנה בשבילם: התרגום לתחושות הקהל - היו מבינים את זה ופועלים לתיקון. אבל איתן ודניאל עסוקים באגו, קטן כמו האישיות שלהם שמרוכזת רק בעצמה - וזו התוצאה.

רותי167

Well-known member
ערכו של איתן ירד בעיניי בזה שהוא מעדיף את אתי

על פני אורטל וליהי. איך הוא יכול להשוות? מה הכניעה ליוני? טיפש,אין מילה אחרת. את דניאל אני מאוד אוהבת וכעת אני בבלבול במי לתמוך.

ריף24

New member
רותי לפי אינטרס.לפני שבוע הוא אמר שאתי לא מתא

מתאימה לגמר. כרגע זה האינטרס שלו. הבן אדם חושב שהוא מלך העולם

meytula

New member
כי יוני חופר לו כל היום על אתי

והוא שאל את אורן אם אורטל חשובה לו ,ואמר לאורן שאם אורטל חשובה לו הוא לא ידיח אותה או שהוא מפחד מהכח של אורטל

רותי167

Well-known member
ועדיין,לחשוב להשאיר את אתי?זו שביזתה את

התוכנית,ציר הרשע במלוא הדרו. תסלחו לי,דניאל אהובה עלי וקשה לראות אותה חוברת לאתי ובשל כך היא מאבדת קהל! הלוואי שמישהו ילך לצעוק לה תתרחקי מאתי.

למעלה