אחרי צהרים טובים

meytula

New member
אני לא מצדיקה

אבל יוני באמת חופר לאיתן והוא אפילו עשה לו סצינה של נפגע וכו בגלל אתי קשה לכולנו,אבל אין שם מציאות חוץ מאורטל כרגע ומחר אתי תלך אז אולי יהיה איזון

meytula

New member
איתן ביקש מדניאל קצת להתרחק

בשביל לכבד את הסיטואציה ולא לגרום לאלה שלא בזוגיות אי נוחות.בעקבות השיחה של אורן עם איתן ואחרי זה מסתבר שגם יוני הצטרף.מה אכפת להם איזה קנאיםםםם דניאל לאתי ''אל תוועתי את מה שאני אומרת''
בוקר טוב דניאל היא מעוות כל דבר שנאמר שם לדניאל לא נעים בכלל שזה המצב ,היא מרגישה ובצדק שאין פירגון ומצד שני יאלה דניאל תהייה קלילה נשארו עוד כמה ימים

לדעתי דניאל תמיד לוקחת בערבון מוגבל

את מה שאתי אומרת לה. אתי מעשנת מעצבן, מה זה הקול הזה שיוצא לה?

צרצרה1

New member
אתי מתחילה בתעמולה להדיח את אורטל...

היא מבינה שגב לא יתן להדיח את קרן, איתן לא ידיח את דניאל, אז האוייבת הגדולה שלה זו פתאום אורטל......

KEEK

Member
נראה לי נגד ליהי יותר מאשר אורטל

או שהיא פשוט יורה לכל הכיוונים?

צרצרה1

New member
לקיק ול-24, היא התחילה עם אורטל...

ופתאום עברה לליהי... משום מקום זה עבר מאחת לשנייה

ריף24

New member
דניאל בדיוק כמו אתי.לא מפסיקה לרכל-וצבועה ב

ברמות לא נתפסות. מרכלת על הבנות ואחר כך מחייכת אליהן. דניאל ואתי דומות מאוד אחת לשניה ברוע ובצביעות שלהן.

talibatata

New member
לא נכון, אתי אמרה שלליהי לא מגיע להגיע לגמר,

שהקהל לא אוהב אותה, וכן מגיע לאורטל להגיע לגמר.

KEEK

Member
שוב אתי אומרת שהיא נמצאת "בחוסר אי ודאות"

אמרה את זה לדניאל פעמיים בדקה ודניאל לא תיקנה אותה

שאפולי

New member
אף אחד לא מתקן אות אתי!!!

זה כ"כ מעצבן וזה גורם לך לחשוב- אם אף אחד לא מעיר לה על טעויות והתנהגויות מה הפלא שהיא לא מודעת לעצמה בשיט???

meytula

New member
שיחה בין אתי לדניאל

אתי'' אני באתי בשביל המליון לא עניין אותי להכיר את איתן ומגיע לי להיות בגמר,המליון יעזור לי מאוד'' דניאל''המליון יעזור לכולנו אתי,לכל אחת מהחמש שנשארו בבית מגיע להיות בגמר ולזכות אנחנו עברנו פה שלושה חודשים קשים '' אתי'כן אבל לכן היה יותר קל בגלל הזוגיות ולי מגיע יותר'
אתי''לידך אני מדברת הכי פתוח והיום נעביר את היום בכייף בסבבה ויהיה בסדר'' דניאל''נכון ומה שלא יהיה גם תמיד תזכרי את מה שקרה לך ואת כל הפירסום שקיבלת,את כל כך מוכשרת בהמון דברים ויש לך הרבה מה לתת ויש לך עולם שלם לפנייך והמילון הזה קטן עלייך'' דניאל''אני את וליהי נהייה מועמדות להדחה,קרן בטוח לא תהייה'' אתי''בגמר צריכות להיות חזקות כדי ליצור דרמה'' אתי''אני את קרן ואורטל החזקות פה ולייהי אין סיכוי לזכות אז למה להעמיד מישהי שאין לה אהדה של הקהל''

למה זה ליכלוך?

היא אמרה שהם חכמים שמשכו את המגע ביניהם עד לשלב מאוחר בעוד שהיא ואיתן חתכו הכל מהר מדיי בגלל הרגשות שלהם. אמרה על קרן שהיא חכמה ועל גב שהוא מנוסה. זה ליכלוך???? שמעת פעם את קרן בסשן??

למעלה