אחרי שהרבה זמן לא כתבתי פה, אשמח לשמוע דעתכם.

spaysi8

New member
וואו

הוצאת לי את המילים מפה.
אנשים הם צבועים ושקרנים ואני כמוך, אומרת את האמת תמיד ולא יכולה להיות חברה של מי שלא מוצא חן בעיני.
לצערי זה משאיר אותי עם מעט חברים אבל מעדיפה זאת ככה.

אני ממש לא חושבת

שזה דבר רע שיש לך מעט חברים, להיפך!! אני אפילו "משוויצה" בזה שיש לי מעגל מצומצם, כי אלה חברים באמת טובים וכאלו שאני יודעת שאפשר לסמוך עליהם בעיניים עצומות. הרי בסופו של דבר זה לא קל לשמור על קשר עם חברים, ואנשים שיש לה הרבה חברים בסופו של דבר לא באמת ישמרו על קשר עם כולם, אבל בניגוד אלינו, שאנחנו נהיה כבר עם מס' חברים מצומצם של חברים אמיתיים, הם ישארו בטווח הארוך עם אנשים שלא באמת חברים שלהם.

Purple Mushroom

New member
בגלל זה גם קמה מהפכה של אהבה
.

לחיי אנשים טובים יותר.
את צודקת בהחלט.
והפורום הזה עבר מהפך, יש בו הרבה אנשים טובים,
וגם מאוד מקווה שהאנשים הדומיננטים כאן ובקבוצה בפייסבוק ובמפגשים, הם אנשים, כולם. (אני יודע על עצמי, שאני בן אדם טוב וגם דובר אמת). מקווה שכולם גם אנשים טובים כמוני, ובמהות, מהפכנים של אהבה גם.
.
מוזמנת ללחוץ על הקישורים בחתימה שלי.
והפעם, מוזמנת גם לקבוצה שלנו בפייסבוק, פרטים אצל המנהלת שלנו. (לא יודע מי עוד מנהל את הקבוצה).
באמת, הרבה זמן לא כתבת. נראה לי שאת יותר גדולה מ22. לא? זה נראה הרבה זמן.
בהצלחה :)

היי אלון :)

זוכר אותי בקטנה אה? חחח
האמת שעוד חודשיים אני אהיה בת 23, אז היית קרוב :)
לא ידעתי שיש קבוצה בפייסבוק, איך קוראים לה? (מקווה שזאת קבוצה סגורה).

Purple Mushroom

New member
כן. השם שלה סודי,כדי שלא יחפשו מהפורום,

והיא לא סגורה היא סודית ! שזה יותר פרטיות. אין חיפוש בחיפוש וזה.
מקווה להגיע אליה דרך המייל, עוד הלילה, או עד סוף השבוע. (די פוחד מהתגובה של אחד החברים שם, היה קצת ריב, אני חושב, על מהות כלשהי שקשורה לקבוצה.
אבל בסך הכל הקבוצה בסדר ! וגם החברים בה :)

EdisonGirl

New member
צביעות לא פוגעת בי

לעומת זאת, יש הרבה דברים אחרים שאני שונאת בטבע האנושי, כדאי להיכנס לזה?

איך לא?

זה לא מפריע לך לראות אדם שהוא "חבר" שלך מתייחס בצביעות כלפי אחרים?, לא עוברת לך המחשבה- אם הוא ככה כלפיו, מי יודע אם הוא מתייחס אליי גם ככה?

EdisonGirl

New member
כנראה אני לא מתקרבת עד כדי כך בשביל להיפגע

אני לא אוהבת צביעות (אחד בפה ואחד בלב), וגם אני נוטה לומר את שעל ליבי, גם אם זה חסר טאקט, וכבר היו מצבים שאנשים הסתכלו עליי בתדהמה. אני פשוט יודעת שמה שאני אומרת- אין בו מטרה לפגוע, ואני מעירה רק לאנשים שבאמת אכפת לי מהם, אבל לעומתך, שאת דיברת על צביעות אמיתית, לצערי הרבה פעמים אני שומעת שאנשים מכנים "צביעות" דברים שהם בכלל לא נחשבים לצביעות, וזה מעצבן אותי יותר מאשר הצביעות עצמה.

מעניין לשמוע, מה אנשים מכנים צביעות?

גם אני מעירה רק לאנשים שבאמת חשובים לי... הבעיה היא שלפעמים חושבים שמישהו קרוב אלייך ומסתבר שלא באמת.

EdisonGirl

New member
מסכימה, זה מן איזון עדין כזה..

להיות רגיש מספיק להבחין מי יהיה מוכן לקבל אותך בלי מסכות, כן לחלוטין. ולפעמים אנחנו גם טועים...

צביעות היא "אחד בפה ואחד בלב", הבעיה מתחילה לדעתי כאשר אנשים חושבים שכל-שינוי-שהוא, שלא מייצג את מי שהיית עד היום, נחשב צביעות, וזה מן הסתם לא נכון.

למעלה