אחרי שהרבה זמן לא כתבתי פה, אשמח לשמוע דעתכם.

h a j b i

New member
בתגובה לחלק מהתגובות פה, יש גם את הצד השני

אנשים שתמיד "אומרים מה שהם חושבים", רק שאיכשהוא תמיד מדובר רק בביקורת מגעילה ומיותרת. גם כשלא שואלים את דעתם הם תמיד יקפצו מאיזה חור או יזחלו מתחת לאיזו אבן כדי לומר את דעתם המגעילה והמיותרת.

העיקר אחרי זה לטפוח לעצמם על השכם ולספר כמה הם "אמיתיים", "לא דופקים חשבון", "נאמנים לאמת שלהם" וכו.
אז לא, לא בזה מדובר, מדובר סתם בחרא של אנשים שנהנים לפגוע באחרים.

קו דק אבל די ברור לדעתי מפריד בין שני סוגי האנשים. אנשים אמיתיים יגידו לך את האמת בפנים ורק לך ולא בפרהסיה ורק כאשר אותה אמת תוכל לעזור לך איכשהוא. אנשים אמיתיים ידעו להגיד גם דברים טובים ומפרגנים כשהם חושבים ככה ולא רק ביקורת ותלונות.

אז אני לפחות לא צריך את אותם "אמיתיים" עלק בסביבתי. מעדיף כבר את הצבועים, לפחות הכוונה שלהם לרוב טובה.

שני סוגי אנשים שונים לחלוטין...

נכון, יש כאלה שאוהבים לפגוע באחרים ומסבירים את עצמם בדיוק כמו שאמרת, אבל אני כמובן מדברת על האנשים שאומרים את האמת לאנשים שחשובים להם וכן מכבדים את שאר האנשים שהם לא חברים שלהם, כמו שהגבתי פה על כמה תגובות וגם כמו שתגובות אחרות אמרו. כמו שאמרתי- אם מדובר על מישהו שהוא לא חבר שלי או לא חבר קרוב, אני אכבד אותו כי יש מה שנקרא כבוד בסיסי, אבל במידה וזה חבר קרוב שלי שאני יודעת שכן מעריך כנות, אז אני לא אחזיק את עצמי וכן אגיד מה שאני חושבת.. כמובן שאם זה מספיק חבר קרוב בשביל שאני אגיד לו את האמת, ברור שאני לא ארצה לפגוע בו.

למעלה