אחר צהריים נעימים לכולם

אם היית יוצאת איתי ערב אחד

היית אולי יודעת... וחוץ מזה,לא קלטת אותי בכלל, אני אדם שקט,חוץ ממתי שאני כועס.... מה שעושה אותי שקט זה השדון שלי....לא שמת אליו את ליבך.... תודה לך,התגעגעתי אלייך.

השדון הזה

מי שם אותו עליך? ולמה? שדון!!! מפחיד כזה? יצאתי איתך כמה פעמים בפורום ולא היית שקט חחח אז איך התחלת איתם? רוצה לספר

תחושה נפלאה../images/Emo39.gif

כשאני רוצה שקט טוב לי אני נחה מהעולם ואחותו....מתנתקת....ומתחברת לעצמי. אני חופשיה לבחור במה לחשוב....בקצב שלי. להתרכז בחשיבה...לחשוב נקי...לרקוד עם המילים/תמונות. במשך היום אני מתייקת מחשבות ומצלמת תמונות לרגעים של השקט...וכשמגיע השקט אני משתוללת איתם....בסוף אני סוגרת עניינים ומאחסנת כל דבר במקום. יש גם מקום לדברים לא סגורים שמחכים לעוד תשובות ולעוד זמנים של שקט. השקט הזה הוא ה"ברקס" שלי לחיים. אני מתעכבת כדי לזכור/להנות/לשמוח/לציין/לחדד/לטהר/להתגאות/להתעצב/לבכות/להצטער/לשנות/לסדר/להחכים...הכל אבל באיכות. האיכות הזו היא תחושה נפלאה

בוקר אור ../images/Emo42.gif

יש לי רעיון באמת יש לי הרבה "אקשן"(חיים) בשקט שלי. ועכשיו עניתי לדירסט שבסביבתי אני גורמת להרבה "אקשן" חיים. אז אולי אני מתרגלת את ה"אקשן" בשקט ויוצאת איתו לרעש. את יודעת הרבה פעמים אני צוחקת ....כי אנשים מסביבי נדמה להם שהרגע חשבתי על זה....כמה שהם טועים....אלה דברים שבושלו היטב קודם לכן בשקט. זה אומנם מה שאני יודעת כבר אבל מילים אחרות נותנות לכל התהליך גוון אחר וחידוש מתלהבת אני עכשיו אביבה תתפסי הנה לך רגע של תחושה נפלאה....רגע של הבנה יותר עמוקה

Deerest

New member
משום מה

נדמה לי שאביבה ואני מכוונים לאותו מקום משני מקומות שונים

Deerest

New member
אךךךך, מילים, מילים

את כל כך צודקת. מלטף ואומר מכוון או מכוון ואומר מלטף הבדל תהומי. ת ו ד ה (אבל בפנים אתן יודעות. נכון?)

כן, אני יודעת,

לפעמים אני ממש מצטערת שאני לא מכירה אותך פנים אל פנים. דווקא בגלל הליטוף, (גם הכיוון לא רע בכלל, קריצה). והאחחחחךך, ממש במקום מיאאאאאווווווו....

Deerest

New member
קולות וצלילים

האם אני שומע גרררררררררררר? האם את מודעת למה, בתור גבר, שאני שומע בדברייך? דיסו?

גם אתה כזה?

או שאתה סתם מתגרה בי... אביבה אישה מושכת,גם בלי לראות אותה,זה מה שמיוחד בה... דירסט,הייתי רוצה שאיזו אישה,באיזו הזדמנות,תכתוב על "העצמת גברים" אני חושב שכתבנו הרבה על העצמת נשים,אבל מה איתנו? אני סבור,למרות שעדיין הזכר הוא הדמות הדומיננטית בתא המישפחתי האנושי, שמאחורי כל גבר מצליח,יש אישה שמליחה לגרום לו להצליח. מה אתה חושב על זה,דירסט. אני אגב,מאד התגריתי מההזמנה לראות אותך,אתה בטח מבין אותי...אתה גבר! שישי טוב.

למעלה