אחר צהריים נעימים לכולם

אני יודעת

ובכל זאת הייתי רוצה שתדבר פתוח על דירסט בלי לכוון ובלי ללטף סמוך עליי אני אקח לבד

הריקוד שלי הוא מופלא

הוא הכי יפה שאני מכירה הצעדים...הצעדים ממש עדינים ופשוטים השילוב בין הקטעים מדהים בשקט אני רוקדת לבד ברעש אני רוקדת עם כולם וההצגה שלנו אומרים עליה הכי טובה אבל אבל אני מתעקשת ושוברת את הראש על האיכות הם לא מבינים שההתעקשות שלי בנתה הצגה כל כך מופלאה ועכשיו אם לא יתפקחו כבר אני הולכת לא יודעת לאן

Deerest

New member
טיטאניק

הם לא מבינים את קצה הקרחון ויקרה להם משהו לא טוב.

רוצה להמר ../images/Emo8.gif

צודק מאוד
אני הולכת עם חיוך
ביי

זה את

את לקחת אותי לרקוד במובן של ריקוד לכן התאימה המילה "הצגה" הצגה=חיים הם זה ה.... אנחנו זה 6 מתגוננת חחחחח אני נקרעת מצחוק זהו הולכת באמת עכשיו חייבת ללכת

ההתמכרות היחידה

שאני מוכן לאמץ בשתי ידי. ללא ספק,במונחים שלי,אני מוכן להתמכר לשקט,הוא נוגד כל התמכרות,ואין לי בעייה להתמכר אליו. הלוואי שכל חיי היו שקט אחד גדול. זה בטח היה כולל שלום אחד גדול,ביטחון אחד ענק,ריכוז,והנאה רצופה... איזה כיף כשאני מתענג על זה עכשיו......תודה על החוויה שפתחת עבורי. ערב טוב.

הנה אביבה,

אלה השעות שאני הכי אוהב,ועד שזה מגיע....אני כבר עייף... אני חש שיש איזושהיא נקודה,שבה אני הכי בכושר,חושב הכי נכון,כי אני הכי מרוכז,ויש הרבה הרבה שקט באויר. ההתמכרות לשקט,מתחילה להתהוות,כשמתחילים להעצם לי העיניים..... לילה טוב. חלומות מתגשמים.

ש איילת

New member
שקט..

מה הוא עושה? הוא יוצר הפרדה הוא יוצר חיבור הוא יכול לגרום לרצות לצעוק הוא יכול לגרום לשקט.............. שקט עושה רגיעה ונעים אחרי כל ה"נביחות".. שקט עושה לי להיות מופנמת שקט הוא מניפולצית ריחוק..אבל לפעמים אני משתמשת בו כשאני לא מצליחה בדרכים אחרות.. שקט עושה הפסקה שקט מעלה חיוך וסומק שקט סוגר פיות שקט מוביל את הזרקור למקום אחד שמדבר.. שקט עושה ההיפך מחיות (עם שורוק) שקט גורם לחושים אחרים (שהם לא שמיעה..) להתחדד.. ועוד הוא עושה ערב טוב לך אביבה ולכולם ! נושא מעניין השקט.. איילת

ש איילת

New member
שקט מה הוא עושה?

שקט עושה העצמה אבל לפעמים זו אשליה שקט עושה לי להיות מרוכזת שקט עושה לי לחשוב ולפעמים ממש לא שקט יכול לגרום לצחוק שקט יכול להביא מבוכה יכול להביא לפרידה שקט עושה שעמום שקט מקרב (כבר אמרתי..חיבור) שקט עושה מקום לזכרונות, לגעגועים שקט עושה מקום שקט ..אני חושבת שיכולות להיות לו כוחות ריפוי..

למעלה