אחר צהריים נעימים לכולם

Deerest

New member
יכול להיות

באופן לגמרי טבעי שאביבה פשוט תיארה מצב שהיא נמצאת בו לפעמים מהמותן, אנחנו שולפים: "אז מה הבעיה? טלפון אחד והכל מסודר" ואז... "לפעמים אני ממש מצטערת שאני לא מכירה אותך פנים אל פנים" תראה כמה יש שם: 1. ציון מצב, ללא כל כוונת פעולה מאחוריו. 2. ולפעמים אני גם ממש לא מצטערת... 3. הייתי רוצה גם מדי פעם לראות מי כותב את הדברים האלו. 4. חבל שאנחנו לא חברים וותיקים. אני לוקח את מספר 4 ומרחיב: חבל שאנחנו לא כבר הרבה זמן מכירים, כך הייתי יכולה לחבר מילים לדמות, אין טעם עכשיו להתחיל להיות חברים מסוג זה, כי זה לא יהיה אותו דבר. אבל למה אנחנו מעלים השערות, בא נשאל אביבה, מה את אומרת?

פירושים ל...

"לפעמים אני ממש מצטערת שאני לא מכירה אות..." 1)לפעמים אני ממש מצטערת שאני לא מכירה אותך פנים אל פנים" 2) לפעמים אני ממש מצטערת שאני לא מכירה אותך פנים אל פנים" 3) לפעמים אני ממש מצטערת שאני לא מכירה אותך פנים אל פנים 4) לפעמים אני ממש מצטערת שאני לא מכירה אותך פנים אל פנים זה רק זה, וזהו. אין יותר. תשובה 2,שלך דירסט, לא קיימת אף פעם לגבי אף אחד, מבחינתי. תשובה 3 , שלך, אני חושבת שכשלא רואים, ממש, נוגעים, מריחים ומשתמשים בכל החושים, באמת, זה לא ממש זה. למרות שכתיבה יכולה להביא לשיאים אדירים. תשובה 4, שלך, אין לי חברים וותיקים. בעצם יש לי ממש קומץ... טוב, רק שניים. לא שתיים. יש תמיד טעם להתחיל להיות חברים. תמיד. לא כל כך הבנתי מה זה "מסוג זה"? הנה, אמרתי, אמרתי? ערב טוב

כן, זה גררררר, אני כל הזמן עושה גרר

אני יכולה להיות מודעת למה שזה עושה, רק אחרי שאתה אומר, וגם זה, בדיוק למצב הזה. לא אוכל ממה שיש כאן, עכשיו, להשליך לעולם שכל פעם שאני אעשה גררר...אתה תגיב, אלא אם תאמר. זה נעים לשמוע את זה? מה עם דיסו?

Deerest

New member
הי לך

הצרוף של חתול וליטוף מיד מביא לגרגור של הנאה (מהחתול לא ממני) גרררררר. ראית איך שדיסו הבין שזו היתה הזמנה לראות אותי? ככה אנחנו חושבים אינסטינקטיבית למראה משפט כזה. ז"א תגובה של "אז תרימי טלפון ולא תצטערי יותר" היא די מיידית. קצת השתעשענו לנו שוב בהבדל המינים. "מסוג זה" הכוונה לסוג של וותיקים, והיות ולא נוכל לצבור וותק אז לכן אין טעם. כן, זה היה נעים לשמוע את זה, אפילו עד עכשיו.

לפעמים, לא רע לי גם להצטער

הצרוף של חתול וליטוף מביא מיד לגרגור של הנאה, גם ממני וגם מהחתול אפילו כשאני אריה או סוס. לא תמיד אני מחפשת וודאות ובכל דבר... יש פעמים שארים טלפון ויש כאלה שלא. ועוד תוספת קטנה לגבי חברים, השניים...אינם ותיקים. לא חושבת שיש כזה הבדל בין המינים, חוץ מזה שהם "נראים" אחרת. ואם נסתכל בְּפְנים, אז שם זה מאוד דומה. מיאווו

ברוב המיקרים זה לא ממש כך,

ברוב המיקרים,כאשר את עושה גרררר,אצלי,ואולי אצל דירסט,זה עושה משהו, שאין לך יכולת מלאה להבין,וזאת רק מעצם היותך אישה. וזה שקול למקרים הפוכים,שבהם אני,ואולי גם דירסט,לא נוכל להבין תמונה נשית מסויימת,וזאת רק מעצם היותנו גברים. לא חושב כמוך שאין הבדלים....יש הבדלים,... וטוב שיש... וזה מה שעושה את העולם הזוגי,כמעט מושלם....ה ש ו נ י ... ולגבי "אני לא אוכל לדעת איך תגיב"...חתולים יכולים ..... למשל אצלי,את הרי יודעת! שכיף לשמוע! הכל טוב? שבת שלום,היה כיף. יהיה עוד,................

ש איילת

New member
גם וגם..

יש ואין הבדלים בין המינים.. שבת שלום דיס-קו שבת מהנה וסליחה שהתפרצתי.

לא אמרתי שאין הבדלים...

הראה לי בבקשה, היכן כתוב שאין הבדלים. וגם, אני יודעת מה שאני יודעת, לא מה שאתה חושב שאני יודעת... ז"א, שאני יודעת רק לעכשיו, ובפעם הבאה אני לא יודעת, עד שאתה אומר שוב. יש לי יכולת להבין מה זה גררר, אצל אישה, וגם אצל גבר.... תצטרך להאמין לי ... "יכולת מלאה" לא בהכרח נמצאת אצלך או אצל כל גבר. או כל אישה.מה שאני אומרת אינו קשור לגברים או נשים, זה בכלל וכללי. אני אומרת, שלך או לי אין יכולת לדעת שום דבר על אף אחד, אלא עד שהוא אומר לנו. זה שאנחנו חושבים שכן....או...על זה יש מה לדבר. זה לא קשור לגברים או נשים. ושוב, יש הבדלים ויש גם הרבה דומים. חתולים הם דוגמא מצויינת לזכרון קצר, אגואיזם יצוק בסלע, ויכולת פירגון עצמית בלתי רגילה. לא רואים אותך ממטר אם אתה לא נראה כמו סטייק טעים אבל... מה זה מגרגרים....משו.

אביבה, את כתבת שאין הבדלים.

את כתבת שאת לא חושבת שיש כזה הבדל בין המינים. אז למה התכוונת? למה את סבורה ש"ראש של אישה",יכול להזדהות עם ראש של גבר? רק בגלל ששניהם נושמים? רק בגלל ששניהם רואים? רק בגלל ששניהם יצורים אנושיים? זה לא מספיק,אביבה,ממש לא. ככה אני חושב. להתראות.

ערב טוב דיסו

יש הרבה אנשים שיגידו עלי שאני "אחלה גבר", גם עושה וגם חושבת לעיתים כמו גבר. יש לי ראש של אישה כשאני רוצה, וגם לא.אני בעיקר מוצאת את עצמי חושבת חשיבה גברית בנושא עסקים ונשית...בבית. אלה הגדרות של אנשים שרוצים למצא תאוריות שמאגדות את כולם בכמה נישות, כדי שיהיה יותר נוח. המשפט שאמרתי אומר בדיוק את מה שאמרתי, שיש הבדלים, וגם לא כאלה קיצוניים. הרי אם תקבל את העובדה הזאת, תצטרך לשמוט מידיך הרבה מאוד תיאוריות על גברים ונשים...וזה לא קל. לא צריך לחשוב כך,בטח לא בגלל שאני אמרתי, בכיף. אבל אם תחשוב, אולי תגלה משהו חדש שלא ידעת קודם.אולי. תלוי בך. אתה מחפש כל הזמן מה "נכון".אני לא מדברת במישור הזה מכיוון שבעיני יש הרבה נכון שאינו נכון, מתוך התנסות בחיים. אינני מתכוונת לשכנע או להגיד שמה שאתה חושב אינו נכון,אני מדברת בכיוון אחר. נכון לא מעניין אותי, כי אני אנטיתיזה של כל מה שנכון על פי כל אמות המידה... ותראה כמה דברים טובים כבר אמרת עלי...ובכל זאת מדי פעם אני מעוררת המון התנגדות אצלך. אז, כשתמצא את המקום המסכים שלך כלפי, נוכל להמשיך ולדון בזה. ואם לא, גם לא נורא, אתה יכול להמשיך בשלך, ואני בשלי. אני לא חושבת שכולם "נושמים" "רואים" או יותר גרוע "אנושיים"... יש הרבה מדי אנשים שהם אפילו לא אחד מתוך אלה... ערב טוב

מדוע אני צריך למצוא את המקום הזה?

ערב טוב אביב/ה. למה אני צריך למצוא את המקום המסכים שלי כלפייך,ע'מ שנוכל להמשיך לדון? האם את מחייבת או מתנה לי את הסכמתי לקבל את דעתך,ע'מ להמשיך לדון איתי? יש לי רושם שלא הבנתי(אולי),את כוונתך,ואם כן,חבל לי מאד. כל הדברים הטובים שגיליתי בך,נשארו כולם,גם אם חלילה אדע שפישלת בגדול וזה יגיע לכותרות העיתונים הגדולים...תמיד אומר עלייך "היא היתה אישה שמאד חיבבתי,אישה מיוחדת במינה.." ובכל זאת,מדוע אביבה,את לא מותירה לך את האפשרות לקבל מעט יותר בקלות,אמירות שנוגדות את השקפתך,גם כשהן ממש לא מכוונות ע'מ לפגוע? וחוץ מזה אביבה,מה הקשר בין כל הדברים הטובים שגיליתי אצלך,לבין ההתנגדות שאת מעוררת אצלי לפעמים? מדוע את סבורה שאם גיליתי הרבה דברים טובים,אז מה שנשאר זה לגלות רק דברים שאני מסכים איתך? אין שני אנשים זהים,באף מקום על כדור הארץ! ערב טוב. בחיבה אביבה,בחיבה רבה. מחבק אותך.

רק תיקון קטן...

שהוא ממש ההיפך ממש שכתבת... אני מתירה כל הזמן אפשרות לאמירות רק שעד היום עוד לא הבאת ולו אחת כזו. את ההשקפות, כולן, שהבאת עד היום, אני מכירה, החזקתי בהן הרבה שנים, אני יודעת מה הן עושות, לי, ואינני רוצה בהן עוד. אני מציעה לך משהו חדש, אחר, שאולי אם תנסה תראה משהו אחר. כנ"ל אשמח גם להתנסות/ללמוד/לקבל משהו חדש שאתה מביא... אבל כל עוד אתה כל הזמן מנסה לתת לי משהו שאני כבר מכירה ולא רוצה... למה לי לקבל? הרי אני כבר יודעת שאני לא אוהבת קצפת עם קטשופ, האם אני אמורה לנסות את זה שוב, כי אתה אומר שזה טוב? ואותו הדבר לגביך, או לגבי כל אחד אחר. אני מציעה, לעשות, להתנסות בלי להביא את הידע הקודם שלך. זה מאוד קשה לך. אני יודעת. אם תרצה, תצליח, זה יקרה, אם לא, גם בסדר. ואם אתה חושב שאתה מכיר את זה, ולא בא לך, וואלללה, זה ממש בסדר מבחינתי. וגם אם אתה לא מכיר ולא בא לך, גם בסדר גמור. יש פער בין מה שאתה חושב לגבי העצמה, לבין מה שאני חושבת. עכשיו אם תשאל מה הוא? אשאל אותך, למה לך התשובה שלי? כדי להתאים אותה לשלך? ואז...אין שום טעם. יוצא מכך שדרושה הסכמה או לפחות קרדיט שיש משהו שאני אולי מכירה ויודעת, ואתה לא. כל עוד זה לא מתקיים, יהיה קשה לדבר כי אתה תמיד תחפש איפה מה שאני אומרת "לא נכון"... ואני מעולם לא אמרתי שמה שאני אומרת זה "נכון". אבל... אני עדיין אומרת, כי אני חיה את זה.יותר מכך, הנכון שלי אינו בהכרך שלך, רק ש...צריך להגיע איליו קודם. בסופו של דבר, ככל ש"תגדל",כולנו, אתה תראה שמה שקורה בעצם, זה שאתה מסכים עם יותר ויותר דברים בחיים...זה מה שקורה בעצם. אפשר לקרא לזה בגרות/הסכמה/קבלה/התפתחות...והעצמה זה עוד משהו שנוסף לזה. מאחר ואתה מדבר אל התמונה שיש לך עלי בראשך, ולא ממש אלי, אין לי אלא להגיד לך כל פעם את זה מחדש. אולי מתישהו יפול האסימון. ועוד טעות, אני כל הזמן בעד אמירות חדשות, רק תביא אותן כבר... אמירות חדשות אינן יכולות להגיע ממה שאתה מכיר ויודע אלא רק מדברים חדשים.כשאתה עושה כל הזמן אותו הדבר, התוצאה תהיה תמיד אותו הדבר. אני יכולה להגיש כוס עם מים טריים ונהדרים. יהיו כאלה שיסתכלו עליה ויאמרו, הכוס לא מוצאת חן בעיני. יהיו כאלה שישתו ויגידו שהמים מגעילים ומעופשים, יהיו כאלה שיגידו "בסדר" יהיו כאלה שאפילו לא יגישו ויהיו כאלה שישתו וגם יהנו. לדבר על הכוס זה מצוין, אבל זה בדיוק כמו לדבר על הז...במקום להרגיש. אין שני אנשים זהים אבל... יש משהו שקורה לכולם, או בשאיפה, כולם רוצים להגיע איליו, קצת יותר קשה לנשים, גברים מגיעים איליו מהר יותר, זו פסגת ההנאות, ההרגשה, וכל פעם רוצים את זה מחדש. וכשזה קורה, וואלה, אין לך מושג מי אתה, מאיפה באת, ולאן אתה הולך. אז, דיסו, אני מראש כבר אומרת לך שבסדר גם אם אתה חושב שאני טועה ובגדול. שכל מה שאמרתי זה שטויות במיץ. ושאני לא מבינה כלום מכלום. הנה אמירה "מתריסה ונוראה" שאני כבר מראש מקבלת אותה...וכל מי שחושב עכשיו שאני גם מתנשאת, אז גם בסדר. ובכל זאת, אני עדיין מחזיקה בדעתי, ולא מאיימת שאם לא תסכים איתי, אני אעשה שמייח. במילים אחרות, אתה מראש מנצח בכל מה שאתה אומר... אין לי צורך בלהיות צודקת, נכונה, בעלת קונצנזוס או הגדרה מוסכמת ונכונה. אתה מראש מנצח. או קי? אני משתדלת לעשות להרבה אנשים שמח כל יום, ודווקא מכיוון שאינם מסכימים איתי. כשיוותרו על ההסכמה, יתחיל משהו אחר.

לא מסכים,(ואל תשכחי שזו זכותי)

את לקחת את התגובה שלי אלייך,על השאלות והאמירות שלה,והכנת מזה סלט ירקות העונה. ועם כל הכבוד לך אביבה,אני לא כותב כאן בישבילך ולמענך,ולכן ממש לא מעניין אותי עד כמה אני מחדש לך אולא מחדש לך,יש לך זכות לקבל או לא לקבל,לקרוא או לא לקרוא,להגיב או לא להגיב-לכל מה שאני עושה. את מנסה בעדינות ובמילים יפות לסתום לי את הפה,וחבל,זה לא יצליח. אני,תוך נסיון לשמור על כללים מוסריים ועוד,אכתוב כל מה שעולה בדעתי, שקשור או לא קשור להעצמה,ולא את תגידי לי,עם כל הכבוד לך,מה זו העצמה, ומה זה לא העצמה. כל אחד מביא איתו לכאן,את מה שהוא חושב שזה...ואת מה שהוא,נטו,נטו,נטו. ואני בסך הכל טענתי שאני לא מסכים איתך,ואת-מסיבות שאותם כנראה רק את יודעת,ואחרים יכולים לשער,קופצת כנשוכת נחש. למה? כי אני לא מסכים איתך במפגין? זו זכותי,ואני לא חושב שאני אשתנה אף פעם,ולמי שמעוניין שאני רק אסכים איתו כאן,יש בעייה! וכל מה שאת כותבת כאן,נכון כפליים לגבייך!!!!!! את זו שמחפשת מה לא נכון במה שאני כותב, א ב ל ל י ז ה מ ת א י ם ! ולך זה לא מתאים,אז עצה לי אלייך,תשאלי יותר שאלות,כי יש לי הרגשה, שאת לא שואלת הרבה,וזה מתנגש עם כל מה שדיברנו עליו כאן הרבה הרבה. מה הבעייה הגדולה שלך,עם העובדה שלפעמים המים שאת מגישה לי עכורים, ולפעמים הם טעימים לי? להשתמע.

אחלה, מצוין, אז בבקשה

לא לשאול אותי אם אני מסכימה או האם זה נכון או האם הבנת אותי נכון. אין לי עניין לתת לך את דיעותי, השקפותי, הסתכלותי. מותר לך לא להסכים איתי במפגין ועוד יותר מכך, אני מכבדת את אי הסכמתך, רק ש... גם לי מותר. מוזמן/ים בכיף להמשיך ולהחליף דיעות כאוות נפשכ/ם רק שזה פיספוס ולא מטרת הפורום... ובכל זאת, אם זה מה שאתה/ם רוצה/ים, אז בבקשה. אני לא סותמת פה מכיוון שאני לא יכולה לעשות את זה מכאן, וגם לא רוצה. זה שאתה חושב שאני עושה את זה...זה העניין. בקיצור, דבר כמה שאתה רוצה, על מה שתרצה, כשאני אראה שזה לא נוגע לנושא ומטרת הפורום אני לא אשתתף, וכשכן אז כן. בלי עיצות בבקשה, העיצה שהעלית, על שאלת שאלות... ירדה מהפרק עוד בימים שלא היית כאן שהשאלות שלי הרגיזו כמה שאנים כאן מאווד...ממילא אין טעם לשאול שאלות כשכל אחד מחזיק בתשובות וצועק שהוא צודק. אז... ביי, בינתיים, המשיך/ו להנות ולהשתעשע, אני לא מתכוונת להפריע.

אביבה

בהודעת המנהלת כתבת "בפרורום מדברים, דנים, משתפים, מתלבטים, מתחבטים, ובעיקר חשים ומרגישים את מה שקורה תנאי עיקרי ובסיסי להשתתפות בפורום הוא, כבוד והערכה למי מאיתנו באשר הוא. " האם את מרגישה שאת דנה,משתפת,מתלבטת,מתחבטת,מכבדת,מעריכה ומרגישה מה קורה בפורום?

"בלי עצות בבקשה"?

הרבה עצות שלך קיבלתי,ואז לא היו לך כל טענות! אני מקבל כל ביקורת,גם כשהיא "לא מתאימה לי",באהבה רבה! וכל עיצה אני מקבל באהבה,גם כשהיא לא מתאימה לי! מי אמר שאני צריך לדעת מראש,מה,ואיזו עיצות לתת לאנשים שאני משוחח איתם בפורום? וחוץ מזה המילים: "עצתי לך",שגורות בפיך הרבה יותר מאשר בפי,ובכל זאת את ממשיכה בסגנון של "בלי עיצות",סגנון שמבטל את כל העצות שאי פעם היית עשויה לקבל.... חומר טוב למחשבה, ביי. הדיסוננס הקוגניטיבי.

אני חושבת

שיותר מכולם כאן את היא זו שמחזיקה בתשובות וצועקת שאת צודקת ולא ברור לי למה? אני מודה שאני לא אוהבת את הדרך שלך יחד עם זאת אני מרגישה את הרצון הכן שלך להעניק לי משהו לכן אני רוצה להישאר כאן ולהקשיב לך אני מאמינה שכולם מרגישים כמוני אל תתיאשי רק אולי תשקלי לשנות ריקוד

יש לך טעות

אני לא עליה אני מאוד מעריכה את הרצון הטוב שלה אביבה מחזיקה ארבעה פורומים בתפוז נותנת מזמנה ומעצמה בהתנדבות אני קוראת אותה בכל הפורומים אני המומה מהכוח והסבלנות שלה להגיב לכל אחד ואחת אני כתבתי לה דברים מה

למעלה