אחר צהריים נעימים לכולם

Deerest

New member
איזון ורוויה

מכיר אחת שאומרת הרבה: "אוף, אני רוצה קצת שקט..." וכלל לא שמה לב שרוב הרעש מקורו בה. לעומת האנשים שהרעש מפריע להם, רגישים לרעש יש כאלו הפוכים, השקט מפריע להם כדרך חיים. אני לא מדבר על שינוי הרגלים, לדוגמא: (בזהירות) אדם שגר ליד תחנה מרכזית בת"א ופתאום מוצא את עצמו בפסח, אצל אחותו בקיבוץ, לשבוע. מדי כמות מסויימת של רעש, רוצים את השקט כדי לאזן, ולהיפך. לאזן את מה?

יפה

אפילו מאוד יפה
אני באמת הרוח החיה בסביבתי לא רק רעש אבל חיים יכול להיות שאני מתעייפת ומכבה את עצמי?

מכבה כדי להדליק

שקט אחרי שאוזל הדלק (שלך אני יודעת חחחח) זה כמו מפעל לאזן את היצור לביקוש

Deerest

New member
מפעל?

מי יוצר את הביקוש? למה שלא יספקו אותו בעצמם? זה ביקוש אמיתי? ז"א זה צורך או הרגל? כך יהיה יותר שקט תעשייתי במפעל. יהיה לך זמן לייצר דברים אחרים...

אווופס

אם הביקוש הוא שלי אז הדוגמא לא נכונה? אם הביקוש הוא אמיתי? רגע אני הולכת לישון על זה חחחחח

הביקוש הוא רצוני

זה לגמרי שלי קראת על האישיות הפרדוקסאלית? שולחת לך קובץ gif(קטעים) מהספר אישיות והישרדות של אל סיברט
תגדיל את התמונה כדי לקרוא

Deerest

New member
אם כך

אז את פשוט ממלאת מצברים בכיבוי העצמי שלך. רק תזהרי לא להתבלבל עם הכפתור של ההשמדה העצמית. ספר מאד מעניין נראה לי ההוא. משהו שיכול לספק את הסקרנות שלי. מכל מה שהתכתבנו, נראה לי מאד מתאים לך, מה שכתוב שם.

Deerest

New member
אל תתני לו להתפתח

איך? איזון בין הרעש והשקט. ולמהדרין הייתי אומר - אי איזון לטובת השקט.

מדהים!

אתה צודק בשביל להציל את הכבוד שלהם אלה שאין להם אומץ אני עלולה ללחוץ מקווה לזכור את המילים שכתבת לי כאן

spectacular

New member
שקט של

שלוה,מנוחה, הקשבה,הבנה,מחשבה,הפוגה,שעמום,בדידות, מתח,פחד, חלחלה,חוסר אונים,חדלון, מוות. שקט לא קשור לשום צליל.

למעלה