איגרת המשרד לעידוד הירידה

איגרת המשרד לעידוד הירידה

ישראליות וישראלים יקרים, מדינת ישראל, המדינה שלכם, חוגגת שישים שנה ועבורי כיורד זו הזדמנות חגיגית להעביר אליכם קריאה אישית : רדו מהארץ. מדינת ישראל היא כבר לא הבית שלכם. שם לא המקום לחנך ולגדל את הילדים, להכות שורשים, להיבנות ולבנות את המשך עתידה של מדינת ישראל, מכיוון שאין לה עתיד . החברה הישראלית על כל רבדיה כבר לא זקוקה לכם, שתחזקו את השורות, שתעצימו את הכלכלה, שתעמיקו את התרבות, שתצמיחו את ההנהגה של הדור הבא, שתיקחו חלק פעיל ויוצר בכל המתרחש שם, שתהיו מקדמי החוסן הלאומי והחברתי שלהם, כדי שתהיו חלק בלתי נפרד מהזהות ומההוויה הישראלית . לכבוד שנת השישים למדינה הכינו ליורדים במשרד לקליטת העלייה לכאורה קבלת פנים מיוחדת . בנו עבורם תכנית סיוע ייחודית ומגוונת, נזיד עדשים, אשר מטרתה כביכול להקל עליהם את השיבה הביתה ולהסיר מחסומים בדרך למימוש החלטתם . המשרד לקליטת העלייה על כל צוותיו ברחבי הארץ יעמוד לרשותם ויעניק להם ייעוץ וליווי אישי, במסגרתו כביכול יקבלו מענים בתחומי התעסוקה, יזמות, בריאות ועוד וכן יעמיד לרשותם יועצים אישיים, אשר יתכננו יחד איתם מסלולי קליטה משפחתיים ופרטניים, המותאמים כביכול בדיוק לצרכים שלהם. השתלבות מוצלחת שלהם שם בישראל היא עבורם כביכול אתגר מקצועי ומחוייבות לאומית . זוהי ההזדמנות שלכם לומר את דבריכם. זוהי ההזדמנות שלכם להפגין ולהיות ממעצבי הדור הבא של הישראלים היורדים לחו"ל, שם מקומכם . להתראות בחו"ל שלכם, היורד המשרד לעידוד הירידה

רוני13

New member
צאתך לשלום...להתראות../images/Emo13.gif

קצת מצחיק שרק עכשיו אנשים כמוך מתחילים לרדת-כי מדינת ישראל תמיד הייתה מדינה קשה לחיות בה. כבר בראשית ימיה כל אויביה החליטו לתקוף-אך כולם נכשלו...למה אתה חושב שאנשים כמוך יצליחו לעשות עכשיו את מה שאויבנו הגדולים מנסים לעשות כבר 60 שנה,להרוס את מדינת ישראל? גם אם תהיה ירידה גדולה,תמיד אבל תמיד יישארו פה החילונים הציוניים וכמובן שהדתיים הלאומיים(והציוניים-מיותר לציין)-ואנחנו פה כדי להישאר! לא נרד מפה...2000 שנות גלות הספיקו! אנחנו כאן כי אנחנו יהודים,אין שום סיבה אחרת להיותנו במדינה הקשה הזאת! הארץ הזאת היא שלנו ותמיד הייתה. שנזכה כולנו לשנה הבאה בירושלים הבנויה
נ.ב תהנה בירידה לחו"ל(בעז"ה גם בעלייה חזרה
)...

רוני13

New member
כמובן שיש אנשים כמוך...

אול שסתם תופסים טרמפ על התירוץ "נולדנו פה"
אבל מי בכלל דיבר עלייך? אני לא אמרתי שכולם כאלו...ציינתי עובדה אחת.

antreprize

New member
אמרת שאנחנו פה כי אנחנו יהודים,

אני הבנתי שאתה מתכוון לכולם.

רוני13

New member
זוהי דעתם...

שלי ושל האנשים שציינתי 2 שורות מעל השורה הנ"ל. (אולי הניסוח לא בדיוק מראה על כך אבל זאת הייתה כוונתי...) יומטוב,יהודי יקר
(נקווה שלהיותך יהודי אתה לא מתכחש)

antreprize

New member
אני לא מתכחש לזה

שיקראו לי יהודי כל חיי, אבל זה לא אומר שככה אני קורא לעצמי.

JackDanyells

New member
אני מכיר מישהו אתאיסט לגמרי

שבכל זאת אומר שאין ליהודים ארץ אחרת. זה לא קשור רק לדת. זה קשור גם דת, לפעמים, אבל לא רק.

JackDanyells

New member
...המשך...

בוא אני אספר לך משהו. זה הסיפור שגרם לי להחלטי, כמו רונאל, שאני לא עוזב (כן לטייל, לא לעזוב לגמרי). הייתי באנגליה. אמרתי שאני יהודי. הסתכלו עלי מגעיל. אמרו דברים לא נעימים. מאותו הרגע כל כך הבנתי, שהאנטישמיות חוגגת בכל מקום. ישראל זה המקום היחיד שאני יכול לדבר עברית בלי לנסות להסתיר או לדבר בקול חלש. כיפה. מגן דוד. והכי חשוב: להגיד שאני יהודי. בלי לפחד. להפך, להרגיש החזק... איפה יהיה לך דבר כזה? לא יהיה לך. ריבונות על חבל ארץ מסוים זה משהו מאוד חשוב שיהיה ליהודים. צבא. משטרה. בתי משפט. כל אלה מגינים עלינו. כי במקומות אחרים - אין לנו את זה.

M e g g i

New member
אצלנו..

על אבא שלי פעם ירקו כי הוא יהודי! אותי פעם קיללו ברחוב בגלל שאני יהודיה! כל זה כמובן בחו"ל..

רוני13

New member
אותו דבר לגבי כל בעיה...(אונס,גניבה וכו')

תסתכל בתגובה שלי אליו.

רוני13

New member
מה הקשר?

פה רוצחים יהודים כי יש פה רוב של יהודים(כבר כתבתי הודעה אחת בנושא)-אז זה בדיוק כמו שאמריקאי רוצח אמריקאי. פה רוצחים אנשים ממניעים פליליים בחו"ל רוצחים יהודים בעיקר ממניעים גזעניים!

iRoNBaLLz

New member
זה תקף רק למי שרוצה להחצין את הזהות היהודית

שלו ולא להתבייש בה. אני מסכים איתך שזה לא נעים, אני לא רוצה להתבייש ביהדות שלי ולהתחזות בשתיקה למשהו אחר. אבל עדיין יש דברים בארץ שמגעילים לא פחות ומציקים לא פחות.

רוני13

New member
הם יגיעו למסקנה הזאת...

כישתחילו שוב לצעוק להם "יהודונים הביתה" ברחוב.

למה ובארץ לא אומרים את זה?

בארץ כולם מחולקים לגזעים: רוסים, מרוקאים, פולנים, תימנים, אתיופים, וכו' וכו'. ואפילו צבעים, שזה עוד יותר מטריד. זה אותו דבר, הגזענות פה חוגגת.

למעלה