איגרת המשרד לעידוד הירידה

רוני13

New member
כן...

כי אתה מדבר בשם כל הגולים-ואני בטוח שלא כולם מסכימים איתך(תוריד את המשפחה שלי ואת הביהכנ"ס שלהם ואת הבחור שפגשתי בביהכנ"ס אחד ברובע קווינס שבניו יורק)

אין בעייה

בוא נראה מה יהיה פילוג היהודים בעולם בעוד שנה, תרשום כמה יש היום בעולם וכמה בארץ, בעוד שנה נבדוק מה נשתנה, מתאים לך?

רוני13

New member
לא!

תוכיח לי שרוב היהודים בגולה נהנים! אתה זה שאומר את זה לא אני...זה שיש יותר יהודים בגולה לא אומר שהם נהנים.

רוני13

New member
אתה חי בסרט...

בוא נלך על דוגמה קיצונית. האנשים באפריקה נמצאים באפריקה-איזה מאזוכיסטים! הפליטים הפלשתינים ממש לא נהנים... יש עוד המון דוגמאות! יש אנשים שלא נהנים-זה שאתה נמצא במקום כלשהו לא אומר שאתה נהנה בו! בד"כ אנשים נשארים במקום כלשהו בגלל שזה נוח.

דוגמא קיצונית לא מתאימה לדוגמא היהודית

לתושבי אפריקה בדרך כלל אין אופציה אחרת, ליהודים כן, אבל עובדה שהם לא מממשים אותה מדוע?? אה, כי מכריחים אותם... אה, כי אוסרים עליהם... אה, כי מאיימים עליהם... הסרט שאתה חי בו כנראה יזכה באוסקר, כסרט הקומדיה הטוב ביותר...

יש פה עוד סיבות להישאר

זה הבית שלנו. אני אישית טסתי לתאילנד, וזה אחד המקומות הכי יפים בעולם. יש שם אוכל טוב, נופים יפים, והכי טוב התאילנדים מתים עלינו (הישראלים). למרות שהייתי בגן עדן, אני הרגשתי ממש טוב כשחזרתי לארץ. והסיבה לכך היא לא בגלל שיש לי רגשות פטריוטים מוגברים, או משיכה דתית מיוחדת, אלא בגלל שזה הבית שלי. ואני מכיר רבים שחושבים כמוני, שמוכנים לאכול הרבה חרא מהמדינה שלנו, בגלל שזה הבית היחיד שלנו.

M e g g i

New member
ביי ביי!../images/Emo50.gif

מצטערת, אבל לי, אין ארץ אחרת

למעלה