איגרת המשרד לעידוד הירידה

רוני13

New member
גם פה...

מתחיל להיות קצת מפחיד עם תופעת הנאציזם. אך זה לא משהו שאמור להדאיג מישהו-אנחנו צריכים לדכא את זה כעשיו. את מדברת על מוצא,לא גזעים...

אני אסביר את עצמי שוב,

יש כאן ניו נאצים אבל לא על זה דיברתי. ברוסיה הייתי יהודיה, בארץ אני רוסיה. בארץ שופטים זה את זה בגלל המוצא, ומפלים אנשים בגלל זה- שזאת גזענות. מעגל החברים של רוב האנשים הם מאותו מוצא שהם הגיעו ממנו, בעיקר מבוגרים לא פתוחים לתרבות אחרת וקשה להם לקבל אותה. יש הרבה דעות קדומות שגורמות לגזענות. אני יכולה להביא כמה דוגמאות בתקשורת, שגם שם עושים הפליה, אבל לא ע"ג הפורום. אבל אני כן חייבת להגיד שאצל ילדים בבתי הספר רואים את זה פחות מאצל אנשים מבוגרים, אז זה משהו מעודד מאוד.

antreprize

New member
לא, הם לא.

כל הזמן שומעים על תקריות אנטישמיות, אבל כל שנה עולים פחות יהודים למדינת ישראל. אפילו אחרי שהיטלר עלה לשלטון חלק מהיהודים נשארו בגרמניה, הם האמינו שלא יקרה כלום.

שטויות במיץ פטרוזיליה

מאז הקמת מדינת ישראל נרצחו הרבה יותר יהודים שם מבשאר העולם. האנטישמיות אמנם קיימת אבל על תהפכו את העכבר לפיל.

רוני13

New member
זאת לא הנקודה...

כאן יש רק יהודים אז מן הסתם יירצחו פה הרבה יהודים
זה בדיוק כמו שבכל מקום בעולם רוצחים אנשים!

רוני13

New member
זה בגלל שהם חיים בישראל...

והחמאס רוצה לפגוע ב"ציונים הכובשים".

רוני13

New member
מישהו צחק...?

זה עצוב! "מיליון יורדים לא טועים"-איזו סיסמה
מוכרת לי! אה נזכרתי..."מיליארד סינים לא טועים". אבל דומני שיש יורדים כמוך שיורדים בגלל אי נאמנות ובגלל שהם פחדנים ויש את אלה שחומריים מדי ויורדים לעשות כסף-אז איפה ה"דעה" שעליה כולכם מסכימים?

רוני13

New member
אולי אפילו תקימו מפלגה...

"היורדים"... סיסמה כבר יש-ויש אפילו מיליון אנשים כאלה! נשמע כמו הרבה מנדטים,לא?

רוני13

New member
אז על מה ההסכמה?

אם לכל אחד סיבה משלו-למה שהוא יסכים עם הסיבה של האחר? ואם הסיבה היא כל כך "אישית" למה אתה מנסה לגרור אחרייך עוד אנשים מאותה "סיבה אישית"(או במילים אחרות פחדנות/אי נוחות)? אם היא כל כך אישית היא לא אמורה להתאים לכולם!

למעלה