איגרת המשרד לעידוד הירידה

iRoNBaLLz

New member
האמת?

אני אומנם ימין פוליטי. אבל אני מסכים איתך. ישראל חרא מדינה. פשוט ככה. אין בריאות, אין בטחון ( צבאי ומשטרתי, המשטרה בארץ איפוטנתית להחריד ), אין חינוך. יש שחיתות, יש אלימות, יש גזענות וסטארוטיפים, יש עוני, יש ישראלי מכוער. הטיפוס הישראלי ידוע לשימצה בכל העולם ואפילו לא צריך להסתכל בעולם כדי לראות כמו חראות ישראלים יכולים להיות. אפשר לדוגמא לראות את זה על הכביש, כל אחד חושב שהוא הבוס, שהוא הכל יכול, שלו מותר הכל. זה בכביש ובעצם בכל מקום. תסתכלו על הנוער, שיכור, אלים, משועמם וטיפש. נוער בלי עתיד. נוער שחושב שבלי ללמוד ובלי להתאמץ הוא יהיה גאון ויגיע להישגים. נורא שחושב שליברליות זה דבר חשוב ושההורים שלו, "הזקנים", הם טיפשים שלא יודעים כלום. לנוער הזה אין מוסר. אתה צודק שאתה רוצה לרדת מהארץ, אני מבין אותך. אתה יודע, אנשים ישאלו - "מה רע לך פה?" "כל הרע שיש פה יש גם בחו"ל" ועוד שאלות. אומנם את הרע שיש פה יש גם בחו"ל אני בטוח בזה. אבל את הטוב שאמור להיות פה אין פה, אבל בחו"ל יש. אז עדיף רע וטוב ביחד מאשר רק רע. התירוץ של ציוניות ו"אין לי ארץ אחרת". הוא נכון במידה מסוימת. כי באמת שזה אחרת לגור בארץ מאשר בחו"ל. אבל מה לעשות שהתירוץ מתחיל להישחק, וניתן לראות מעבר לו? שיהיה בהצלחה.

respecta1

New member
../images/Emo41.gif דיי להזיות

קודם כל "לא נולד אתמול" סתם טרול אפס אז דיי להתייחס אליו ברצינות ב. אנשים דיי להאמין לתשקורת המדינה שלנו היא בין המדינות היותר מתקדמות וחזקות בתחום ההייטק אנחנו בחמישיה בעולם בתחום ההמצאות וחידושים אנחנו בחמישיה בעולם בתחום הטכנולוגיות מפותחות אנחנו בחמישיה בעולם וזה מדינה עם 6 מיליון אנשים!!! ובקשר למה שקורה פה, נו באמת תעשו לי טובה למה באנגליה ארצות הברית צרפת ספרד אין תאונות דרכים? יש והרבה יותר חמורים למה באנגליה ארצות הברית צרפת ספרד אין אנשים מניאקים? יש וברמה הרבה יותר חמורה למה באנגליה ארצות הברית צרפת ספרד הממשלה נקייה משחיתות? ממש לא לא ולא ואל תגרמו לי להתחיל על פשעים ורציחות.. יש במדינות האלה גם רוצחים סידרתיים שרוצחים כי הם מתענגים מזה אצלנו כל רצח מקבל כותרת ראשית אצלהם מקבל ריבוע במקומון אז תעשו לי טובה!

respecta1

New member
אה ושכחתי עוד הרבה דברים

למה באנגליה ארצות הברית צרפת ספרד אין גזענות? חה דיי להצחיק למה באנגליה ארצות הברית צרפת ספרד יש מערכת בריאות נורמאלית? אין, בעיקר בארצות הברית ששם זה גם יותר גרוע משלנו למה באנגליה ארצות הברית צרפת ספרד יש חינוך כמו שצריך? מצחיקיםםם אתם למה באנגליה ארצות הברית צרפת ספרד יש ביטחון לאנשים? דיי להצחיק, אומנם להם זה לא מסיבות לאומניות.. אלא מסיבות פשע שכל מדינה אירופאית מוצפת בו דיי להזיות אנשים, ארץ ישראל מדינה נפלאה לכל דעה הדבר היחידי שאין באנגליה ארצות הברית צרפת וספרד זה שאין בהם תקשורת אנטי המדינה רק במדינה הזו שלנו יש.

אני מקווה

שבחיים לא תחזור למדינה בלי העתיד שלנו. מי שחי במדינה צריך להיות אכפתי כלפיה וכל מדינה סבלה ממשברים ומבעיות. אנחנו כעם וכמדינה מחזיקים מול בעיות ואיומים שלא הרבה מדינות היו במצב הזה או יהיו מתישהו ובמצבים כאלה הכי קל לראות למי באמת אכפת ומי בורח שקצת קשה.

למעלה