כן טוב יותר?!
כמה עובדות בארצות הברית יש מאפיות, יש מלא כושים, יש פשע לא נורמלי בשיקאגו לוס אנגלס וניו יורק שם זה לא פשע חובבני כמו כאן שם מחסלים בלי סוף סמים בלי סוף ובקיצור פשע שאתה לא מתאר לעצמך אפילו. ארצות הברית היא מדינה קפיטליסטית שעוכרת יושביה! קפיטליסטית קיצונית אפילו,שם אין לך מדיניות רווחה שתוכל אולי להחזיק אותך על הרגליים! בארצות הברית יש מיליוני עניים תראה את מדינות מסיסיפי אלבמה אריזוונה וכו, איזה עוני מוחלט יש שם! שכר הלימוד לאוניברסטאות טובות בארצות הברית גבוהה פיע כמה וכמה ומשכר הלימוד בישראל! לא צריך ללכת עד אריזונה, אתה יכול לבדוק את מצב העוני בניו יורק בפלורידה, תראה כמה הומלסים יש שם! בארצות הברית יש פחות זכיות להומאים ולסביות ויחס פחות יפה אליהם מאשר ישראל, הקשר בין הון שלטון-אנרגיה שבארצות הבירת גבוהה פי כמה כמה וכמה מישראל שם משפחות אילי הנפט וטייקונים למינהם הם השילטון! והשלטון זה הם! אוסטראליה אני לא יודע, היא מדינה כמו שקנדה אני לא יודע, אבל נדמה לי הן הרבה יותר טובות מארצות הברית אירופה?! אתה יודע איזו אנטישמיות יש באירופה? רוסיה?צרפת? בלגיה?לונדון? אריופה? מזרח אירופה זה נראה לך מקום טוב? רומניה? רוסיה? פולין? שם אלו המדינות הכי מסכנות בעולם מכל הבחינות.... אירופה? גרמניה אוסטריה? לחיות בביתם של רוצחינו? איטליה? עם המאפיה אולי הכי מסוכנת בעולם, שחיתות לא נורמלית ופערים בין הצפון לדרום אדירים! צרפת בלגיה? לחיות בפריס מרסיי בריסל ? יחד עם עוד מיליוני מוסלמים ? פורטוגל העניה?! אז אל תבלבל תמוח שכל מקום יותר טוב מישראל! כי זה שטויות בלבן!!