איגרת המשרד לעידוד הירידה

רוני13

New member
על מה אתה מדבר?!

בהודעה הזאת: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=237&msgid=108526444 אני דיברתי על אנשים דיברתי איתם-ואתה שאלת אם דיברתי איתם אז עניתי לך שכן דיברתי איתם! אתה הוא זה שהכליל על כל היורדים אני זה שבא לשלול את העניין.

רוני13

New member
לשם שינוי...

אני דיברתי עם אותם "אחרים". אתה לא הלכת ודיברת עם כל היורדים אחד אחד.

רוני13

New member
תפוזבל../images/Emo46.gif

הייתי בטוח זה לא שלח את ההודעה-אז ניסיתי לכתוב את אותה הודעה!

may9bo

New member
אולי קרובי המשפחה שלך סובלים

שם. אבל הקרובים שלי (יש לי קרובים בקנדה, ניו יורק וקליפורניה) נהנים. יש להם שם אחלה חיים. אז אתה לא יכול להגיד שמי שירד מהארץ לא טוב לו. כי אני מספרת לך על 3 משפחות שגרות באזורים שונים שטוב להם, ובנוסף יש את הבחור הזה שאומר לך שטוב לו. אולי המשפחה שלך לא נהנת, זה לא אומר שכולם לא נהנים. אגב, אני גרתי שנתיים בחו"ל, שליחות מהעבודה של אבא שלי, אני נהנתי, אחותי נהנתה, ההורים שלי נהנו ואם הייתה לנו אפשרות להגר לשם אני בטוחה שהיינו מהגרים. היום, אני לא רוצה לרדת מהארץ, כי לי טוב פה ואני לא מרגישה שום צורך לחפש מקום יותר טוב.

רוני13

New member
כמו שאת אמרת...

זה לא מייצג. גם לא המשפחה שלך! עד שלא יעשו מחקר בעניין זה ייחשב כדמגוגיה להגיד דברים כאלה.

אני נאלצת להסכים.

אני אוהבת את מדינת ישראל, תמיד הרגשתי קשורה למדינה והערכה להסטוריה, שאגב, המשפחה שלי קשורה אליה. אבל אני פשוט לא מסוגלת לסבול את החוצפה הישראלית, את "נבחרי הציבור" המגוחכים שיושבים בכנסת, והבעיקר את החוסר אכפתית בישראל- לא לקבל את השונה ורמיסה של האזרח החלש. וזה עוד על קצה המזלג. שום דבר מזה לא ישתנה בזמן הקרוב, וכאחת שאכפת לה ועשתה דברים בשביל שינוי- התעייפתי. אני לא חושבת שהפתרון הוא ירידה המונית, אבל מי שרוצה לרדת- שירד, הוא עושה טובה לעצמו.

הו, הנה אחת שמבינה עניין

שאינה מתביישת/מפחדת לומר את האמת אחת שמקבלת את השונה בצורה מכובדת ומנומסת. חברה, אמנם שביתה (אפרופו שחיתות וניצול האזרחים) אבל הנה יש לכם ממי ללמוד.

רוני13

New member
../images/Emo6.gif

מה אתה קופץ? הרי אנחנו מסכימים שהמדינה בשפל! "אני לא חושבת שהפתרון הוא ירידה המונית"-גם עם זה אתה מסכים? תפסיק לראות מה שאתה רוצה לראות. אתה פשוט חסר עומק-אנחנו נשארים בגלל היותנו יהודים ו/או בגלל הסיבות שכבר ציינתי בהודעה אחת למעלה.

אני לא חייב להסכים איתה בהכל כדי לקבל דעותיה

ואת זה אתה עדיין לא הבנת, כל עוד היא הביעה דעה בצורה מנומסת ומכובדת היא בן אדם, בניגוד אליך.

רוני13

New member
הגבתי בצורה מנומסת ומכובדת...

האם קיללתי אותך? האם העלבתי אותך? האם שיקרתי לגבייך? אתה מתכחש לאמת-את זה אני לא יכול לפתור. אני גם מסכים איתך שהמדינה בשפל-אתה פשוט בחרת לדלג על הפרט ה"שולי" הזה. רק שאני לא מוכן לקבל את זה שאנשים כמוך מנסים לגרור אחריהם מדינה שלמה... ועדיין לא ענית לי על השאלה ששאלתי למעלה : "אם הסיבה(לירידה) היא כל כך "אישית" למה אתה מנסה לגרור אחרייך עוד אנשים מאותה "סיבה אישית"?"

זה לא עניינך אם אני רוצה לגרור אחרים...

למה גוררים אחרים לחזור בתשובה? ולהפך? כל אחד ואמונותו הוא.

רוני13

New member
תתמקד...

אף אחד לא גורר לחזור בתשובה. זה משהו שקיים בארץ-אנשים פשוט מתעניינים בזה ואם הם רוצים הם מקבלים מידע. אתה מנסה לגרור אחרייך אנשים(כנראה מתחושת בדידות כלשהי-לבד בארץ זרה), אף אחד לא ביקש אתה פשוט בא ומנסה להוריד אנשים מהארץ.

פה אתה טועה

החרדים בכל העולם מאד מאד מעוניינים להחזיר בתשובה, כדי שאופציה א שלך מקודם תתממש, להם מותר ולי לא? לא היה ולא נברא, מי שינסה לשים לי רגל אשבור לו את העצמות

רוני13

New member
אני מדבר על מה שהולך בארץ...

אל תערב בין ההודעות אתה סתם מבלבל את עצמך. אל תנסה להוריד אנשים מהארץ בגלל "סיבתך האישית".

רוני13

New member
לי!

אתה גורם לפסימיות במדינה...אנחנו לא צריכים אנשים כמוך. באמת שהפסימיות שלך לא עוזרת-אז אם תוכל לארוז בשקט ולטוס לחייך "המאושרים" מלאי ה"ההנאות" בחו"ל ברוגע. אם אתה כל כך נהנה למה להפסיק את כל ההנאות ולבוא להתווכח עם מישהו מפורום ישראלי? תן לנו להתפורר בשקט-תפסיק להטריד את עצמך בעיניינים ישראלים שלא קשורים אלייך יותר.

M e g g i

New member
מי מאיתנו לא דיבר אליך בצורה מכובדת?

אל תהיה צבוע, כולנו דיברנו יפה! כולנו הבענו את דעתנו בנימוס! אמנם דעתי ודעתו של רונאל ושל כל האחרים אינה דומה ואף לא מתקרבת לשלך אבל, אל תשמיץ...

רוני13

New member
פאשיסט חביב...

תפסיק עם הארס ופשוט תצא מכאן. הוצאת את דבריי מהקשרם ועוד בצורה כל כך בוטה ובולטת לעין!

למעלה