איה כורם ב
אנשים

Fragile rose

New member
המון ציצים. בשביל המון טיפים

אני לא מאמינה שהוא התגייס. בא לי למות חצאית מיני קצרצרה אפורה חומה שכזו חולצה ארוכה חומה עם מחשוף מפה עד מחרתיים בערך מגפיים שחורות עד הברך שחרשתי על האמא שלהן מעיל צמר שחור ארוך. שיער פזור. הוא הסתדר היום!!! איפור בהשקעה חולנית וזהו נראה לי

EVE Lights

New member
מי יודע ../images/Emo10.gif

זה תלוי אם נצא או נישאר בבית... פפ דיווחים מאוחר יותר

Small talk

New member
לא שום דבר גרנדיוזי

סתם אני ועוד כמה חברים הולכים לראות את 'משפחת סימספון' אצל ידיד אחר ולהזמין פיצה. ואח"כ כנראה חברה באה לישון אצלי.

EVE Lights

New member
איי לייק.

סריג שחור חצי גולף פשוט שאני אוהבת ג'ינס בויפרנד בהיר נמוך שאני הכי אוהבת בעולם כי הוא עושה אותי כוסית ממש! מסבוטאז
חגורת ניטים 2 שורות גרביים עד מעל לברך בפסים לבן-שחור (קר לי נורא) סתם נעלי עקב פלטפורמה סגורות שחורות שאין לי לב לזרוק וחוטיני שחור עם שטן אדום מקדימה

MaddyD

New member
איום ונורא

היתי בטוחה שזה סתם לפסיכומטרי ובסוף היינו במסעדה יקרה.. באמ נורא לבשתי ג'ינס סקיני שחור שהיה עלי ענק ושלחתי לתופרת ויושב עלי בנזונה. אני נראת בו רזה ממש מגפי גומי לבנות גאוניות גופיה לבנה עם אול אובר פרינט של כפתורים, משהו ממש חמוד על זה סריג מכופתר אפור , רכוס עד הסוף.. לוק חנוני קצת על זה מעיל ענק שחור של גאנגסטרים שיש לי כבר 4 שנים בערך מאולד נייבי בלי איפור. איום ונורא.

THE ronch

New member
יצא יפה

גרביון שחור חצי שקוף מעליו גרביון שחור חצי שקוף מצופה אולאובר בנצנצים כסופים ומלא רכבות וקרעים חצאית מלמלה קצרצרה ורודה (בהירה וחיוורת) מזארה עם כלמיני קישוטים עליה באפור גופיה ארוכה בלמטה שחורה מטיאנטי מעל זה סוודר שחור עם שרוולים ארוכייייים ארוכיםםםםם בוטס חומים ומעיל אפור בגזרת A מעלףףףף שהיה בחלק מהלילה סגור וגם מדבקת כוכב קטנה ליד עין שמאל

PennyLaneM

New member
לא יצאתי למקום מעניין

לבשתי טוניקת עטלף שחורה גרביון שחור עם דוגמאת שיני כלב חגורה גדולה מוצלבת כזה בצבע סגול מגפיים עד הברך בצבע חום-בז' אנערף ג'קט חום-בז' מחוייט מעיל ארוך לבן עם 3 כפתורים מהמם! תיק ענק עם אול-אובר פרינט של תפוחים צבעוניים עגילים גדולים כתומים מדיווה+צמידים

../images/Emo71.gif

לבשתי סוודר שחור עם V מזארה מהרגילים סתם גופייה לבנה מתחת שראו למטה ג'ינס כהה מזארה אדידס שחורות שיער פזור ותיק לבן עם רצועת צמה עיפרון שחור אופוריה והיה נחמד כזה. היינו אצל חברה,ואח"כ הלכנו להסתובב בפארק שכולם יושבים שם. והוא חולה): אוף.

RainbowL

New member
../images/Emo32.gif אוף אני שונאת שמוציאים דברים מהקשרם

והכל נדפק. אני יוצאת כזאת סתומה שאלוהים יעזור לי...

../images/Emo32.gifסיבוב יומולדת עם אמא ב"ארנה".

אחרי שבסופ"ש בו ביליתי חולה ומרוטה בבית בהרצליה [אני עם חום גבוה ודלקת גרון כבר מעל לשבוע, אבל רק בסופ"שים מרשה לעצמי להימרח על הספה בבית הוריי. "הילד בן 19, וגו'"] אמא פינקה אותי בעץ כריסמס מאולתר מצוייר על פלסטיק-גלי שעליו תלויים שלל גרביים חדשים מלאי מתנות קטנות ודביליות במיוחד [קופסא עם מגנטים, סוכריה על מקל, גומיות לשיער, סכיני גילוח (?!)...]- היא החליטה סוף סוף לקחת אותי לסיבוב קניות קצת יותר רציני. לא שביקשתי, חלילה. אני מרוצה בחלקי, בחיי. כנראה היא פשוט מרגישה צורך לפצות אותי על יום ההולדת העגום בו התעלקתי על בני כיתתי ונגררתי אחריהם לסיבוב בארים חסר פואנטה ברחבי העיר, שנתן לי שלל רעיונות חדשים לנושא הקודם לשיעור סיפור קצר: "ניכור". והרי השלל: -מגפוני הלבד האפורים הנמוכים עם הכפתורים, שנדמה לי שראיתי אצל מישהי מפורום "אופנה" או "אופנה אלטרנטיבית". כאלה שנראים כאילו חבשו אותם סביב הרגל, ואפשר לקפל באלכסון כך שרואים בפנים צבע סגול-בהיר. כמו של קטקטים, נו. טוב, זה תיאור לא ברור. אם אני אמצא תמונה אני אתרום אותה. מדהימות, בכל מקרה... -שרשרת ארוכה עם תליון מתכת שטוח של רובה מים ורוד-זוהר -כפפות-חצי [בלי אצבעות] בצבע אוף-ווייט עם כתמי נמר שחורים-אפורים [נשמע רע. אבל כה חמוד] -תיק צד די גדול בצבע כחול מבריק דמוי-עור, שהבד החיצוני שלו נראה כמו תבליט כוכבים. -תיק צד צהוב קטן, שוב מבריק דמוי-עור, עם כתפייה ארוכה וכפתור גדול. בוא'נה, אני גרועה בתיאורים. אבל מכל מקום, אהבתי הכל.
חיחי. מתנות זה נחמד. מה גם שביום חמישי עשיתי יום-כיף עם חברהשלאבא, והיא קנתה לי, לבקשתי, ספר אומנות פופ בשם "Fun with Latex", ובו שלל אומנים צעירים מכל העולם עשו את זממם במוצרי לטקס [קרי: בלונים, כפפות גומי וקונדומים]. התוצאה מלבבת, מטורפת ולגמרי מעוררת השראה. בלוני העולם, Beware! וזהו. אממ. שוב מזל"ט לי, אני מניחה. שאתחדש?

MaddyD

New member
יותר חשוב. מה אתן עושות היום בערב?

אוף קצת בא לי למות. אני מסיימת רק ב22 וחצי ככה והוא לא מוכן לבוא לתל אביב כי נורא רציתי לשבת בקפה נואר והאמת שממש יצא לי החשק. נראה לי אני בכלל לא אראה אותו היום מה אתן עשות

אעע. לא ברור.

יש מס' אופציות, אף אחת לא קוסמת לי במיוחד: א. להתעלק על חבריי לספסל הלימודים ולצאת איתם לאיזה סבב בארים ומסיבות מאולתר. הדתל"שית די מעורה בסצינה, כך שהיא בטח יודעת על איזו מסיבה טובה, אבל למען האמת די נמאס לי מהאובססיה שלהם לחגיגת ודיבורים על עצמם והגאונות שלהם והפילוסופיה הקיומית והפחד שלא יצליחו להתקדם עוד בחיים. ואני כבר בן 28, בוהו, ומה יקרה אם כבר לא אוציא את יצירת המופת שלי, בלהבלה-יאדהיאדה. תמותו. מה גם שמאז שהעניינים ביני לבין הסטלן לא לגמרי צלחו [היו עניינים? פספסתי אותם? למה אף אחד לא מספר לי כלום?], הוא די מגעיל אליי, ומשתדל לקטול אותי בכל הזדמנות או לפחות למלמל גיבובים חסרי פשר על זה שהוא "חייב קלווז'ר. פשוט חייב". אבל למה לסבך כל דבר למה?... ב. איזו מסיבת מינימל-טכנו-הא? עם השותף וחבר טוב שלו שאני דווקא מחבבת [וזה נדיר! רובם ממש אדיוטים...], באיזה מועדון שלא זכור לי איך קוראים לו. תכל'ס? לא מעניין. לחילופין אפשר לגרור אותו גם למסיבת הגותים שהפאנקיסטית מהלימודים עובדת בה כסלקטורית, אבל נדמה לי שזה אפילו יותר נורא. ג. מסיבת רחוב בפלורנטין שזה עתה נודע לי מהודעה של רונצ' בפורום "אופנה" שמתקיימת, ואני נוטה לחשוב שבה חגגתי את הסילבסטר בשנה שעברה. והיה מגניב, תכל'ס. גם אם הזוי. וגם אם הכרתי אנשים שעכשיו אני קצת מצטערת שנקלעו לחיי. אבל היי, גם זו חוויה! ואני מניחה שאם אודיע על האופציה לשותף, זו וודאי תהיה האופציה העדיפה בעיניו. ד. סתם לשבת עם השותף בבאר נידח ולהתלונן על החיים [סבבה מבחינתי, אבל מה הסיכוי שהוא יסכים? הוא פשוט טיפוס שמח מדי. לעזאזל איתו]. ה. לשבת בבית לבד ולשתות בירה ולהתלונן, כרגיל, ביני לבין עצמי. יאללה, כולה שנה אזרחית חדשה. שומדבר מיוחד. זה גם לא שאני אשכרה יכולה להתנשק עם מישהו ב-12, גם לו רציתי [והיי, אני לא], בגלל הדלקת גרון החיננית והמדבקת שלי. סתם. רק סתם. סתם דברים. שנה טובה, הא?

Fragile rose

New member
עובדת

הבחור התגייס לי אז אין עם מי לצאת נקווה לטיפים אני צריכה כסף

LimiMimi

New member
אני לא יודעת ]:

אני יוצאת עם מישו ואני לא יודעת איפה נשב בלעלעלע, כל המקומות עמוסים באנשים ואשכרה צריך להזמין מראש, יש גם מינימום בטוח

למעלה