../images/Emo32.gifסיבוב יומולדת עם אמא ב"ארנה".
אחרי שבסופ"ש בו ביליתי חולה ומרוטה בבית בהרצליה [אני עם חום גבוה ודלקת גרון כבר מעל לשבוע, אבל רק בסופ"שים מרשה לעצמי להימרח על הספה בבית הוריי. "הילד בן 19, וגו'"] אמא פינקה אותי בעץ כריסמס מאולתר מצוייר על פלסטיק-גלי שעליו תלויים שלל גרביים חדשים מלאי מתנות קטנות ודביליות במיוחד [קופסא עם מגנטים, סוכריה על מקל, גומיות לשיער, סכיני גילוח (?!)...]- היא החליטה סוף סוף לקחת אותי לסיבוב קניות קצת יותר רציני. לא שביקשתי, חלילה. אני מרוצה בחלקי, בחיי. כנראה היא פשוט מרגישה צורך לפצות אותי על יום ההולדת העגום בו התעלקתי על בני כיתתי ונגררתי אחריהם לסיבוב בארים חסר פואנטה ברחבי העיר, שנתן לי שלל רעיונות חדשים לנושא הקודם לשיעור סיפור קצר: "ניכור". והרי השלל: -מגפוני הלבד האפורים הנמוכים עם הכפתורים, שנדמה לי שראיתי אצל מישהי מפורום "אופנה" או "אופנה אלטרנטיבית". כאלה שנראים כאילו חבשו אותם סביב הרגל, ואפשר לקפל באלכסון כך שרואים בפנים צבע סגול-בהיר. כמו של קטקטים, נו. טוב, זה תיאור לא ברור. אם אני אמצא תמונה אני אתרום אותה. מדהימות, בכל מקרה... -שרשרת ארוכה עם תליון מתכת שטוח של רובה מים ורוד-זוהר -כפפות-חצי [בלי אצבעות] בצבע אוף-ווייט עם כתמי נמר שחורים-אפורים [נשמע רע. אבל כה חמוד] -תיק צד די גדול בצבע כחול מבריק דמוי-עור, שהבד החיצוני שלו נראה כמו תבליט כוכבים. -תיק צד צהוב קטן, שוב מבריק דמוי-עור, עם כתפייה ארוכה וכפתור גדול. בוא'נה, אני גרועה בתיאורים. אבל מכל מקום, אהבתי הכל.
חיחי. מתנות זה נחמד. מה גם שביום חמישי עשיתי יום-כיף עם חברהשלאבא, והיא קנתה לי, לבקשתי, ספר אומנות פופ בשם "Fun with Latex", ובו שלל אומנים צעירים מכל העולם עשו את זממם במוצרי לטקס [קרי: בלונים, כפפות גומי וקונדומים]. התוצאה מלבבת, מטורפת ולגמרי מעוררת השראה. בלוני העולם, Beware! וזהו. אממ. שוב מזל"ט לי, אני מניחה. שאתחדש?