איה כורם ב
אנשים

greeneye

New member
מיצי!

יצאתי עם חברות.. הזמנו מקום בגרין האוס, שזה בית קפה נורא חמוד בתוך משתלה באזור פה, אבל איחרנו להם ברבע שעה ולא שמרו לנו שולחן.. אז...הלכנו לאמרולה, שצמודה לגרין האוס.. ובהתחלה היה קצת יבש.. ואז הבנות התחילו לשתות ונהיה מצחיק. ואז באו חבורת שריונרים חמודים והזמינו אותנו לשבת איתם, אז ישבנו איתם ועשינו שטויות והיה מממממש מצחיק! כאילו, 2 מהחברות שלי שתו אבסינת ונדפקו לגמרי..אחת אמרה את כל מה שהיא חושבת, בלי לסנן ובלי טיפת טאקט..והשניה? צחקה כמו מסטולה כל הערב ולא הצליחה ללכת ישר.. קיצר, תסמכו עלינו שקרענו את השריונרים האלה מצחוק.. [וקצת ירדו עלי שאני מרעות ואני בחיה"א... אני כבר רגילה לשטויות האלה.."אה, אז אבא סידר לך?" "לא!" "בסדר בסדר" "לא נו! הגעתי לבד לזה, הייתי טובה בקורס!" "נו בסדר, אני מאמין לך..כל השאר לא.."
]

SNoopY 26

New member
ווואי היה ערב חביב +++

אז לא היתנשקתי ב-1 אבל זה לא שציפיתי למשהו אחר.על הזין:] עשינו כלהחברות ארוחה אצל חברה שהיה לה בית ריק, תקשיבו, אוכל כזה יש רק בטופ של המסעדות!!! הפשטידת פיטריות של ויק אכן לוקחת מוקם ראשון (
) מה כן שזה גם מקורי.. אז ויק סחטיין. בין היתר היה רביולי עם רוטב טעים, מלוואחים כושלים (לא נציין של מי), מקרוני צ'יז של אביבילה, סלט אחד הנדירים, בורקסים, אורז, יין וכ'ו. עוגה בת"ז לסיום. אחרי בליסה ממושכת וצחוקים (מטורפים יש לציין) החלטנו לקפוץ למסיבת שיכבה שהייתה באיזור. חח באנו אחרי 12 כך שלא היה ממש קטע, אבל לפחות ראינו אנשים ומשם זרמנו לבית ריק של ילד במושב. היה מצחיק...שתייה וכאלה..מוזיקה. חוץ מהשלב שבו אחד שרוצה אותי היתעלק עלי ממש, הכל היה סבבה.

SweetTemptation

New member
../images/Emo108.gif מסיבה בצרעה[הירושליות יכירו]

היה נחמד...לא מסיבה מגה כייפית אבל סבירה ביותר..

tink 16

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo203.gif אעאעעאעאע!!!!!!

המורה שלי התקשר "מה את אומרת לעשות את הטסט בשבוע הבא?" OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא רוצה לפתוח פה ולהביא עלי עין הרע, אבל אני באמת נוהגת טוב
רק שיהיה בסדר.

OverSharing

New member
../images/Emo32.gifאיזה יופיי:)../images/Emo103.gif

נגמר החודש וחישוב מהיר הניב שעשיתי החודש 2345 ש"ח:) מלבד זה שאני גאה בי מאוד, אני ממש מאושרת מזה!:) [ויש לי מעל 3000 ש"ח בבנק שזה...שיא? אני ממש שמחה!:)]

Fragile rose

New member
../images/Emo32.gif

אחרי שהוא עצבן אותי היום ואמר לי שאני יכולה להתנשק עם מי שבא לי כי אנחנו לא ביחד ואחרי שכמעט חנקתי אנשים שבאו לבר. מצאתי עם מי להתנשק לחגוג את השנה החדשה. מי היה מאמין. שאחרי כמעט שנה יהיה שידור חוזר טובנו, שויין, העיקר שהיה טוב

GaloshiT

New member
../images/Emo32.gif בננות צו ראשון

אז ככה מחר יש לי צו ראשון מבחינת לבוש..כדאי ללבוש מכנס קצר? מתחת לבגדים הרגילים? והבדיקות בחדר או שמסתובבים ליד הרבה בנות בבגדים תחתונים?

MC SammY

New member
המ

כעיקרון, יהיה לך יותר נוח לשים מכנס קצר או בוקסר צמוד כשאת עומדת עם הגב לרופא ומתכופפת. אז כן
ואף אחד לא רואה אותך בתחתונים חוץ מהרופא...

../images/Emo7.gifרכזת לתפארת לשכת הגיוס

. כמה חבל שהמדור שלי לא מקבל חיילים מפברואר

לא חסר../images/Emo9.gif

אבל אני עוד אדבר עם המפקדת שלי אחרי שתתגייסי...אולי בכ"ז..
ויש אחלה מדורים בלשכה

Small talk

New member
תראי הקטע שאת צריכה להישאר בתחתונים

וחזיה הוא הכי בקטנה שיש. כאילו גם אני ביישנית בכל השטויות האלה, וכל הבדיקה ערכה גג 2 דקות. היא תאמר לך להיכנס מאחורי וילון ולהתפשט ולקרוא לה שאת מוכנה. ואז היא תיכנס תגיד לך להסתובב,להתכופף [שהיא תוכל לראות שכל החוליות שלך במקום]. לשכב על מיטת רופא כזו לדקה שהיא מקשיבה לך ללב ולשטויות כאלה ותצא ותגיד לך להתלבש. ותחשבי כמה בנות היא רואה ביום זה לא שהיא תסתכל אליך ותגיד 'וואי איזה שמנה/רזה/גבוה/נמוכה/מכוערת/יפה היא...'.

לי לא עשו את זה בכלל..

נכנסתי מאחורה הוילון, הרופא בא עם הסטטוסקופ[?] הקשיב לנשימה שלי והלך P:

רצוי

בוקסר כזה וחזיית ספורט.. למרות שזה לא כזה ביגדיל [אני עם הכישרון היוצא דופן שכחתי מהעניין, באתי מהחבר, ובדרך נזכרתי שאני בלי חזייה ועם חוטיני כיףכיףכיף] הבדיקה שטותית וקצרה לגמרי והיא מאחורי וילון שאת והרופא שם [ואם את רוצה גם חיילת\חובשת]

למעלה