איה כורם ב
אנשים

אממ

קודם כל עכשיו חזרתי מג'וג וראיתי את בני הנהג מונית החמוד עם הטלוויזיה באוטו ברחוב שלי הזמינו אותו והוא חשב שזאת אני.. חח חמוד [הוא תמיד הנהג שבא לאסוף אותי כשאני מזמינה מונית]. אז קבענו להיום ב22, הוא לוקח אותי לרינת, מרינת יקיר אוסף אותנו ואיפשהו גם צליל תצטרף, אח"כ עושים גיחה ליניב לעבודה, רק לגנוב ממנו נשיקת פרה-חצות ואח"כ סבב בהרצליה מגניב ונראה עם מי אני אתנשק באמת אם בכלל.... מקווה שיהיה כיף

Mardy Bum

New member
חוגגת עם הבחור הכי שווה בארץ!

בני גורן, כאילו?! ואולי גם אהרון אספיס יצטרף לעסק

EVE Lights

New member
טוב בסוף

סתם משו קל"בניקי כי אין לשנינו כוח לצאת מהעיר או שכונתי שאין לי מושג איך שם כי בחיים לא הייתי שם או סתם בית קפה על סוקולוב.. למי אכפת, העיקר רואים אותו

רייל

New member
כלום.

כי זה מה זה תקוע לי באמצע החיים ומי אמר שאני חייבת לחגוג הלילה? מי? מיייייייייייייייי אני אחגוג מחר מחרתיים מתי שבא לי. כוסראבק יום דפוק יש לי את כל 2008 בשביל לחגוג מה שמשמח אותי זה שיש לי מקום למסיבת חגיגות 18 שלי ויהיה הכי אדיר ביקום הכיייי אדייייר ביקוםםםםם.

adiss90

New member
בחצות אני בטח אתנשק.

עם זיגמונד פרויד. פסיכואנליטית+פסיכוסקסואלית(גרר, אני מתה על החומר הזה) ואז עוברים למאהביי האחרים: בנדורה ו...נווו עוד אחד יחסית חדש ששכחתי את שמו. מה אני אגיד....בלאגנים. בסוף זה עוד ייגמר באורגיה מטורפת.

Small talk

New member
משפחת סימפסון [בפעם השלישית]

עם חברים,בירות [שעדיין לא החלטתי אם אני אשתה או לא, כי אני באה עם אוטו אבל זה מטר (פשוטו כמשמעו) מהבית, אז אולי אני אתחלק בחצי פחית עם מישהי],פופקורן ופיצה. נו קיס [נו סמית'] אבל לא כל כך נורא.

Magic Melody

New member
הולכת לפאב הכי מגניב בירושלים ..

וכנראה אתנשק עם חברה שלי
לא מרגש במיוחד.

ThE uVa

New member
דייט עם הטלוויזיה?../images/Emo60.gif

כולם נורא לא אוהבים אותי היום.. בכל מקרה, שנה שעברה בסילבסטר ראיתי "נוטינג היל", אז השנה אני אראה, שוב בערוץ 10 [נראלי. או 22], "מיקי עיניים כחולות". כנראה שיו גרנט מתאים לתאריך. בכל מקרה, אני אסכם את זה במילותיה של חברה טובה-"רק תזהרי לא להתחשמל כשאת מתנשקת עם הטלויזיה."

AnGeL DoLlY

New member
ארוחת new year עם הבננות

הרמת כוסית, מלא אוכל, טונות צחוקים אפילו תיעדנו בווידיאו מי צריך יותר

מרוב כל התכנונים והדיבורים -

בסוף לא עושה כלום
לחברה שלי נדפקו הבלמים באוטו, מה שאומר שאין מכונית=אין איך לצאת=נשארים בבית. מבאס טילים אבל אין יותר מידי ברירות. אמרתי לה שלא מעניין אותי, יום שישי יוצאים לדאנס בר כפיצוי
שתהיה לכולנו שנה מעולה!

Immortality

New member
ישבתי עם החבורה של הבסטפרינד וחבר שלה

אצל מישהו מהם באולפן [כן, יש לו אולפן הקלטות בבית]. בחיים שלי לא הייתי כל כך מטומטמת. אני לא מאמינה שעשיתי את הפאדיחות האלה ויותר מזה אני לא מאמינה שאחד מהאנשים המדהימים בעולם היה שם, וראה אותי עושה את השטויות האלה. מי נתן לי לשתות אלוהים ישמור!!!!!!!!!! :(

Tin Doll

New member
ממ

יצאתי עם חברה ליאנקיז. בנאלי ומשעמם, אבל כלכך נהנתי איתה, ודיברנו כלכך הרבה שטויות והיה פשוט כיף.

למעלה