מהמם! מה המס' שלו?
P PeachGirl New member 25/5/12 #10 China glaze- Stone cold אין קשר לשבועות, סתם כי בא לי עליו חג שמח לכולן!
O Osnatz1 New member 25/5/12 #13 יפה! נראה לפי התמונה שהוא דיופ כמעט מושלם לאיירון באטרפליי של אורלי שבא לי עליו כבר חודשים..
P PeachGirl New member 25/5/12 #15 כן- שהעלתי אותו לפייס זה מה שכתבתי לפני שנתיים שהבטרפלאיי היה בכל חור לא התלהבתי ממנו. עכשיו אני לא מבינה למה...
כן- שהעלתי אותו לפייס זה מה שכתבתי לפני שנתיים שהבטרפלאיי היה בכל חור לא התלהבתי ממנו. עכשיו אני לא מבינה למה...
O Osnatz1 New member 25/5/12 #16 הבעיה היא שיש לי לקים דומים אז אני מתבאסת לקנות אחד שהוא "ליד".. אולי טופ מאט על REVVVOLUTION של קולור קלאב או BABY ITS COAL OUTSIDE של אופי יביאו תוצאה דומה..
הבעיה היא שיש לי לקים דומים אז אני מתבאסת לקנות אחד שהוא "ליד".. אולי טופ מאט על REVVVOLUTION של קולור קלאב או BABY ITS COAL OUTSIDE של אופי יביאו תוצאה דומה..
P PeachGirl New member 25/5/12 #17 אז לא! אני בעד לנסות את האלטרנטיבות הקיימות ולהשאיר מקום ללקים חדשים שלא דומים למשהו שכבר יש
N noash5 New member 26/5/12 #45 לק מהמם גם אני קניתי אותו לא מזמן ועדיין לא מרחתי.. התמונה שלך עושה חשק=]
א אורזיגל New member 26/5/12 #61 אהבתי! למרות שבדר"כ אני לא אוהבת מאט-ים מצטרפת לשאלה האם הלק שבתמונה הוא עם טופ מאט שהוא ככה בלי טופ?
אהבתי! למרות שבדר"כ אני לא אוהבת מאט-ים מצטרפת לשאלה האם הלק שבתמונה הוא עם טופ מאט שהוא ככה בלי טופ?