איזה לק נלבש? שרשור סופ"ש + שבועות

אורזיגל

New member
עכשיו שניתן לרכוש בארץ...זה בהישג יד

המחיר גבוה ואיני נוהגת לרכוש לקים בכזה מחיר, אבל בפניו, לא יכולתי לעמוד

trilliane

Well-known member
מנהל
הוא מהקולקציה שנמכרת בסופרפארם?

ממה שזכור לי היו שם בעיקר לקים קרמיים עדינים...

poynter

New member
ניסיון עלוב לאיזה גרדיאנט

לצערי לא בחרתי צבעים מנוגדים מידיי ולכן הוורודים נבלעו אחד בתוך השני.
(הגליטר המנצנץ הוא המפורסם של לייף שנתן פה עבודה טובה)

אבל נו,
שיישאר עד שימאס

Osnatz1

New member
דווקא אהבתי!

הגוונים באמת קצת דומים מדיי אז פחות רואים שזה גרדיאנט, אבל גם בתור מנת יתר של ורוד זה יפה :)
המריחה מושלמת אגב.

את הנצנצים הכי אהבתי, הם עושים את זה כזה חגיגי!

einat162

New member
שילוב של :

אפור כהה (כמו של PeachGirl בתמונה, אבל נראה יותר נוצץ במריחה) לייף 268 ומעליו שכבה של סגול שקוף לייף 243

שיק 31 + snowglobe

מתכון להכנת דיופ לשיק 31 למי שלא רוצה לקנות: קחי בקבוק טיפקס. שפכי לתוכו מים. ערבבי.
(אני משתמשת בו פעמיים בשנה ב-ל-ב-ד, לפרנץ' של יום כיפור ולשבועות.

בתמונה- שתי שכבות של השיק הלבן ושתי שכבות של snowglobe. בהתחלה שמתי שכבה אחת וזה היה עדין ויפה ואחרי כמה שעות התחשק לי לנצנץ אותו קצת יותר אז הוספתי שכבה.

חג שמח!

Osnatz1

New member
נראה כמו כדור דיסקו!

פעם הבאה שימי אותו על לק כהה כהה, בטח זה אפילו יותר מטריף!

וגם אני מורחת את הלבן של שיק רק בחגים חגיגיים.. ולפעמים ביום העצמאות

אלודאה

New member
לק של בת ארבע וחצי

הפורום שלכן כל כך מלא חיים וברק שהוא גרם לבתי הצעירה ולי לעבור על כל תמונות הציפורניים המקושטות ולהאנח בקנאה.הגברת מיד דרשה גם כן לק בצבעים. תכנון - הגיברת. ביצוע - אני.
לפניכן התוצאה.

(היא מקבלת "טיפול יופי" כזה פעם בכמה חודשים, אז לא צריך לדאוג מחשיפה לחומרים מסוכנים וכו').

trilliane

Well-known member
מנהל
איזה חמוד! וגם הילדה (אני זוכרת
)

אגב, יש לי חברה עם ילדה בת 3 והיא לא מרשה לה למרוח לק כי היא רוצה לשמור משהו לעתיד... היא חוששת שאם היא תרשה לילדה עכשיו למרוח לק אז בגיל 10 היא תבקש להתאפר ואז בגיל 16 עוד תחזור לה עם קעקוע...

אלודאה

New member
תודה

העיצוב, כאמור, שלה. היא התחילה מחצי-חצי על כל ציפורן, דרשה כמה קוים מקבילים על אחת מהן, וכשנגמרו הרעיונות "הכל בכתום".

רגע של רצינות - היו לי כל מיני התנגדויות אידאולוגיות עד היום שבו היא חזרה עם לק ותסרוקת מפונפנת מהגן, ומאז הגעתי למסקנה שעדיף שהיא תלמד יסודות בסיסיים בעיצוב מאמא שלה ולא מהחברות בגן. באופן כללי לדעתי עדיף לאפשר לה להתנסות בדברים בבית ושתהיה המשכוכית של הגן במקום להפך.

mAmA MiSiSiPi

New member

התנאי אצלי למריחת לק היא קודם כל גזירה של ציפורניים וקירצוף טוב ורק כשהידיים נקיות אני מסכימה למרוח אני לא מוכנה שמתחת ללק יתחבא ג'יפה.

אלודאה

New member
מסכימה לגמרי!

המסר הופנם כל כך טוב שהגברת העירה לי שאסור לי למרוח לק על הרגליים כי לא התקלחתי לפני כן...

shyleedrori

New member
OPI - JUST SPOTTED THE LIZZARD

הדיופ לPERIDOT של שאנל לו חיכיתי רבות!!!
מתנצלת על המריחה העקומה, הפורמולה שלו די טריקית וזה שהציפורניים שלי מתפצלות לא עוזר...

trilliane

Well-known member
מנהל
הוא אכן נראה מדהים במאט אבל גם בלי

אני לגמרי איתך, תתחדשי ותהני!

למעלה