איזה לק נלבש? שרשור סופ"ש + שבועות

trilliane

Well-known member
מנהל
מניקור לשבועות

בכלל בין הלטאה של OPI (זהב זה חגיגי, לא?) לבין פיבי של זויה (תכלת הולך טוב עם לבן) אבל כל המניקורים הלבנים בפורום שכנעו אותי ששבועות זה לבן וזהו.

ואז נשאלה השאלה "לבן ו...?" כי אני לא מסוגלת להתמודד עם ציפורניים לבנות כשלג... הרעיון התעורר כשבהיתי בדסקה החינמית של BP וקלטתי שיש שם חותמת של אשכול ענבים. מגניב! עכשיו לא נותר לי אלא למצוא עוד שישה מינים בשאר הדסקיות...!
מצאתי כמה דברים נחמדים אבל זה לא היה ממש זה, ובלי רימון? הרי הוא הכי יפה! (וגם הכי קל לציור). התלבטתי אם לעשות חלק חותמות וחלק ציורים, אולי ציורים רק ביד ימין... ואולי בכלל חותמת סטייל פרה? בסוף הגעתי למסקנה שאם חלק יהיו בציורים החותמות יראו חיוורות לידם ויאללה, מציירים.

החיסרון של הציורים (שלי) שהם תמיד יוצאים ילדותיים למדי (בפרט לעומת הניקיון והאלגנטיות של החותמות) אבל קניתי מכחול חדש בביוטיקייר והייתי צריכה לנסות. את הקווים ציירתי בעיקר איתו (היה די נוח, לשמחתי), את הנקודות והאליפסות עם מנקדים, והתוצאה לפניכן. בסופו של דבר רק באגודל ימין השתמשתי בחותמת.

הרקע הוא 2 שכבות של פיגמנט צחור לפרנץ', קישוטים וחותמות (זה שם הלק) של בוקי סטייל שהיה לי ממש סיוט למרוח (אבל קשה לי עם רוב הקרמיים ועם לבן במיוחד; עוד לא פגשתי לבן שנהניתי למרוח) וטינפתי את כל העור מסביב. עבדתי יותר זמן בניקוי מסביב מבמריחה עצמה...
(ועדיין בתקריב רואים שזה רחוק מלהיראות אידאלי). מעליו מרחתי 2 שכבות של ג'ייד פרוזן יוגורט (431) כדי לרכך מעט. האפקט היה כ"כ עדין שראיתי אותו רק כשהציפורניים עוד היו לבנות לחלוטין (וגם זה בהשוואה למקור). אחרי הציורים הוא לא מורגש ובתמונה הוא בלתי נראה לחלוטין, כמובן. לגבי הלקים לציורים אני לא אפרט כי זו רשימה ארוכה, אבל אשמח לענות ולפרט אם מישהי רואה משהו שמעניין או מסקרן אותה.

חג שמח!

למעלה