איזה ריח הכי מדליק אותך?

איזה ריח הכי מדליק אותך?../images/Emo196.gif

לאחד זה ריח של דשא טרי, לאחר זה ריח של חוף הים ויש כאלו שלא מסוגלים בלי הריח של בן/בת הזוג שלהם... אז ספרו לנו: איזה ריח הכי מדליק אתכם ועושה לכם את זה – ולמה? בין ה- 09-12/05 עד השעה 15:00 יוזמנו הגולשים להצביע לסיפור המועדף עליהם בשרשור מיוחד שנפתח, אשר יכלול 20 סיפורים אשר ייבחרו על ידי הנהלת הפורומים. חמישה גולשים יזכו בבושם החדש לגבר Spark, מבית Spring! חברת Spring משיקה את בושם Spark החדש לגברים, שמסעיר את החושים עם ניחוחות מסוקסים ורעננים המשלבים תמציות ריח טבעיות של תערובות פרי הדר לימוני ואשכוליות מרעננות לתמציות סנדלווד, ארומת מסק ולבנדר קרירות וחושניות. הזדמנות נפלאה ליהנות מניחוח גברי ומושך ונחשב אידיאלי לשימוש לאחר פעילות ספורטיבית. את בושם Spark. את הבושם ניתן להשיג ברשת April וחנויות נבחרות במחיר היכרות ובצירוף ג'ל רחצה חינם. פרטים נוספים על הבושם באתר: http://www.myspring.co.il/spark.asp הנהלת הפורומים תודיע על הזוכים עד כ-24 שעות מזמן סיום התחרות. אנא עיינו בתקנון התחרות לפרטים נוספים על אופן ההשתתפות וכללי התחרות: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1688509 מחכים להתבשם מהסיפורים שלכם...

mhaifas

New member
../images/Emo99.gif הריח האהוב עליי - ריח הקפה

הריח האהוב עליי מחובר בזיכרון שלי לנסיעה לברזיל, אחרי 3 שבועות של מסע בג'ונגל האמזונס, הגעתי לעיירה קטנה, כשאני צמא, רעב ומותש. נכנסתי למסעדה היחידה שמצאתי, הורדתי את התיק הכבד וגררתי את עצמי לדלפק ההגשה. רק רציתי לשתות... ואז הסתובבה אליי מן העבר השני של הדלפק, נערה מולאטית חמודה מאוד וחייכה חיוך לבן, מבעד לפנים שחומות ועיניים ירוקות. "טו דו ביין? רוצה קפה?" היא שאלה. לא ממש על קפה חשבתי, אבל היא הוציאה מתוך שק קנבס מלוא החופן פולי קפה והגישה לי בידה השחומה להריח. סימנתי לה שאני לא מריח כמעט כלום. היא חייכה ושפכה את הפולים הטריים לתוך כלי מתכת כסוף, והתחילה לכתוש. גל של ריח קפה טרי מגרה מילא את האוויר והגיע לאפי. התקרבתי עם הראש, כדי לראות את האבקה, וסימנתי לה בחיוך שבדיוק כזה אני רוצה. את ריח הקפה הזה וטעמו לעולם לא אשכח כי שתיתי אותו בדיוק בזמן ובמקום הנכונים ביותר ועם הנערה היפה, והפרחונית ביותר שפגשתי מאז ומעולם.

mosheico

New member
הריח שהכי עושה לי את זה הוא ריח הטלק

כן כן האבקה לטיפול בישבן של התינוק , אני פשוט מכור לריח הזה כבר כמה שנים טובות ונדמה לי שזה אפילו לוקח אותי אחורה לתקופה שאני עצמי הייתי תינוק, אשתי יודעת שאם היא רוצה אותי בחדר השינה היא לא שמה לא דאודורנט לא בושם פשוט מאוד מעט טלק ואני מהופנט

"הגועל נפש של השטח"

את ה-3 שנים האחרונות ביליתי בצבא ( משתחרר שבוע הבא אינשאללה.. בהצלחה לי!), ויצא שאת רוב השירות שלי העברתי פשוטו כמשמעו - בשטח! אם באימונים ( שהיוו חלק נכבד מהשירות) ואם בפעילות המבצעית. כל מי שעבר את החוויה הזאת מכיר את הריח הנורא שמתפתח אחרי יום-יומיים של אימונים בשטח- זעה, בוץ, מנות קרב שנשפכו על המדים והאבש"ש - ואיך אחרי זה אתה כבר לא מריח כלום.. ויום חמישי/שישי חוזרים לבסיס, וכולם מורידים את הנעליים בבת אחת.. רק תיזכרו בזה! ( או תדמיינו) ואז נכנסים למקלחת, משפשפים חזק חזק, יוצאים ועולים על א'.. זה ריח מיוחד! אך יש ריח הרבה יותר מיוחד, וזה הריח של הבית, כשאתה מגיע (או מתעורר אליו) בערב שבת, והבית כבר נקי ושטוף, ורק ריחות של בישולים של אמא עולים מהמטבח.. מישהו יכול לומר לי שיש ריח יותר טוב מזה בעולם? לא נראה לי.. ..אבל בינינו, נראה לי שאני הולך להתגעגע לריח המסריח של השטח, הזעה/טונה/אבש"ש הזה. אומרים שחוש הריח קשור ישירות לתאי הזיכרון במוח, או משו כזה, ולכן כל מיני ריחות מזכירים את הילדות וכאלה. אז שבוע שעבר עשיתי טיול אופניים ארוך כזה לבדי, ואני עוצר ומסריח מזעה ואדמה וכאלה, ואני מתחיל להיזכר בשירות ממש מהתחלה, מהטירונות, וההכשרה, והוותיקה הראשונה, וזאת שאחריה, וכל החברים שהיו בכל אחת, והצחוקים, וההפסקות אוכל על ראש ההרים, והקפה בפטרולים, והעל-האשים בפלוגה, והפויקה בסיור (שיצא חרא, ועדיין התענגנו על כל פירור), והפריסות באמצע-של-ניווט, ואיך מילאתי את השלוקר תה רותח כי היה 0 מעלות, וחלה טרייה וחמה שאזה אזרח היה מביא לנו למחסום כל יום שישי, ועוד ועוד ועוד ועוד.. אפ' עכשיו אני ניסחף בלי לעצור.. בקיצור, אז הריח שלי זה זה, ואני קורא לו "הגועל נפש של השטח" (עכשיו המצאתי. תודה). זה הריח המיוחד שלי.

yanek9

New member
אל תשלחו אליי את החבר'ה בחלוקים הלבנים, אבל..

אני אוהב את ריח הבצל המטוגן. אני יכול ללכת בעקבות הריח, כמו בסרטים המצויירים. במקום להסניף אבקה לבנה, אני מתמכר לדבר האמיתי. וכשזה נמצא בתוך פירה תפוחי אדמה - זה הדובדבן. אוי סבתא, מתגעגע לפירה שלך

Shy Guy

New member
../images/Emo45.gif ריח של בצל מטוגן זה באמת נעים לפעמים. :)

בובע4

New member
ריח של ניקיון

אחרי שהעוזרת יוצאת מביתי הבית מריח כ"כ טוב שלא בא לצאת ממנו. ריח של ניקיון, התחדשות באויר, הרגשה נפלאה כל פעם מחדש.

אותו ריח של האדמה מהגשם הראשון בסתו....

אותו גשם ראשון המחלחל באדמה היבשה וגורם לריח המבשר את תחילתה של אווירה אחרת. ריח שמתגעגעים בו בכל שנה מחדש - לתחילת התקופה של נשירת העלים מהעצים. להלחלפת אוויר הקיץ החם באוויר קריר ונעים יותר. ולגבינו בהחלפת המלתחה בבגדים ארוכים, צעיפים, ומעילים... והתכרבלות בשמיכות עבות מול תנורים ממש כמו בארופה. (פ.ס. - ולמעוף הכלולות של הנמלים הבא בדיוק אחריו... )

pirge

New member
ריח נכדים

הריח של הנכדה הראשונה שהחזקתי על הידיים,קרוב לליבי, ילווה אותי שנים רבות ולא אשכח. מאז עוד נכדים נוספו לחיקי ,קרוב קרוב לליבי, אבל זה הריח של הראשונה,החדש והמרגש כל כך , שרק מסיפורים ידעתי שהוא קיים ומיוחד , שעד שלא יהיה גם לי לא אוכל להבין פשרו. ואיזה אושר כשבא אותו היום, גם אלי, ומלווה אותי במרום שנותי.

pirge

New member
בעלי התאכזב מאד שלא עלה לשלב ה-20.בהצלחה לכול

mhaifas

New member
ריח הכנדים הוא ריח נפלא. ../images/Emo140.gif

ובכלל גם הריחות שאני כתבתי היו נפלאים, אבל בכל זאת לא עלינו, עלו אפילו כמה ריחות, לא אנקוב בשמם, שלא היה מתאים להם לעלות לגמר. אבל הם בכל זאת עלו, אין מה לעשות שיקולי מערכת. אם החברה של הבושם הזה הייתה בוחרת אילו ריחות יעלו לגמר, לדעתי הריח שלך, של הנכדים ואחד הריחות שאני כתבתי היו עולים לגמר.

ריח טהור של תינוקות.

אח,למה לא מייצרים בושם בריח הזה?זה מטריף לי את כל החושים....

מה קשור? לשמן תינוקות מוספים בשמי פרחים

לתינוקות יש ריח לגמרי אחר - אולי שילוב של ריח של חלב וריח עור - משהו שכמובן לא ניתן בקלות להסביר בנסיונות תאור

Noam S

New member
אני חשבתי יותר בכיוון ציני

שמן אגוזים שמן חמניות שמן תינוקות אבל היי...לא כולם אוהבים הומור שחור (או מבינים אותו)

ניחוח טלק וניחוח תינוקות

דווקא שתי הניחוחות האלה מאוד מבוקשים בתעשיית הבשמים (-: ממליץ לכם להריח את הבושם French Musk ו -Mystic Amber של Spring (ניתן למצוא ברשת אפריל, למשל). אשמח לשמוע תגובותיכם (-:

idantzuq

New member
אני אוהב בתים של זקנים בגלל ריח- של נפטלין

זוכר את זה מהבית של סבתא שלי כל הבגדים אצלה היו מסודרים בארון וכל פעם שהיא הייתה פותחת את הדלת של הארון כדי להוציא מגבת היה משתחרר ריח של נפטלין וזה מאז אצלי כבר למעלה מ-20שנה

למעלה