איזה ריח הכי מדליק אותך?

EdisonGirl

New member
ריח חדש של כל מה שקשור בכתיבה!

כשהייתי ילדה, כל שנה נהניתי מחגיגת ריחות לקראת שנת הלימודים הבאה. הייתי מחדשת כמעט הכל, ופונה להסניף את כלי הכתיבה והמחברות בכל רגע פנוי, כל עוד האירומה עוד לא התפוגגה. כנראה מאז, הריח הזה מתקשר אצלי להתחדשות ולהתרגשות שלקראת משהו חדש ומרגש, ומפעיל את אזורי ההנאה אצלי במוח...
היום, כשכבר אין לי שום סיבה לפגוש ציוד כתיבה, למעט עט פה ושם, וכמעט הכל נעשה במחשב ודרך האינטרנט, יוצא לי לעבור לא מעט בחנויות לציוד משרדי, ולהסניף קצת אוויר לנשימה!
זו אורגזמה לחוש הריח!

nnuaev

New member
האמת יש לי כמה ריחות :

1.)ריח השמפו של ד"ר פישר- יש לו ריח מדהים והוא נשאר איתך לאורך כל היום ! אבל אנשים הלכו פה על ריחות יצירתיים אז הייתי הולכת גם על ריח של ... 2.)מרק עוף של אמא- כי אין כמו התבשילים של שישי-שבת. 3.)ועוד ריח שהכי מדליק אותי זה הריח של הזיעה שבאה אחריי או תוך כדיי אקט מיני זה נשמע אולי קצת דוחה עכשיו אבל כשאתם בתוך זה אתם תחשבו אחרת לגמריי .

הבושם הכי טוב בעולם הוא:

הריח גוף של הבן זוג שלי ,ריח ממכר שתמיד כיף להריח ,מריחים מתי שהוא מגיע אי אפשר לטעות!

mhaifas

New member
../images/Emo140.gif אחחח הגן עדן - הריח שלו הכי מטריף ../images/Emo98.gif

הריח שהכי מטריף אותי זה ריח גן העדן,
והוא כולל בתוכו המון ריחות,
כמו אהבה, פריחה ולבלוב,
עולם שטוב לחיות בו, לא כמו עולמנו היום,
שיש מלחמות, מחלות, שנאה, רצח.
גן עדן זהו כמובן עולם דמיוני,
אבל בעולמנו כיום יש חלק מהכל,
גם אהבה, שבין בני הזוג, החיות,
החרקים, בקיצור ריח אהבה של כל החי,
גם פריחה, שמטיילים בטבע,
או מגדלים צמחים בבית ובחצר הבית,
ובעיקר כשיוצאים לטייל ביערות טרופיים, שבהם יורדים גשמים, וריח האדמה סוחף אחריו, להמשיך ולטייל במקום הזה עוד ועוד ועוד.. וגם כמובן לבלוב, של עלים אחרי הגשמים.

oror15

New member
הריח הכי טוב עליי אדמות, פשוט שמיימי.

אני פשוט לא יכול לעמוד בפני ארומתו. אמנם היא מרה...אך עם זאת, כל כך מתקתקה... דבר כך כך טרי וטהור.. אי אפשר לתאר את ההרגשה הזאת, כמו תינוק שזה עתה נולד. כאילו נפלה חתיכה מגן עדן. כולי תקווה שהייתי יכול להקיף עצמי בניחוחו הכל כך טוב. ובכל מקום שבו אדרוך, אנשים יסבו מבטם בהתפעלות... "הוא כל כך אמיץ ורב תושיה" אנשים יאמרו, בעוד שאני עובר שם עם חיוך רחב על פניי. אחח.......... אין, פשוט אין כמו גוש קקי.

חן Y

New member
ריח תינוקות-אין עליו בעולם כולו

ומי שעדיין לא נחשף לז פשוט מפסיד. לכו תרחרחו תינוקות ותבינו על מה אני מדברת. זה ריח ממכר, זה ריח מרגיע ואין לי עכשיו תינוקות קטנים אז אני הולכת בעקבות הריח לשכנים, לאחים ולכל מקום שלא מזמן נלד תינוק.

pritz111

New member
הריח שך הנודים של אישתי!

בריח ורדים כמובן!בנות לא מפליצות הן עושות פוקים!

yechiel1120

New member
הריח שאני הכי אוהב

הריח של הבית של סבתא שלי (שתזכה לחיים ארוכים) כי זה ריח של אהבה

mhaifas

New member
../images/Emo77.gifריח של משהו חדש ../images/Emo140.gif

ובכן ריח של משהו חדש ,זה ריח נפלא,
במיוחד כשאני מקבל מתנות, הריח הנפלא של המתנה,
החדשה שנותנים לי במתנה. ריח של אוטו חדש, עיתון חדש, בוקר חדש, טבע חדש, מוצרי חשמל חדשים, גאדג'טים ועוד...
הכל כל כך נפלא, כל חידוש מוסיף טעם לחיים. אם לא היה שום דבר חדש, החיים היו מאוד אפורים.
ומאוד משעממים, ככה אם יש משהו חדש,
הכל מתפתח והחיים נהיים קלים ומאוד נעימים.

odo13z

New member
אמממ....

ריח קליפות עץ שנשרו על הקרקע.... שכבו והתיבשו שם כל הקיץ... ואז.....מגיע הגשם..... לא מבול.... קל... אבל די כדי לשחרר מקליפות העץ את הריח החזק....שחיכה שם.. ותודה מראש על המתנה שלכם...........(:)

molecaster

New member
אותי הכי מדליקים:

פריחת הדרים (באביב) הריח של המכונות בלונה פארק המרכך כביסה שאשתי משתמשת בשמים: יש לי אוסף מדהים ואני אוהב המון בשמים

zann

New member
ריח הגינה והפרדס

בכל בוקר אני יוצא לגינה הקטנה שלי ומביט על הצמחים ועצי הלימון והתפוז מריח את עלי המרווה לוקח לי קומץ עלי נענע ושם בתה צמחים חם כמובן ושותה אותו בגינה כך אני מתחיל את היום ללא סיגריות ללא עשן מכוניות ללא פיח הזיהום מהמפרץ. בערב כשאני עושה את ההליכה היומית שלי אני ניתקל לעתים בבנות עם ריח בושם נשי שחולפות על פני והריח מלווה אותם ואחר כך גם אותי לאורך הערב כך אני מתחיל את היום בריח הלימון והנענע ומסיים אותו בריח הבושם והנערה.

נמא26

New member
הריח הכי מדליק!

ריח של אש,אני מנסה להבין למה זה עושה לי את זה ואני מאמינה שאם תפרוץ שריפה בבית,במקום לברוח אני אתענג על הריח ואמות עם חיוך על הפנים /tapuzforum/images/Emo8.gif ל"ג בעומר זה לגמרי החג שלי,העשן שמכסה את השמיים,זה לגמרי הנוף שלי. אש!הצבע שלי.

למעלה