איזה ריח הכי מדליק אותך?

ZOEI9

New member
על האש../images/Emo13.gif

הריח הכי הורס שקיים! למה? אני לא יודע למה.. יש בו גירוי ועוצמה בלתי נתפסים, ורעב מוגבר פתאומי :)

בציר63

New member
עשן מקטרת בניחוח דובדבן

הפעם הראשונה בה נתקלתי בריח מקטרת היה לפני 40 שנה כשמנהל בית הספר היסודי בו למדתי עישן. מצד אחד המנהל השרה פחד והריח הסגיר את הימצאו באזור, אבל הריח והמראה המדיטטיבי כשעישן עשו את שלהם ולמדתי לאהוב את הריח. שנים אחרי כן עישנתי בעצמי מקטרת - עיסוק מרגיע אך עם תופעות לוואי פחות נעימות. הריח של עשן המקטרת בניחוח דובדבן משתדך אצלי לקריאת ספר בניחותא עם כוס תה טוב.

linoy1111

New member
הריח שהכי עושה לי את זה:p

הריח שהכי עושה לי את זה הוא ריח של בגדים חדשים שעדיין לא עברו כביסה.. יש בהם מין ריח מיוחד כזה ורענן שממש עושה אותי מאושר! ממליץ לכם בחום להריח, זה אדיר

zulu7

New member
הריח שהכי ../images/Emo117.gif

מדליק אותי- זה ריח של אוטו חדש מהניילונים,
איך שמקבלים אותו מהיבואן,
ולפני שהילדים שפכו את הבמבה על הריפודים והשטיחונים

riflex4

New member
ריח של רעננות עם קורטוב של מושק

משהו שמזכיר לי גם את הריח הנפלא של תינוק.משהו שנותן ריח טבעי לא כבד ומלאכותי. בגדים חדשים גם אני מתה על הריח שלהם ואפילו מתפרעת על ריח של נייר חדש, ספרים חדשים.

לי132

New member
הריח של האיפור - במיוחד המייק אפ

תגידו איך אפשר בלעדיו? וחוץ מזה אני מריחה הכל, אבל הכל. יש לי בעיה רצינית שכמעט כל מה שאני נוגעת בו אני מריחה. שזה אומר מגרביים ואפילו אחרי שלבשתי אותם אני יריח. כשאני מקפלת כביסה כמעט כל בגד אני מריחה. שתיה- כשאני מוזגת או ליפני שאני פותחת את הבקבוק, אוכל, גרביים, א-י-פ-ו-ר, ריח של תינוק, בגדים, מצעים, בושם,אוכל שבאצמע בישול, בצל באצמע טיגון, חולצה מטונפת עם זיעה, ריחות נעימים וגם כאלו שלא.
-ילדה שאוהבת להריח-

moo22

New member
כמה שזה נשמע מוזר-ריח של מתנפחים :)

אני פשוט חולה על זה. כשהייתי ילדה היה לי אוסף עצום של מתנפחים: 30 כדורי ים, 2 מהם כדורי ים ענקיים ומיוחדים ממש :), בערך 14 גלגלי ים, 10 מזרוני ים (עם כל מיני הדפסים משונים), מלא מצופים, 2 כורסאות מתנפחות (של פפסי ועוד אחת כחולה מדהימה), וספה מתנפחת.. שהתפנצ'רה לי והתבאסתי ממש :( תגידו שזה לא אוסף מיוחד

avinaamat

New member
ריח השוקלד הנמס של הסופלה

כי אין על שוקולד
זה כמו סם ממכר, זה המאכל שתמיד אתה רוצה עוד ואף פעם לא יכול להגיד לא

mikey mouse1

New member
הריח שהכי עושה לי את זה הוא לבנדר../images/Emo204.gif

מחלת הלבנדר שלי התחילה כשהסתובבתי יום אחד עם אחותי בת"א ברחובות שנקין,ונכנסנו לחנות לכלי בית, ונכון יש את השקיות ריח לארון שמשאירים ריח טוב על הבגדים? הראשון שהרחתי הוא לבנדר וכ"כ התאהבתי בריח הזה,שאלתי את המוכרת "מה זה הריח הנהדר הזה"? היא אומרת לי "לבנדר כמובן,את לא מזהה"? מרוב שכ"כ התלהבתי מהריח,אפילו לא המשכתי להריח ריחות נוספים,אז פשוט שמתי אותו בקופה ושילמתי
מרוב שכ"כ התלהבתי בדרך חזרה ברכבת,כל איזה 5 דק'(ואני לא מגזימה!!) הוצאתי את השקית הריחנית מהתיק והסנפתי לתאוות נפשי
נראה לי שני המבוגרים שישבו לפנינו חשבו שאני חולת-נפש כי הם הסתכלו עליי כזה מוזר
ומאז,אני קונה רק לבנדר... יש לי מחלת לבנדר. מא ועד ת'. קרם לידיים,קרם גוף,פילינג לגוף,תחליב רחצה,שמן-גוף,חמאת-גוף...והקטע המצחיק הוא שלא נמאס לי אף פעם!!!!! נדבקתי לריח הזה שזה פשוט מטורף,ואני לא מחליפה אותו גם אם יישלמו לי !! בכל זאת... , כשאוהבים משהו אז פשוט אוהבים

guitargirl01

New member
הריח של אהובי 3>

אין פה מה לפרט. פשוט הריח שלו... משכר את כל החושים..

../images/Emo95.gif../images/Emo59.gif סיפור ריח של לידה ומלחמה:

הריח האהוב עלי הוא שילוב של שני דברים כמעט מנוגדים: הסיפור הוא סיפור הולדתו של בני, שנולד בעיצומה של המלחמה האחרונה. בעלי היה מגויס בצו 8 ולא הצליח להיות לצידי לידי בלידה. בעודי שוכבת בבית החולים, ביום שאחרי, ובני הקטנטן בידיי, כולו רייחני מניחוח תינוקות טריים וזכים.... הציף את החדר לפתע ריח גריז, מהול בדלק, זיעה ואבק דרכים – מאחורי הוילון הציץ פנימה במדים לא אחר מאשר - בעלי!!!! שהפתיע אותי ובניגוד לכל הסיכויים , הצליח להגיע לכמה שעות!!! חיבוק משפחתי משולש של אושר (שהשכיח ממני כל כאב באותו רגע), איחד את שני הניחוחות האלו לכדי ריח אחד כמעט לא הגיוני : ריח של מי שהרגע הגיע לעולם והוא מבושם ממשחות תינוק וכביסה טרייה = ריח תינוקות מתקתק, בשילוב יחד עם ריח של מי שהרגע הגיע מהשטח, מריח מן המציאות האחרת, שהייתה עולמו (ועולמנו) באותו זמן = גריז של טנקים, דלק, זיעה ואבק דרכים. שני הריחות האלו, שהתחברו לכדי משפחה אחת מאושרת, גם אם רק לכמה שעות- הם הריח האהוב עלי בכל העולם.

mhaifas

New member
../images/Emo99.gif הריח האהוב עליי - ריח הפירות ../images/Emo176.gif

תמיד לפני שאני אוכל את הפירות, אני מריח אותם, והריח שלהם נפלא, במיוחד תפוחים,תפוזים,אבטיחים ועוד...
עוד יותר אני אוהב את הריח של מיץ, תפוזים,תפוחים,מנגו,אשכוליות, זה ממלא את האף שלי וממש באלי לשתות איזו לימונדה,
או מיץ אקזוטי, טעים כלשהו, ותמיד מחכה לטעמים החדשים, לגלות ריחות חדשים שלעולם לא הרחתי קודם.

eladisko

New member
ריח של שוקולד...

להריח את הריח הנפלא הזה של שוקולד במקור כמו שמייצרים אותו בארצות או כל מיני סוגים רק להריח עושה חשק לאכול זה כל אחד יכול להודות פשוט ריח מדהים ואינני יכול לעמדו בפניו..

jelly10

New member
הריח שהכי עושה לי את זה..

הריח שהכי עושה לי את זה-ריח זעה קלה מעורבב בבושם...

tzikey

New member
הריח שהכי מדליק אותי הוא: ריח אקונומיקה

אני פשוט חולה נקיון ואני חושב שבית בלי ריח של אקונומיקה הוא בית לא הכי נקי

IMLost

New member
שוקולד חם של מקס ברנר

אז ככה, הריח שהכי עושה לי את זה הוא שוקולד חם, נמס, של מקס ברנר אני לא יודע למה אבלללללל (וזה אבל גדול) שמעתי שאנשים כל כך אוהבים שוקולד כי כשאוכלים שוקולד מרגישים את אותה התחושה כשמתאהבים.... אז אני כנראה מכור לאהבה 3>

למעלה