איזור הדמדומים. אהה... סליחה, הידידות

Frostey

New member
לא עובדת כי הוא לא מנסה אותה.

Berethor

New member
לא תמיד

יש גם לא מעט מקרים שזה הפוך. אולי זה משום שנשים יותר בררניות באופן ממוצע? או בגלל שגברים יותר מיניים באופן ממוצע? בכל אופן אין הרבה מה לעשות, אם העניין הוא רק מצד אחד זה לא ילך, לא מכריחים תצד השני אם הוא לא רוצה, מחפשים מישהי שכן רוצה.

חשבתי שכבר אין לך בעיות מהסוג הזה...

לדעתי, אם לא רוצים מצב של ידידות אז לא נכנסים אליו וזהו... אני לא מכירה את הבעיה של ידידות (מאף צד), אבל היו לי יזיזים שהייתי מאוהבת בהם קשות, ואחרי גיל 20 למדתי לא להכנס לזה (לפחות לא כשיש פוטנציאל התאהבות).

Reyn

New member
עזוב, בנות כאן מכחישות את קיומו של הפרנד זון

אף אחת לא מכחישה שום דבר

כמו שאתה לא מכחיש את קיום תופעת ההתמכרות לסיגריות, ועדיין, אין לך שום בעיה לא להתחיל לעשן (ואתה אפילו מזלזל במעשנים).

Berethor

New member
פרנד זון זה המצעה של סטוצרים "ואמני פיתוי"

אין דבר כזה באמת, ואם יש דבר כזה זה רק בקרב בחורות שרוטות במיוחד, אלו שנמשכות רק לגברים שרוצים רק סקס איתם ובלי יחסים אנושיים וקרבה נוספים.

avi1283

New member
לא ממש

מאמין בפרינד זון, אין לי הרבה ניסיון אבל זה נכון לכולם פה ובכל זאת אתה שואל אז - אפשר פשוט להביע עניין רומנטי, או ברמיזות או בדיבור ישיר ולראות מה התגובה.
לא חושב שבגלל שאתם ידידים יש פחות סיכוי שיצא מזה משהו מאשר שהיא לא היתה מכירה אותך, ככל הנראה להפך.

אני בטוח שאתה מכיר את ההבדל בין פיקח לחכם

ולגביי התחפרות. בדיוק כמו בג'יפ, מכניסים להילוך נמוך (מחליטים שדי) ולוחצים גז בעדינות אך בנחישות (לא חוזרים ויהי מה) ובמידת הצורך משנים קצת את זוית ההגה (מוצאים מנגנוני תמיכה כדי לא לחזור).

לפניי שנים רבות הייתה לי ידידה/זה שהתאהבתי בה, חתיכת "התחפרות" הייתה לי שם וזה לקח הרבה סבל עד שהייתי חזק מספיק להתנתק ממלכודת הדבש/רעל שהייתה שם. מאז למדתי

היום במבט לאחור אני יכול לזהות שכל עוד הייתי סמרטוט איכותי מצד אחד ועם פנטזיות בלתי ראליות שמצב הידידות/זות ישתנה לקשר קבוע מצד שני התפרפרתי שם כמו צמיג כביש בתוך בוץ עמוק.

Berethor

New member
יזיזות זה כבר הרבה יותר קרוב לזוגיות

מאשר ידידות, כי זה לא רק ידידות, זה כלל הרבה דברים שיש בזוגיות. בראשם מין.

נכון, אז מה???

כשאחד הצדדים רוצה יותר זה יכול להיות חרא של מצב למרות שיש סקס.

זוכר את עצמי כשהייתי עם אותה יזיזה ששיתפתי עליה קודם לאחר סופ"ש של עונג שמימי בו קילפנו את הטיח מהקירות בסקס משובח, היא הלכה לביתה או אני לביתי ואז עד לפגישה הבאה....... סיוט. והיותר סיוט היה שאותה אישה הייתה רוצה שניפגש אחת לשבועיים בערך........ ועוד יותר סיוט היה שאמנם היה סקס מטריף אך היא גם "ערבבה" לי את הנשמה ערבב היטב במיליון דרכים אחרות.

בקיצור זו הייתה מלכודת שלקח לי הרבה זמן לצאת ממנה ומה שהחזיק אותה זה הסקס המשובח אך בין המשגלים היה סבל משמעותי.

Berethor

New member
אגב המצב לא בטוח שהיה שונה אם הייתם בזוגיות

אפשרו ראשונה אולי זאת הייתה אישה עם מיניות נורא נמוכה שרוצה מין רק אחד לשבועיים? ככה שאם הייתה מחויב רק לה זה היה מתסכל אותך הרבה יותר בזוגיות מאשר ביזיזות. אפשרות שניה אולי זאת הייתה אישה ששוכבת עם הרבה גברים במקביל, וגם במקרה הזה זה היה פוגע בך הרבה יותר במסגרת זוגיות מאשר ביזיזות, כי בזוגיות נורמלית זה היה נחשב לבגידה, אבל ביזיזות אין מחוייבות, למרות שעד כמה שידוע לי יש גם יזיזים ששומרים על מסגרת מונוגמית. אפשרות שלישית היא שאולי אותה אישה רצתה רק קשר מיני, לכן היא במלא לא מסוגלת להיות בזוגיות, וגם אם הייתה הקשר לא היה רציני באמת. מה שכן זה נכון שהייתה פה סוג של מלכודת עבורך אם רציתה יותר ולא יכול היה להיות לך איתה יותר.

מלכודת זה ביטוי עדין

הגברת הייתה עם מיניות אולטרא גבוה.
ועם אינטיליגנציה אולטרא גבוה
ופסיכית על כל הקופסה
ויפיפיה

שילוב קטלני

למעלה