איזור הדמדומים. אהה... סליחה, הידידות

שרון סטון ב"אינסטינקט בסיסי"

לא, היה לה יופי שונה לחלוטין

וגם פסיכיות אחרת מאשר של קתרין טרמל (הדמות ששרון סטון שיחקה).

Berethor

New member
אם היא לא הייתה פסיכית אחרת

רוב הסיכויים שלא הייתה איתנו היום..

אין לי עצה טובה

אני עצמי נשארת בידידות...
גג נוסף לזה סקס.
אגב, למדתי להבין שהידידות לא חייבת להפגע מזה שיש או אין סקס.
אבל כן, יצא שנשארתי ידידה/ יזיזה של גברים שרציתי.

Saladin

New member
תשובתי כזכר: לא נכנסים אליו.

חשוב להשאיר באוויר מנה יפה של מתח או "דיסטאנס" מיני (מעניין אם יהיה פה מי שיפרש/תפרש את המונח הזה בצורה לא נכונה) שתמנע את הכניסה לאקלים היובשני והצחיח הזה של אדמת הבור של ה-friend zone.

iba90

New member
YAY איזה כיף להרוויח ידידה!!!

במיוחד אחרי שהיית מעוניין בה...והיא דחתה אותך ואמרה לך שהיא לא יכולה לראות אתכם ביחד או שהיא לא אוהבת טיפוסים כמוך....הכי כיף ידידה

ilmed23

New member
גם ידידות זה חשוב!

הרבה אנשים מורידים מערכן של ידידות. אל תשכחו ש:
1. ידידות יכולות לשדך לכם חברות שלהן.
2. ידידות יכולות לתת לכם עצות יקרות ערך.

אם אתם מעוניינים בידידה שלכם, תאמרו לה זאת. הייתי בסרט הזה יותר מדי זמן. בסוף הזמנתי אותה לצאת, לא רצתה. היה מוזר לכמה ימים אבל בסוף חזרנו להיות ידידים קרובים.

Saladin

New member
רק אוסיף

שידידות זה טוב, אבל לא להיות "ידיד". חוץ מזה, במערכת יחסים מינית יש גם ידידות והיא יותר חזקה מאשר ידידות נטולת מין.

Berethor

New member
יותר נכון לומר יכולה להיות בא ידידות

שכמובן יותר חזקה מידידות רגילה כי יש בא יותר קרבה, אבל לא בכל מערכת יחסים מינית יש ידידות. לפעמיים זה ניטו מיני ובמקרה כזה יש נטייה לאנשים לראות את הצד השני כמו אובייקט. אבל זה נכון שיש אפשרות לקבל הכל בחבילה אחת, גם זוגיות וגם ידידות, במקום רק ידידות או רק קשר מיני.

Saladin

New member
חשבתי שאנשים פה הרביצו בך קצת תורה.

אבל אני רואה שאתה באמת אגוז קשה.

Berethor

New member
הסרט Die Hard נקרא ברוסית קריפקי ארישיק

קריפקי ארישיק זה אגוז קשה או אגוז חזק. השיר הוא כמו שיר הערצה קומי לברוס וויליס ועל כמה הוא אגוז קשה ועד כמה האיגוזים שלו חזקים..

Berethor

New member
לא חשבתי, זה היה התגובה שלי פשוט

אבל אני יודע שיש פה כמה לפחות שיודעים, והם יבינו, לא מצאתי לשיר הזה תרגום לאנגלית עדיין אז אין מה לעשות, בכל אופן זה הזכיר אותו..

memee2

New member
סליחה נא לא להכליל

ברתור הוא דומה רעה מאוד לרוסים באשר הם!

זה בסדר

אני מכירה מליאן רוסים, ואף אחד מהם לא דומה לברתור... ככה שהערכתי לעדה היקרה הזו לא תשתנה בעקבותיו

למעלה