איזור הדמדומים. אהה... סליחה, הידידות

Berethor

New member
For mother russia!

Berethor

New member
את דוגמה רעה לא אני!

את אפילו לא שומעת שירים ברוסית ולא רואה תוכניות ברוסית, תתביישי לך!

memee2

New member
אני עושה משהו יותר טוב.

אני קוראת וכותבת ברוסית.
תנסה את זה פעם אם אתה יכול

Berethor

New member
קשה קשה..

אז אם את קוראת וכותבת ברוסית אני מניח שגם סימס 3 שלך בגרסה הרוסית ולא האנגלית?

memee2

New member
לא, כי אני בניגוד אליך

שולטת בכמה שפות ברמה גבוהה ולא משנה לי באיזו מהן.

גם פורומים יכולים לתת לכם עצות יקרות ערך

נמשך למישהי? אל תהיה ידיד שלה.

ומי בכלל אמר שהידידה הזו נטולת אינטרסים? אולי נח לה שתשאר ידיד נזקק בלי בת זוג משלך?

Berethor

New member
אכן

ובנוסף אין שום דבר שמונע מבני זוג להיות גם ידידים, רק שבני זוג אמורים להיות לא רק ידידים. אדם שנכנס מראש לזוגיות במטרה שיצאה לו משם משהו שמעבר לידידות, זאת אשמתו בלבד, מידידות לא חייב לצאת שום דבר מעבר, יכול אבל לא חייב, ידידות זאת ידידות. אנשים שלא רוצים שיהיה משהו מעבר לידידות בכוונה ישמרו על מרחק, ולא יעשו אקטים מיניים ורומנטיים עם הידיד שלהם. זה גם הדבר הנכון לעשות. לפעמים אדם באמת לא מעוניין בידיד מהמין השני שלו בתור מעבר לידיד, זה שאותו ידיד הוא בן מין אחר לא אומר אוטומטית שהוא חייב לרצות בו מינית או לחשוב שיש להם התאמה גם בתור בני זוג. אחרי הכל בשביל זוגיות צריך הרבה יותר התאמה מאשר זוגיות, וצריך גם משיכה, בשביל ידידות לא צריך משיכה או אהבה. צריך רק שיהיה בסדר עם אותו אדם, לא הרבה מעבר. למרות שגם בשביל ידידות טובה עדיף שתהיה התאמה מסוימת אחרת יש הרבה קונפליקטים.

Berethor

New member
עריכה

אחרי הכל בשביל זוגיות צריך הרבה יותר התאמה מאשר ידידות

פשוט מנסים ויוזמים

אני לא אומרת לדפוק נשיקה, אלא אם מרגישים שרוצים יותר מידידות- לומר את זה, ולא לחכות בצד ובנתיים להפוך להיות "החבר הכי טוב".

תקשורת זה הבסיס לכל דבר בחיים.

אני דווקא כן אומרת לדפוק נשיקה

ככה לפחות התחילו רוב הקשרים שלי. כמובן שלפני הנשיקה יש החלפות מילים ומבטים, אבל המעבר משלב הגישוש לשלב המעשים התבצע במעשים ולא בדיבורים. אוקיי, לא להתנפל בפתאומיות, אלא להתקרב לאט, להישיר מבט, לשלוח יד עדינה, ואז, אם יש היענות מהצד השני - להתנשק

memee2

New member
דווקא הייתי ממליצה לך לנסות עליו

הוא מאוד ישמח

אני סתם צוחקת פה בפורום
האמת ברתור אחלה בחור
אני ממש ממליצה לך להכיר אותו

memee2

New member
עזבי זה סתם שטויות שלו

הוא כבר לא במצב של להתפשר. בטח שהוא רוצה!

שמעי, אמנם הבחור קצת מורכב

אבל דבר אחד למדתי עליו: הוא מאמין ומתכוון לכל מה שהוא אומר. ובכל הקשור לסקס... התפיסות שלנו שונות מדי

Berethor

New member
גם בכל הקשור לילדים

וזה אפילו יותר בעייתי לטווח ארוך..

למעלה