אני יגיד לך למה.
יש תרבות דיון ותמיד תהיה , להיכנס בך זה בצחוק אחי, תהיה קצת יותר קליל. אני חושב שאתה מדבר קצת OVER YOU SHOLDER , ובאמת יוצא מאיזו נקודה של ארץ ישראל היא מניאקית ומושחתת ואפילו מקום קצת כפוי טובה, אני אישית בן אדם של שלום ונגד אלימות פיזית מילולית וכמובן שנשק ומאמין בתרומה חברתית שתצמיח פה תרבות של שלום והרמוניה, אבל לצאת כל פעם ולהגיד שאנחנו מיליטנטים חסרי כל הומניות זה דבר כפוי טובה ואפילו קצת מגעיל אותי לשמוע אנשים אומרים את זה, חבוב, אתה יהודי שחי במדינת ישראל , FACE IT , אתה כל כך כועס על מדינת ישראל? אף אחד לא מפריע לך לעזוב את המדינה, וזה לא ברוע או אנטי אני אומר, אני מכיר הרבה אנשים שכמוך חשבו ובאמת לקחו את התחת שלהם ועזבו את הארץ בגיל 18 ( כן כן), אבל אם אתה אוהב את הארץ שלך ודרך החיים שלך, YOU NEED TO START RECODNISE אם אתה מבין, זה נכון שמידי פעם שומעים על חיילים עצבנים שלא היססו להכות ערבים ולעשות להם דברים שלא יתקבלו , אבל, כמה שזה נדוש (כמו הדיון הזה למשל) להגיד, בלי הצבא הזה היית אוכל רסיסי מרגמה 24 שעות ביממה, ואתה יודע את זה, יש לי המון ובאמת המון חברים ערבים וכמה מהם חברים מאוד קרובים אלי, אז יצא לי לשמוע הרבה פעמים למה חלקם עצבניים על המדינה ובאמת קיבלתי נימוק שאם אני הייתי במקומו אז בהחלט הייתי עצבני, אבל זה מצב של שלושה דתות (או שתיים במקרה הזה) שלא יכולים לחיות בשלום אחד עם השני, מוחמד רצה להיות יהודי וטען שהוא נביא , היהודים זילזלו בו ובסוף לא קיבלו אותו לדת ומשם זה כבר זעם עלינו ולא משנה מי אתה או איך אתה, מעבר לזה שגם הם טוענים שיש להם זכות ראשונים בגלל שהם היו פה לפני שהמדינה הוקמה, שגם על זה כמובן אפשר לחלוק מבחינת היהדות, בקיצור אח שלי, אהבה ושלום זה אצלי מקום ראשון ואני לא מתעלם מהעובדה שיש רוע בכל ממסד גדול (צבא, כנסת וכ'ו) ותאמין לי שגם לי בטן מאוד נפוחה על משטרת ישראל ועל מדינת ישראל בגלל הרבה מקרים אישיים שקרו לי או למשפחתי, וכמה שהיו זמנים ששנאתי את הארץ והייתי כבר חצי רגל בחו"ל עדיין זאת המדינה שבה אני ירגיש את הקודש ובה אני ירגיש הכי יהודי, ברגע שתלמד לקבל את זה אז הכל יהיה יותר טוב, כאן אני חותם. Ras Or Irie.