איין לך מקום בשולחן 7 בארומה

nils11

New member
אני חושב שזו בדיוק הנקודה.

היהודים לא יכולים להסתמך על זה שאלבום שהם מוציאים אחת לכמה שנים כדי שהוא יהיה הכי איכותי שאפשר יימכר רק למי שבאמת יש לו כבוד אליהם. הם רוצים להגדיל את הקהל שלהם, וברגע שמי שקונה את האלבומים הוא רק מי שמתכנן על הקנייה שלהם עוד לפני שהאלבום יוצא, הם לא יכולים להתפרנס מזה. ואם אתה באמת רוצה שהם לא יוציאו אלבום כל שנה רק כדי שיוכלו להתקיים, אלא יעבדו על האלבומים יותר קשה מכל אמן שראיתי ויפתיעו אותך כל אלבום מחדש, אז תצטרך לחכות ואנחנו ידועים בתור קהל שחיכה ל"פורטה" שנים. אני בטוח שהיהודים לא יכולים להתקיים מלמכור את הדיסק רק לאנשים שמחכים לקנות אותו. מה גם שזה לא יחשוף אותו לקהל חדש, אז בכלל אין מה לדבר.

טIcטי

New member
טוב מר בימאית ישראל.

אחרי שקראתי את כל השרשור. ובאמת קראתי. הבנתי.. שלנסות להסביר לך משהו, זה כמו לנסות לדבר לכיסא. אני עדיין לא מבין איפה הקשר בין ארומה, לבין המוזיקה שהם עושים. היהודים עושים את אותה מוזיקה. רק שהם פונים היום לקהל הרבה יותר רחב. ואם כדי שהם ימכרו יותר תקליטים, יכניסו יותר כסף ויפרנסו את הדי אדוארד צדק פטרובר שחף בכבוד הם מוכרים בארומה? שיבושם להם ואני הכי שמח בשבילם. ואללה - אביב מכר המון המון אלבומים של האהבה הזה בארומה. זה שינה את המוזיקה שלו? זה שינה את העובדה שאני מתחבר אליו? לא. כמו שהיהודים התחברו לסלקום ועשו על זה בלאגן שלם. ובסיכומו של דבר, זה אותו דיסק רק בדיגיטלי, טכנולוגי. ככה העולם עובד, זאת המציאות, הם צריכים למכור. להתפרנס. לחיות. תעשה לי טובה, תפסיק לנסות לתפוס אותם על שטויות. הם עדיין אותה להקה שכולנו כל-כך אוהבים ומעריכים. ואם ארומה החליטו למכור דיסקים שלהם, אני הכי שמח בשבילם. שיהיה להם רק במזל טוב והמון בהצלחה.

אני כמובן לא מאחל ליהודים פגיעה בפרנסה

חס ושלום אבל כמו שכתבתי למעלה מוזמנת לקרוא ארומה זה לא מקום המתאים ,,,,בגלל בגלל מוזמנת לקרוא למעלה קשה לכתוב עוד פעם טוב אני יוצא אחזור מחר שבת שלום לכולם,,,בנתיים

טIcטי

New member
מילא תקרא לי קוקסינל, אבל נקבה?

בנינו, מי שצריך ללמוד לקרוא, זה אתה לא אני.

Tomer TR

New member
אז לסיכומו של דיון

לדעתי אתה פשוט בנאדם שמרן עם דעה שמרנית ומיושנת, וזה בא לידי ביטוי בכך שבמקום לנסות ולהקשיב לאחרים אפילו מעט, אתה פשוט בוחר כמו להתעלם ולהטיף להם, וזה לא מהיום ולא רק כאן. מצטער, שבת שלום

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifאני לא רואה כאן סיבה להתקוממות.

האווירה של בית קפה כזה או אחר היא ממש לא שיקול במכירות הדיסקים. כל עוד המוזיקה היא אותה מוזיקה, אז אני לא רואה סיבה לא למכור את הדיסק בכמה שיותר מקומות. ברגע שתתחיל לשמוע את היהודים מדברים בראיונות שלהם שהם כתבו את הדיסק בסניפי ארומה ויצאו בפירסומות של "אין לך מקום? בסניף החדש של ארומה תמצאו שולחנות חדשים ומרווחים!", אז יגיע זמננו להתחיל ולדאוג המוזיקה היא אותה מזיקה, הדיסק לא יוצא בגירסא שונה לחנויות, אין דוגמא יותר טובה מזו של אביב גפן, שהוציא את הדיסק של שירי האהבה כדיסק בלעדי לסניפי ארומה ולא כדיסק אוסף כזה או אחר שמשווק בחנויות תקליטים. ופה עובר הגבול. אם תקנה את הדיסק בארומה, באוזן השלישית או בסטימצקי, אני מבטיחה לך שחוברת המילים לא תשתנה אפילו לא במילה.

1Just Me1

New member
זה לא שהוא צודק, אבל אל תהיו צבועים...

עד לפני שיצא האלבום פורטה, הדבר הכי גדול שנפנפתם בו, זו העובדה שהיהודים לא ממוסחרים, וזה תמיד בהשוואה למליון אומנים אחרים שכן. תמיד זה היה "נטו מוזיקה" "אין שום סיכוי שהם יעשו פרסומות" ושימו לב איך כולכם הופכים את עורכם, ברגע שאותו הדבר קורא ללהקה שלכם. בסדר, זו לא בושה, וזה לא מוריד מערכה של המוזיקה. אבל די לנסות להסביר למה זה לא נקרא התמסחרות ולמה דברים אחרים כן. קראו לילד בשמו, היהודים התחילו להשתמש בתקשורת, וזה לא סתם שיש בכל פינה פרסומת לדיסק החדש שלהם, אם זה טלוויזיה ואם זה אינטרנט, וכן, זה לא סתם שהם מוכרים את הדיסקים שלהם בארומה. אתם יכולים להמשיך לאהוב אותם בדיוק באותה מידה, אבל תתכחשו לעובדות.

Tomer TR

New member
אוח

הכי קל לקרוא לזה צביעות, אבל היהודים לא פירסמו עוד שום מוצר מסחרי ולכן אני לא רואה כאן בעיה. הם משווקים אלבום חדש וגם בתור כרטיס בסלקום אז מן הסתם שהדבר צריך פרסום, והם מפרסמים כאן את עצמם, דה.

t o o s h a

New member
אני מסכימה. מסחור זה למשל

להוציא ליין של ברביות או יומנוער או כל השטויות האלה. למשל בהופעות של אביב גפן אפשר לקנות מצתים שלו והיו עוד כל מיני שטויות שם... אני זוכרת שהיה בעשור למכתב. פרסומת לדיסק ממש לא נכנס כאן כמסחור, כי הם מפרסמים את המוצר שממנו הם מתפרנסים. אם אורית תבחר לעשות פרסומת לאינדולה זה כבר יהיה משהו אחר... :)

למעלה