איין לך מקום בשולחן 7 בארומה

כלומר בגלל חוסר האהדה בתקשורת

כלומר בגלל חוסר האהדה בתקשורת זה מה שאהבתי כמובן לא בגלל שאהבו אותם אלא להפך שהם נתנו אלטרנטיבה ,,,למה שהיה פה ,,,

Take a sad song

New member
...

אני דיי בטוחה שגם אחרי שיפרשו, ולא יהיה קהל, הם לא יפסיקו ליצור. מי יפסיק לעשות מה שעושה לו טוב?.. היצירות שלהם אחרי שיפרשו לא יגיעו אלינו, אבל הם יהיו שם, לדעתי. וההכרה, בתקשורת, אני פשוט אנסה לצטט את תום: "זה לא שאנחנו התרבנו אל המיינסטרים, זה המיינסטרים שהתקרבו אלינו" וזה בוודאי לא הציטוט המדוייק, אבל מילא, הבנת. ואני מבינה את הקטע של הייצוג והכל, אבל אם מורידים את כל הקישוטים האלה נשארת המוזיקה, ורק היא באמת באמת חשובה. אה, ודבר אחרון אבל הכרחי, אני בת:)

eliavtu

New member
היי אח

הם לוקחים 100 שקל או יותר להופעה זה לא בורגנות? זה שווה לכל כיס? 100 שקל זה מלאאא כסף!! אבל מה לעשות.. הם צריכים להתפרנס. וכן, היהודים נהיו קצת נינט <מבחינת ההמולה התקשורתית סביבם> האלבום שלהם יצא ביותר רעש תקשורתי מהאלבום שלה אפילו ושומעים על היהודים בכל מקום שרק אפשר אז? זה הופך את המוסיקה שלהם לאחרת? באמא ש'ך גם אם הם יהיו על יומני נוער עכשיו או כל דבר אחר.. את מי זה מעניין? שמע מוסיקה וזהו.

כמו שאמרתי לכולם ,

זה שהם לא היו ממוסחרים , לא הופיעו על מחברות ויומנים לנוער, לדעתי אם היו יומנים שלהם לנוער זה היה טיפשי , כי הם בני 30 וזה שהם כתבו בצורה חופשית , לפעמים קשה , טקסטים על החיים , על סמים אבדון ומוות למשל בזה הם היו מיוחדים בעייני! והעניין הוא אומנות פשוט , הם לא רצו להיות נינט אני בטוח , נינט זה דבר סלבריטי טימטומי , הם רצו יותר איכות ממנה אני בטוח , אבל זה שהם מרשים להפוך את עצמם להמונים בזה שהם מוכרים את הדיסק שלהם בכל מקום אפשרי הופך אותם לנינטי,,,וחבל,,

eliavtu

New member
לי נראה..

שמה שמרתיע אותך זה שהם הפכו למשהו יותר גדול, מיינסטריים אם אתה רוצה לקרוא לזה ככה פתאום הם לא הלהקה שרק אתה מכיר וזה.. אפשר להבין את זה. אבל תחשוב רגע.. ישמצב שבגלל שעכשיו הם יותר גדולים ומפורסמים - יכירו אותם יותר ולמה לראות בזה רע? זה טוב שתהיה הכרה למוסיקה. יש המון המון מוסיקה טובה שאני ואתה לא מכירים בגלל חוסר חשיפה ותחשוב שלא היית מכיר את היהודים.. חבל, לא? אז למה שאחרים לא יכירו אותם גם, כמוך? מהצד זה נראה סתם כאילו אתה רוצה לשומר אותם לעצמך ואתה מפחד שלהקה שראית בה משהו שהוא שלך, וקטן יותר - פתאום תהפוך להמונית אולי זה נותן לך להרגיש יותר מיוחד, לוידע.. אבל אפשר להתרגל לזה.. זה לא שהם יזנחו את המעריצים שלהם עכשיו, אני לא מאמין. פשוט יהיה להם יותר, זה הכל.

LightbuIb sun

New member
הדס, הוא לא שואל אותך מה לשים

ובטח שאין לך פה מקום להיות תוקפנית. חוצפנית, אני רוצה לראות אותך מעירה בצורה מעליבה כזו לבן אדם ברחוב...אבל שאת מאחורי מסך יותר קל נכון?

hadas2401

New member
סבבה תגיד שעה ומקום

אני אהיה שם, אגיד לכמה אנשים שבא לך מה שבא לך

eliavtu

New member
ברור שהיא לא תגיד את זה ברחוב..

הרי מי הולך עם פסיקים?!

nils11

New member
ויש לי עוד משהו להגיד..

חשוב שתזכור שהיהודים לא תננו לארומה שום בלעדיות ולא כלום. מה שהופך את העובדה שפורטה נמכר גם בארומה לזה שהיהודים בסך הכל נעזרים בארומה. הם מכרו לארומה כמה עותקים ונתנו להם אישור למכור אותם, מעבר לזה כלום. ואתה בעצם בא ואומר- היהודים צריכים לעשות סלקציה לקונים! אסור שהמנהל של ארומה יקנה את האלבום, בגלל שהוא מנהל מקום של משפחות עשירות וקפיטליסטיות! בוא ותגיד לי אתה- נניח שאתה מוזיקאי. בא אליך המנהל של ארומה ואומר לך- בוא תמכור לי 1000 עותקים של האלבום החדש שלך. אני אפיץ אותם לקהל הרחב. אתה הולך לסרב לחשיפה של האלבום שלך רק כי "מוזיקה כזאת צריכה להימכר רק בחנויות שמיועדות לדיסקים". אני לא מבין כל כך מה ההבדל בין ארומה לחנויות שמוכרות מוזיקה למעשה. זה נשמע כאילו אתה מצפה שהיהודים בעצמם יעמדו בדוכנים ברחובות למכור את פורטה, כי בסה"כ כל האמנים מוכרים עותקים לחנויות הדיסקים והן מפיצות אותן בשבילם. ההבדל היחיד הוא שבארומה זה חשוף גם לאנשים שלא נוהגים בכלל לקנות דיסקים ואולי אנשים שכן אוהבים את היהודים אבל לא מעורבים שכל מיני חידושים שלהם יראו אותו שם ולאו דווקא בביקור הבא בחנות הדיסקים. חפרתי, אבל נקודה למחשבה לא?

למעלה