איין לך מקום בשולחן 7 בארומה

Tomer TR

New member
ומשהו חשוב בקשר לארומה

ארומה יש אפילו בתחנה המרכזית בתל אביב, אז איך מה אתם בכלל אומרים שזה מקום לעשירים או לא יודע? ומה, שמה הדיסק נמכר במחיר כ``כ גבוה מול חנויות דיסקים רגילות? אף אחד לא הכריח אתכם אם כן לקנות דוקא שם, יש לכם מלא אלטרנטיבות, אז אני באמת לא מבין מה אתם רוצים מהחיים ומה מפריע כאן! זה כמו שתכתבו שאם זוכים בהנחה על הדיסק בעיתון אז היהודים מניאקים, כי היה צריך לקנות עיתון בשביל לנסות לזכות בדיסק, כאילו אין לכם מקום אחר לקנות אותו... לא מובן

השאלה לא איפה לקנות אותו אלא

מה עושה עושה שם בכלל? כמו שג'אסט מי כתבה: כולנו היינו גאים שהיהודים לא יהיו מסחריים אף פעם בשום צורה ,,, אז מה זה עושה שם? האם זה מכבד אומנים של רוק אלטרנטיבי שיכמרו אותם במקום כזה? מקומם של המוזיקה האלטרנטיבית היא בחנות התקליטים

Tomer TR

New member
אתה שם לב מה אתה כותב כלל?

אתה מנסה בכח בכל חור להוציא אותם לא בסדר, למרות שהם לא, מה יש לך? מה רע לך? מה עשינו לך? חחחח סתם תקשיב קודם כל - למה מוזיקה אלטרנטיבית אמורה להחשב "נחותה" יותר ולהמכר אך ורק בחנויות התקליטים? מה, לרוני ויובל המבובל מותר לעשות מעט יותר ג'ובות אבל ל-CINEMATIC ORCHETRA, ומצידי תגדיר את RADIOHEAD והיהודים, אסור? מי קבע ועל סמך מה שאסור למכור אותם במקומות אחרים חוץ מחנויות תקליטים? כל אמן רוצה שיכירו אותו גם אם הז'אנר שלו נחשב לאלטרנטיבי, זה שימכרו אותו גם בארומה או ב-YELLOW לא יהפוך אותו למשהו אחר ממה שהוא, המוסיקה שלו נשארת אותה מוסיקה וזה מה שחשוב תגיד, נכנסת מתישהו בכלל לטאוור רקורדס? כי אתה יכול למצוא שמה גם המון ספרים אוי אוי אוי!!! מאיר שלו וכל מדריכי מפות ארץ ישראל ממוסחרים! וחוץ מזה, מי קבע שהיהודים היא מוזיקה אלטרנטיבית? היהודים זה היהודים ואל תנסה להדביק תוויות |איל-קיציס|

Tomer TR

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה מה שיש לי להגיד לך, ומצטער אם אתה מרגיש זלזול כנראה שמה שמקבלים זה גם מה שנותנים לפעמים

בעייני בעצם זה מוריד את ערכה של המוזיקה

זה הרס לי את החשק לקנות את הדיסק הזה עכשיו שיהיה לי תקציב אני אפנה אותו למשהו אחר , לא חסרים דיסקים טובים לקנות

nini6

New member
מאוד יפה הפרשנות שלך

לאין לך מקום. אבל זאת רק פרשנות שלך ואל תשכח שמשפחת פטרובר עשירה יותר מכולנו ביחד.

נשמת

New member
לא ראית דיסק של רוני?

בארומה? ודיסק של אורית שמלמדת איך מזיזים את הידיים שלה, ראית? כי כזה יש לרוני סופרסטאר. ואתה זוכר שזו הפרנסה שלהם? ואתה שמת לב שהם עדיין נותנים בראש? ושמת לב שהקטע של סלקום, זו פשוט עוד דרך להתפתח? איפה אתה רואה כאן משהו פסול? ועל סמך מה אתה מחליט ש'אין לך מקום' בא לספר על מצוקה של מישהי שאין לה כסף לשוקו? ואולי, זו מישהי טחונה מהתחת שההורים שלה פרופסורים שמפוצצים את הבית ברכוש, אבל אין לה אהבה או תשומת לב בשיט? אולי אז זה כן ידבר להורים שיושבים שם בארומה? נו, באמת, התמסרחות זה אורית מפרסמת את נטורל פורמולה. תשים לב להבדל.

יכול להיות שהיה שם דיסק של רוני נגיד

אם הייתי רואה בארומה דיסקים של שירי מיימון למשל או מאיה בוסקילה זה לא היה עושה לי כלום כי הזמרים האלו לא עושים לי כלום אבל בגלל זה היהודים שאמורים להיות אלטרנטיבה , משהו אחר,,,זה עושה לי מוזר,,,

האומנים נכנעים לקידמת הטכנולוגיה

האומנים נכנעים לקידמת הטכנולוגיה לא ניראה לי שהם אוהבים את זה , שאת היצירה שלהם מכניסים לתוך כרטיס קטן ועלוב ומכשיר השמיעה של היצירה הזו הוא הפלאפון שאיין לו יכולות טובות כמו למערכת נורמלית של מוסיקה אותי בתור אומן, אם הייתי לא הייתי רוצה שמישהו יכניס את היצירה שלי שהוצאתי עלייה את כל הקרביים שלי יכניסו לתוך פלסטיק קטן ןעלוב,,, האומנים לדעתי לא אוהבים את זה ,,,רק שאיין להם ברירה ,,,לפחות הם מרוויחים מיזה נגיד מסלקום ,,,זה עדיף מאשר יצרבו אותם באינטרנט הם פשוט משלימים עם זה ,,, גם לי יש סלקום ולא ביקשתי את הכרטיס הזה שבתוכו יש את החדש של היהודים ,,,כי אייך שאני מרגיש עם זה ,,,לא טוב עם דבר כזה אם ארצה שיהיה לי תקציב ארכוש את האלבום בצורת דיסק מקורי אז לפני שקופצים פה על" קדימת הטכנולוגיה ואהו איזה מגניב תחשבו אם האומנים עצמם אוהבים את זה או רק נכנעים לדבר הזה , הסלקומי שזה בעצם הפרנסה שלהם בצער רב, עדיף להם באמת במקום שיצרבו אותם שסלקום תשלם להם אבל בתוכם אולי זה עלבון שהיצירה שלך כולה על כרטיס קטן ומכוער של מכשיר סלולארי ,,,

Tomer TR

New member
תתפלא אבל פעם גם דיסקים היו הקידמה

ולפניהם הקסטות, תקליטים וכו'... ממתי דיסקים זה הכי איכותי ולמה שזה ישאר ככה לנצח? למה אתה לא כותב באור נרות, ומה אתה עושה מול מחשב בכלל??? תתבייש, נכנעת לקידמת הטכנולוגיה אין שמץ בדברים שאתה כותב פשוט! איפה אתה חי? ומי אמר שהאלבום נמכר רק ככרטיס סלולרי? ומי אמר שאי אפשר לעצב חוברת מילים בצורות שונות מנייר, אם וכאשר?

נשמת

New member
הרגת אותי!!!!!!!

"למה אתה לא כותב באור נרות, ומה אתה עושה מול מחשב בכלל??? תתבייש, נכנעת לקידמת הטכנולוגיה" גדול.

למעלה