איין לך מקום בשולחן 7 בארומה

טוב, חייבת להודות שגם לי זה היה נשמע מוזר,

אבל אחרי שקראתי כאן את כל השרשור, יש לי רק שאלה אחת לשאול אותך. את הדיסק מוכרים במחיר זול יותר- כלומר "הדיסק של היהודים ב15 שקל בסניפי ארומה", או שהוא נמכר במחירו הרגיל?! כי אם הוא נמכר במחירו הרגיל, מה ההבדל בין ארומה לסניפי Yellow? למה שם זו לא התמסחרות? מה ההבדל בין ארומה לסטימצקי, כמו שאמרו כאן? אה, ארומה זה חנות לעשירים ו-Yellow שסיגריות אפילו עולות שם לפחות 2 שקל יותר- לא מקום לעשירים? אם הוא כן נמכר במחיר מצחיק בארומה [מתחת ל-50 נגיד], אז זה סימן שהם מכרו את עצמם. אם לא, אני לא מוצאת שום סיבה שתקטול אותם כמו שקטלת.

izzys

New member
המחיר זהה בארומה ובסניפי טאוור רקורדס, 69.90.

תשובה לי אלייך אדומה

הדיסק בארומה נמכר כמו בחנות דיסקים רגילה כ60-70 שקל , על רשת ילו לא דיברתי אבל לדעתי גם היא פסולה ,,,בגלל זה רוק אלטרנטיבי ולא הקלטת החדשה של הצדים או משהו כזה , הם מייצגים משהו אחר אלטרנטיבי בעייני ,,, בסטימצקי לדעתי זה עוד בסדר כי זה מקום של קניין רוחני, ספרים לכם לדעתי זה בסדר,,, לדעתי זה לא מקום להימכר שם בארומה הדיסקים של היהודים כי זה משדר חוסר אמינות, לפחות אצלי מהכתוב בטקסטים של הלהקה,המקום מסמל עושר אושר ובורגנות בעוד השירים מספרים על עולם אחר ,,,, אם הייתי רואה בארומה דיסקים של שירי מיימון למשל או מאיה בוסקילה זה לא היה עושה לי כלום אבל בגלל זה היהודים שאמורים להיות אלטרנטיבה , משהו אחר,,,זה עושה לי מוזר,,,

izzys

New member
אני מרגישה שאני טוחנת פה מים,

אז עוד תגובה כללית, ואני מקווה שגם אחרונה. בתור אמן, לא היית רוצה שהמוזיקה תגיע לכמה שיותר קהל יעד?! זה בסה"כ להציע אותו למכירה! אורית לא עמדה עם גיטרה בכניסה לארומה וניסתה לדחוף לאנשים את הדיסק. סה"כ הוחלט להפיץ אותו בעוד מקומות! זה הכל! קצת חרגו לך מהמשבצת, מהנורמה, וכבר היהודים אמנים ממוסחרים, גועליים. התפיסה הפאנטית היא לא של אלה שעומדים ומגנים על הלהקה, אלא של אותם אנשים שלא מסוגלים לקבל שינויים כ"כ פשוטים מהתבנית הרגילה. היהודים, לפני שהם להקה, הם בני אדם, ואם מתאים להם לכוון יותר גבוהה, ליותר קהל יעד, מי אנחנו שנשפוט אותם? הם לא מכרו את עצמם, ולא ירדו לזנות, אז קח דברים בפרפורציה. הם פורחים, והם הוציאו את אחד האלבומים הטובים ששמעתי פה בארץ. וכל מה שיש לקהל להגיד זה שהם לא בסדר שהדיסק עומד בארומה. די לנבור בשלילי כל הזמן, הם הביאו לנו לאזניים משהו באמת טוב, מה קרה לפשוט להנות ? תנסה את זה לפעמים, זה היופי במוזיקה.

Tomer TR

New member
../images/Emo45.gif

רק חשוב לציין, זה לא שלהקהל לא בסדר שהדיסק עודמ בארומה, זה לאנשים בודדים עם דעות קדומות ושמרניות (ומעט הזויות). ככה לפחות מצטייר גם מהשרשור כאן

ארומה המנובלים הללו!

חצופים הורידו לי את הסנביצ' הצועני מהתפריט. מה הם חושבים עצמם!? שאני אוכל חלומי עד סופ חיי?! טוב.

אם כבר אז סלט

רק עוד 10 שקלים ויש לך סלט עשיר וגדול חבל,,, איין לי בעייה לאכול בארומה אבל את הקניין הרוחני שלי שזה ספרים או תקליטים אני מעדיף לעשות במקומות שיועדו לכך! בתאבון

הארוחה המושלמת

2 אנשים 1 חלומי 1 צועני 1 סלט ארומה (2 רוטב וויניגרט לייט) 2 אייסקפה. שיהיה להם בכיפ ולנו בתאבון

Z A M i

New member
וואי,אנשים..איך אתם סתם../images/Emo3.gif

היום גם אני ראיתי את הדיסק בארומה,וממש ממש ממש הייתי בשוק
. גם לדעתי זה סוגשל מסחור, אבל באמת באמת שעלהזיןשלי
, גם אם זה מסחור, למי אכפת?.. בכל מקרה. זה הפתיע. נראה לי בגלל שהתרגלתי שמוכרים שם דיסק של אביב, וכיף לקרוא לו ממוסחר. בקיצוררררררררר. B.

למי איכפת? (ZAMI)

לכם, לנו, לי! אנחנו ה מע ר י צ ים , אנחנו האוהבים אותם בזכותינו הם קיימים ואהבנו אותם גם בזכות האמיתיות שלהם בחוסר רצון להכרה מהתקשורת ו מהחוסר התמסרות, עכשיו זה זה ניראה אחרת כמו שכתבת גם אני הייתי בשוק בגלל זה הבאתי את "הסיפור" לפורום הזה אני מודה לך על הכנות! אני!

Take a sad song

New member
ישראל,

"בזכותינו הם קיימים" זה דבר לא כ"כ יפה להגיד..הם לא תלויים בנו. כן כן, יש את כל הקטע של "בלעדיכם אנחנו כלום" "בלעדיכם..אין" וכו', אבל בלעדינו..יש. אולי קצת פחות, אבל יש.לדעתי.. אם אתה אוהב אותם -גם- בזכות האמיתיות שלהם, ואם הם אמיתיים בעיניך, אז הם כותבים בשביל עצמם, ולא בשביל אחרים. והיי, כדאי לאהוב מוזיקה בגלל מה שהיא עושה לך, לא בגלל שהיא לא זוכה להכרה בתקשורת או שהיא לא מתחילה להתנגן בפרסומות. :)

2 דברים לי אלייך TAKE!

קודם כל תודה על התגובה היפה , והנעימה לקריאה!
אני חושב שכל אומן תלוי בקהל שלו כי ברגע שקהל נוטש הוא אבוד , זמרים שהקהל איבד עניין בהם או לפחות רובו ילכו אל האבדון היצירתי ויפרשו ,,,, לגבי ה,,,הכרה בתקשורת וכל זה ,,,זו אחת הסיבות שאהבתי אותם ואת מה שהם יצגו , אלטרנטיבה, משהו חלופי למוזיקה שיש פה, וגם אתה (ניראה לי), וברור שלא בגלל שהיא נהפכת לפרסומת,,המוזיקה שלהם ,,,להפך,,,

Tomer TR

New member
היהודים לא התעלמו מהתקשורת

התקשורת היא זאת שהתעלמה מהם, ועם השנים - קיבלה אותם יותר ויותר ככה זה, עם השנים מה שנחשב לשוליים נכנס לאמצע, ויש מוזיקה חדשה שנחשבת לשוליים בתור דוגמא - הביטלס בעבר רצו להופיע בארץ ושר החינוך החליט שהם והמוזיקה שלהם מקלקלים את הנוער ולכן אסור להביא אותם. ההמשך מכאן ידוע, כיום הביטלס זה ממש לא מוזיקת שוליים אלא הבסיס אולי למוזיקת פופ המודרנית גם הפינק פלויד היו ככה, וגם אביב גפן היה ככה - עם השירים שלו, לא עם הפרובוקציות שהוא עשה לתקשורת והיהודים, שמה שעניין אותם זה המוזיקה שלהם, לא קיבלו בהתחלה את היחס המגיע להם מהתקשורת כי המוזיקה שלהם לא נחשבה למשהו שקל ברדיו לעכל, אבל עם הזמן המצב השתנה והיהודים הוכרו וכיום אין לאף אחד בעיה בגדול לשמוע אותם ברדיו, זה די מוכר וקורה הרבה (והם מבחינתם מתייחסים לרדיו רק כ"טפיחה על השכם", לא יותר, ככה שאתה לא יכול לומר שהם מחפשים את התקשורת או לא צנועים. אולי אתה פשוט לא מכיר אותם מספיק)

למעלה