לא שמת לב שפשוט... נמאסת... לך מפה...
אתה לא רצוי... אתה לא שם לב ש99% מהאתר לא רוצים שתענה להם, את התשובות המתחכמות שלך, שלפעמים מרוב שהן מתחכמות הן גם מלאות טעויות... למשל לטעון ש CASTELLANO מדברים בכל דרא"מ... הצחקת אותי! והצחקת כמה מיליונים של פרואנים קולומביאנים בוליביאנים צ'יליאנים ונצואלנים וכו'.... רק, אתה מקשיב לי ???? רררררקקקק בארגנטינה מדברים CASTELLANO וכמו שאתה נוהג לחשוב שאתה יודע יותר טוב מכולם לגבי ספרדית כי אתה חי בספרד אז אל תתיימר לדעת לגביי ספרדית של דרא"מ כי זה אני יכול ללמד אותך מתוך שינה אחרי שאני ב 4 השנים האחרונות מסתובב כאן ונשוי למקסיקנית... (ושלא תעיז להתחכם ולהגיד לי "מקסיקו בכלל לא בדרא"מ..." או איזו שטות אחרת... ממש מזיז לי את קצה ה... אם זה מרכז או דרום אמריקה הכוונה ברורה!) תפסיק לנסות להיות יותר חכם ממה שאתה אם היית כל כך חכם כנראה לא היית הולך ללמוד ספרדית לתואר ראשון, אלא משהו שצריך בו מעט יותר שכל. תפסיק לחשוב שאתה יודע יותר טוב מכולם ולחפש את כולם בקטנות, זה רק מראה על החוסר חיים שלך. לשבת כל היום ולקרוא הודעות בפורום תפוז ולנסות להראות לכל מיני ילדים בני 14 שאתה יודע יותר טוב מהם ספרדית. למרות שאפילו זה לא תמיד נכון. וגם אם אתה כל כך משועמם כי אין לך חברים וכל כך לבד לך שם ואתה חסר חיים, וזה הדבר היחיד שיש לך לעשות רחמיי עליך אבל עדיין יש דרך לכתוב תגובות! יכולת לכתוב למשל "אפשר אגב להגיד גם ECHAR DE MENOS כך נהוג לומר בספרד..." ואז גם היית מראה לנו כמה שאתה חכם, וגם לא היינו שונאים אותך בכל פעם עוד יותר, ומי יודע אולי בסוף היו נהיים לך חברים... דבר שקשה לי להאמין שאתה מכיר... מי יודע... ל MOISES עצה שלי- אם רצוננו שיהיה פה פורום נחמד באווירה טובה, בלי אווירה שלילית וללא מועקות אני מציע שאם הכותב הנ"ל לא ישנה דרכיו, פשוט לחסום לו גישה לפורום... אין לאף אחד פה צורך בהערות המתחכמות המיותרות ובעיקר המתנשאות שלו!!! אודה לך על תגובה