איך אומרים \כותבים התגעגתי בספרדית??

כרוני

New member
מה אני רואה פה בשרשור???

שני אנשים משועממים (אני מכין שעורי בית ....ככה שזה לא שעמום זה עונש) שמתווכחים למי יש יותר גדול. פרוייד אמר שרוב החסכים והבעיות מקורם בגודל של ה-ז.......
לכו לישון (או לפחות תעזרו לי בשעורי בית... משהו מבין בהתמרות אנטגרביליות של טורי פורייה???
)

maozeitan

New member
no veaaaa

ואני כבר חשבתי ששיפרו פלאים את המזון בחמת-גדר ופתחו בופה והתמסח כבר איננו רעב ומה אני רואה פה??? חזרת לתקוף !!! טוב חבר'ה אני פורש מהדיון (כל אחד צריך לדעת את המגבלות שלו על מי הוא יכול להתפהפך ומי יכול להתהפך עליו)

כרוני

New member
עכשיו שאני חושב על זה אני די רעב....

לך לישון או שתקבל ביס.... ותעזוב אנשים בשקט. [אגב, התמסח יצא לחופשת מבחנים....סליחה, חופשה זה לא מילה טובה.... איך מתארים זמן שכל מה שיקרה בו זה עינויים? טוב, אני יצאתי לתקופת ייסורים של מבחנים. אני רושם לעצמי שאתה מעצבן פה אנשים, כהרגלך.... איך אומרים, הפנקס פתוח והיד רושמת.....<אייקון של ביס> ]

maozeitan

New member
has empezado a estudiar español ?

אמרת שאתה לוקח קורס של ספרדית השנה.

milich1

New member
הקטע הוא שאני בשעון מקסיקו

אז שלוש בלילה אצלכם הן שעות סבירות אצלי... (הפרש של 8 שעות) השאלה היא מה באמת החסר חיים הזה מעוז, עושה בפורום כל השעות האלו?! עד 4-5 בבוקר?! ולמה הוא תמיד זמין מיד לענות לכל תגובה בפורום באופן מיידי! לא צריך פסיכולוגיה ולא אקדמיה כדי להבין שאין לו חיים מלבד הפורום ז"א שאין לו חברים. אני ממש לא רב כי להגיד ש"לי יש יותר גדול" אני אפילו לא מתווכח בנושא. כי זה לא ממש מעניין אותי- אני קצת יותר בוגר מ"אני יודע ספרדית יותר טוב ממך!!!" (זה באמת משנה?! מה אתה מוכיח בזה?) אני מתווכח למען תרבות דיבור. שיהיה פה נחמד שמר מעוז יבין איך פונים אנשים אחרים. על מה להעיר והכי חשוב- איך להעיר! ואם כבר מאוחר מדי ואי אפשר לחנך אותו אז שלפחות יעיפו אותו מפה כי כמו שכבר הוכח כאן, להרבה אנשים אין חשק לראות אותו, ובגלל זה עזבו את הפורום, או מלכתחילה לא נכנסו אליו. שיהיה לכם, לילה טוב, (בוקר טוב אצלכם)

maozeitan

New member
has de matricularte al michlelet chamat gader

שם תמצא את מקומך טוב יותר

למעלה